- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
nekem megmaradt egy gyári autós töltőm a Mate10pro után és azzal szoktam tölteni a pocophone-t ami úgyebár snapdragon procis és az kiírja, hogy gyorstöltés a huawei töltővel. Bár érezhetően nem olyan gyorsan tölti mint a gyári snapdragonos QC-s töltő. Azt hiszem régebben más is írta volna, hogy a QC-s töltővel gyorsabban tölt a huawei mint egy sima töltővel, csak nem annyira gyorsan mint a gyárival.
-
-
Gerybut
tag
https://www.huaweicentral.com/huawei-officially-confirmed-17-devices-for-android-q-emui-10-update/
Hivatalos! Megy tűzoltás rendesen.
9.1et szeretnénk!! Koszí!Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Drag77
senior tag
Sziasztok, ezt a kamera mókolást probálta már valaki? link
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
zoleeno1
veterán
Ez miért különös? Superchargeot csak a gyari töltő tud (vagy azok az utangyartottak, amik ugyanazzal a huawei technológiával készültek). Az oppo gondolom a qualcom féle quickchargeot használja, ami mas technológia, mint a huawei szabadalmas supercharge.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
imi4199
tag
Sziasztok! Van itt valaki a fórumon, akinek mostanában lett megcsinálva a 2 Sim-re az átalakítás? Nekem itt a környéken nem nagyon akarják megcsinálni, változatos indoklással... Egyik, hogy 9.0 alatt nem lehet, a másik szerint 8.0 alatt is csak x firmware verzióig. Mi az igazság? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
485
aktív tag
Furcsa dolog történik, az oppo autós gyorstöltő csak normálban tölti a telcsit, miért?
-
punky10
addikt
válasz
bandigyerek #27185 üzenetére
A gyári tárcsázó szerintem nem tudja,de egy külsö alkaémazással meg lehet csinálni.A TruePhone appal sokkaé többet tudsz kihozni,mintha a gyárit hadználnád.Mondjuk a CallerID-t még nem használom,mert elég gagyi kinézete van,de minden egyébb funkcióban jobb,mint a beépített.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
wwhy
veterán
válasz
bandigyerek #27185 üzenetére
Nem.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bandigyerek
senior tag
Kétkártyás kérdés: Lett egy második kártya is a telefonban, és az lenne a kérdés, hogy be lehet-e állítani úgy a kütyüt, hogy egy adott név/telefonszámot mondjuk a 2. SIM-el, egy másik nevet/számot az 1. SIM-mel hívjon automatikusan anélkül,hogy nekem kelljen nyomkodni, kiválasztani minden híváskor?
-
deka10
senior tag
Vajon megint elmarad a 9.1 és kapunk egy béta 10. androidot? Jobban örülnék ha egy csiszolt rendszer jönne.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Dictator^
veterán
Huawei Cloudnak feljön állandóan egy értesítése, hogy nem sikerült a biztonsági frissítés mert nincs elég cloud tárhely.
Nem találom, hogy mi a fenét akar feltölteni.. A cloud-nál látom, hogy jegyzeteket, naptárat és telefonszámokat talán.. egyetlen egy opció van mellette, a galléria, az ki van kapcsolva.
Szóval a 4 jegyzetemet (ami 1-1 sor szöveg), a naptáramat, amiben szinte alig van valami, és a telefonszámaimat nem tudja 5gb-nyi cloud tárhelyre felrakni?
Más opció nincs, hogy mit rak fel, csak ez a 4...Ötlet?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
bandigyerek
senior tag
Nem warez, csak a többségnek még garis a cucc, és hát bootloader nyitással, ha jól tudom, megy a levesbe. Egy ZTE Blade-nél nem volt számottevő, de egy ilyen kaliberű cumáknál, ahol a SIM tartó drágább, mint a Blade (irónia), nem szívesen gömböztetik sokan a garit.
Gondolom
-
blt.62
őstag
Szöveg bevitelnél kilehet kapcsolni azt hogy kicserélje a szavakat? Mert a javaslat az jó csak én tudjam eldönteni hogy kell vagy nem.
MegtorloXp
-
485
aktív tag
a zsebben emelkedő csörgést hogyan tudom kikapcsolni? nem találom és mindig akkor hívnak, amikor pis...k
-
Peet
senior tag
Nem nagyon van szó itt a fórumon a bootloader nyitásról, meg a rootolásról, azért mert az wareznak minősül?
Azért kérdezem, mert a az AOD és a kamera hibákra szerintem megoldást jelentenének. Mind a két hibát egy-egy alkalmazás hibája okozza, ami root joggal könnyedén cserélhető és kész is. Persze root jog nélkül csak az egyéb szoftverek maradnak, amik korlátozott hozzáférést kapnak a telefonhoz.
Rootolta már valaki itt a telefont?
Előbb vissza kell menni 8-ra majd bootloader nyitás, aztán root? -
Nelman
tag
Rossz a kamerája?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zoleeno1 #27165 üzenetére
De miért kell ide keverni a vezérigazgatót ezzel a szöveggel, komolyan, hát ne legyünk már ovis szinten válaszolók, ha nem tudsz jobbat, akkor előbb gondold már át, hogy ezt érdemes-e hozzászólásba/közhírré tenni!
Áhhh
Tényleg ennyire érthetetlen, amit írtam...? Hogy miért fontos, miért kell szajkózni továbbra is?
Mindegy nem érdekel már, mert én többet emiatt nem írok, hogy ennyire elcseszték a kamerát az átlagnak...Szép napot...
-
zoleeno1
veterán
Nem, pontosan ez az idiota magyar mentalitas szerintem, hogy esszük a kefet, szet veti az embereket az ideg ilyen pitianer dolgokon. Ertem, szar a kamera. Irtunk a hivatalos fórumra, ide le lett irva 1000x, mit tehetünk meg? Attól jobb lesz, valtozik valami, hogy hetek óta napi szinten az osszes hsz errol szol? Nem, nem fog... Vagy gondolod a huawei vezerigazgatoja ph topikot olvasgatja es rohan a fejlosztokhoz, hogy 10 magyar kikelt magabol? Ha olvassa, akkor is latta ezerszer
Peace
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zoleeno1 #27160 üzenetére
Még mindig nem jó ez az álláspont. De le kell írni, ugyanis ezt a topikot (is) rengetegen olvassák a háttérből, akik nem írnak ide, de ilyen készülékük van és ha azt látják, hogy itt próbálnak tenni a probléma ellen, akkor ők is megfogják tenni.
Még mindig nem értem a magyar mentalitást, hogy mi a rabok telerakott iziájért kell itt mindenbe beletörődni, akármilyen vastag ló...szt dugnak le a torkodon, inkább úgy tesz a többség, hogy szarok bele!Én pontosan (többek között azért is vittem jóval többre, mint az átlaghülye, tisztelet a kivételeknek), mert ha kellett, akkor asztalt borítottam és érdekes, hogy mindjárt tudtak intézkedni... és, aki egy kicsit is visszatartott a célom elérésében, azt egyszerűen elsöpörtem az utamból és csak hasonló gondolkodású embereket vettem magam mellé.
Emiatt (is) vagyok jóval többet Németországban már több év óta, mint itthon az el...ott hülye magyar, beletojok, irigy vagyok, agyamat is moshatják, ha nekem nem jó, akkor másnak se legyen jó etc...berögződött mentalitások miatt.Hazajövök egy hétre, vagy kettőre és kb azt tudom írni/mondani, mint az ARGO-ban Oszter, hogy konkrétan romba dől az életem az emberek többsége miatt és alig várom, hogy elhúzzak vissza a ...csába.
De...
Több lehetőség is van, vagy megírja a modi, hogy hagyjuk a francba, mert tényleg nincs értelme, mert nem változik semmi, vagy ha nem írja meg, akkor kénytelenek lesztek a negatív dolgokat tovább olvasni, de van ám ott az egéren egy gomb középen, ami nem dísznek van, egyszerűen tovább görgetsz és/vagy a legkézenfekvőbb, amivel a lapcsaládnak is jót teszel, befizetsz prémiumra és tiltóba teszed/teszitek, akiknek a hozzászólásaikból csak a negatív szól. Nyilván senki nem tart a fejetekhez fegyvert, hogy muszáj elolvasni ezeket a "szar a kamera hozzászólásokat", vagy a monitoron/telefonon fröccsen az agyvelőd, vagy igen?És, mint írtam, fent én még mindig nem olvastam a témacímben, hogy ide csak pozitív és csontig benyalunk a hüvelyek hozzászólásokat lehet írni. Azért éledt fel a topik, mert a negatív több, mint a jó, a jót meg senki nem fogja állandóan hangoztatni, sajnos, de jobb lenne ennél a frankó készüléknél, inkább a több jót olvasni...
[ Szerkesztve ]
-
LR
csendes tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bandigyerek #27159 üzenetére
Ha a p30 pro készüléked nem csinál jobb képeket, mint a Mate 10, akkor az hardver hibás.
-
-
bandigyerek
senior tag
Az a helyzet részemről, hogy még igazat is adok. Sőt, én is küldtem emilt a Huawei Magyarországnak - a mi Matyinknak- az általatok leírt és tapasztalt problémákról, pedig egyrészt már nem érint (P30 pro-m van, de a Mate a családban maradt), másrészt a legkevésbé sem zavart, de hátha. Egy emberen is múlhat egy háború. Viszont ennek a topikos lázongásnak kb. semmi értelmét sem látom.
Biztos van olyan ember, akinél már ott van a probléma, csak éppen rátette a teáscsészéjét meg a leveses tálját. Előbb-utóbb rendbe rakják, csak idő.
(A P30 pro sem csinál jobb képeket szvsz. A széles-látó, meg a zoom amivel többet tud. Viszont nem is akarnám kielemezni, mert ezt sem használom ki. Nekem jók voltak a M10p képei oreo, meg pie alatt is, meg a p30 pro képei is jók. Volt egy hónapot átmenetileg nálam egy LG g7 fit. Na, az igen! Az durva visszalépés volt.
)
-
hm10p
kezdő
Du hast vollkommen Recht, leider ist dies ein Land.
Sajnos az emberek többsége arra van szocializálva, hogy beletörődjön ... vagy csak hagyja magát egyszerűen sodródni. Az a legegyszerűbb problémamegoldás, hogy nincs is probléma. Nagyon jó példa erre a "huawei eset" is, amikor is valami elromlott a vásárláskori képességhez képest, de attól még a legtöbbeknek a huawei jó.....
Végül is, minden csak nézőpont kérdése .... -
LR
csendes tag
Valaki le tudná írni, hogy mik a lényeges előnyök, hatrányok emui 8 és 9 között?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt elfelejtettem berakni:
De mint írtam az egész történet és hajcihő majd egy éven át, ott olvasható, ha valaki kíváncsi rá.
Hát erről szól ma a nagy cégeknek ez a kicseszett ország. Ne hagyjuk magunkat! És a hüvely is elmehet a büdös ...csába, már bocs. Mindig mindenről bombázni kell őket, folyamatosan, osztani a sztrádán a negatív tapasztalatokat. És észbe fognak kapni előbb, vagy utóbb.Hamarosan "seggnyaló sablon Mátyáska" is megkapja tőlem a már nem túl kedves válaszlevelemet!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zoleeno1 #27149 üzenetére
Pontosan.
De a szarszung ugyanezt csinálja, főleg tévéknél, de csak ebben az országban. Németországban, mert ott is lakom. Assetudtákhovakapjanak, mikor bejelentettem a tv hibát, csak épp villásreggelit nem hoztak. Itthon jön a szokásos duma, belefér és egy valós hibát ilyen eszközökkel rendeznek le. 10-ből 9 magyar beletörődik, aki utána ment, pl az egyik kolléga a topikból, több, mint 8 hónap idegbaj, rohangálás, bizonyítás után a hatalmasságos szamszung elismerte a hibát, de csak azért, mert pont ott volt a srác a szervizben és a tv generálta hibát.
Ennyi szopatás után, pár hétre rá, kiengesztelésül küldtek neki néhány darab pár száz forintos ebay ajándékot. Ez a valóság ma Magyarországon. Amit ő vissza is küldött neki egy szép körítéssel a levelében.
És ez itt a baj, ha egy országot lehet szopatni, mert kitapasztalják, hogy az ott élők 90% beletojik mindenbe, akkor megfogják tenni.
A tovább nem írom, az egész történetet a samsung tv topikban el lehet olvasni Celtis nicknév alatt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem írtam itt a napokban, de Matyisablonfasságát én is megkaptam. Bullshit az egész, azt sem tudják, mit kezdjenek a problémával, nem fogják ezek ezt sehová tovább küldeni. Ha valós fizikai levelek lennének ezek, akkor egy unott karlendítéssel, összegyűrve landoltak a kukában...
-
deka10
senior tag
-
xZer0kidx
senior tag
Bluetooth fülhallgatokkal van esetleg tapasztalata valakinek? Hangerő kezelése, bt kapcsolat, ilyesmik... Gondolkodom egy freebuds lite kipróbálásán, szimpatikus lenne megszabadulni a kábelrengetegtől, youtube musichoz meg elég lenne a minősége is...
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
blt.62
őstag
Szio! Hogyan lehet képernyő fotót készíteni?
MegtorloXp
-
mirci18
addikt
[link]
Talán ilyen lesz a következő generáció.
Számomra az ívelt kijelző és ez a kamera tenger felejtős.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Peet
senior tag
válasz
kazanka #27134 üzenetére
Meg kell próbálni az adott telefonon. Rengeteg hívásrögzítő program van, készüléke válogatja, melyiken mi működik jól. Az is kérdés, milyen android van az adott telefonon, mert 9-től a Google nem engedi a használatukat felénk. A kínaiaknál meg persze alapból benne van a MATE 10-ben is a hívásrögzítés.
-
kazanka
őstag
Szerintetek a Hwcallrecordert csak Huawei telefonokra lehet feltenni?
-
hm10p
kezdő
Kb. egy jó órája van nálam fent a mgc_6.1.021_v1d-advances test2,szintén 9.0 alatt és alapvetően működik, viszont a képek és a video-k eddigi minőségével nem igazán vagyok kibékülve. Egyenlőre nem úgy néz ki, hogy számomra ez fogja megváltani a világot. Az éjszakai és a panoráma módot még nem tudtam tesztelni, a többivel meg még barátkozok, mert nem győztek meg abban a tekintetben, hogy létjogosultságuk van..
Érdemes átolvasni az általad is belinkelt topikot, tanultságos. Tegnap már utaltam rá, hogy nem csak itt nálunk vannak csontig lerágott, megoldatlan gondok, másoknál sem fenékig tejfel az élet, annak ellenére, hogy akadnak olyanok akik, jó képeket tudnak lőni.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Gcam ... Szakavatott ember kipróbálná és mondana róla véleményt?
Nálam működik 9.0 alatt.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
xZer0kidx
senior tag
Én ezt a választ kaptam, elég nesze semmi fogd meg jól...
Vivien (Huawei)
Köszönjük szépen a megkeresését!
Vivien vagyok, én fogadtam az üzenetét.
Sajnálom, hogy hasonlót tapasztal a készülékével a frissítés letöltése után!
Köszönöm szépen a visszajelzését!
Az Always On Display 12 órás időformátumát egy közeljövőben érkező frissítéssel fogják javítani.
Az Android 9.0 frissítéssel érkező kamera minőségének romlásával kapcsolatos visszajelzését továbbítani fogom az ügyben illetékes kollégáink felé!
Amint kapok választ az ügyben, vissza fogok Önnek jelezni!Remélem a 9.1 es frissítésre célzott, ahogy néztem a p30pronál megjelent a dc sötétítés funkció, azt megkaphatnánk mi is az amoled kijelző miatt...
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
hm10p
kezdő
válasz
duckymusic04 #27128 üzenetére
Egy jó félórával ezelőtt felraktam az mgc_6.1.021_v1d-advances test2 apk-t. Nos, első nekifutásra lőttem vele néhány képet, közben a kamera először az alapbeállítással exponálás helyett többször kilépett. A fényviszonyok opció változtatása után már készültek képek, majd video is normál, illetve lassított módban. Nos, finoman fogalmazva az eredmények nem igazán meggyőzőek.
Már most úgy gondolom, hogy nem fog kialakulni az apk és köztem egy tartós barátság .......
-
hm10p
kezdő
válasz
deka10 #27119 üzenetére
A (#27115)-ös hozzászólásomban megjelölt Mate 10-es fórumon leírtak szerint többen is használják a gcamot és meg vannak elégedve vele, ezek szerint van akinél működik és nem is rosszul. Arra nem terjedt ki a figyelmem, hogy milyen procival, de az xda-n korábban nagyon reklámozták az app-ot, konkréten a Mate 10 Pro-ra.
-
Dawee
tag
Sziasztok, múlthéten elkezdett elválni a telefon hátlapja, le szeretném gariztatni, viszont ez kiskorában egy simes volt, dualositva lett még az előző tulaj által. Van rá lehetőség, hogy vissza alakítsam egy simesre szoftveresen? Nem örülnék, ha ezért állnának el a garitól (ha egyáltalán fel tűnik nekik), mert amúgy működés szempontjából nincs hibája a telefonnak.
A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
duckymusic04
csendes tag
">
Az első kép 8.0 alatt, gcam-al készült, a második is 8.0 alatt, gyári szoftverrel, automata beállításokkal. Szerintem a gcam-os jobb. A gyári kép mérete 2.76mb, míg a gcam 8.92mb. Szerintetek? Tudom, nem a legjobb témát választottam, de ez volt.[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz
dorten #27121 üzenetére
Nekem fent van, ezzel készítem a céges képeket, így külön mappába rakja a családi képektől. Na, emiatt az egyetlen dolog miatt van még fent.
Borzalmas lassú, körülményes a fotók vissznézése, onnan visszatérni a kamerába.Nekem nagyon nem jön be. Még régebben a Camera fv-5 kamerát használtam, az nem volt rossz.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
dorten
tag
Probaljatok ki az OpenCamera appot, Play -en fent van. Amikor meg megvolt ez a telo, sokat hasznaltam mert jobb kepet keszitett a gyari appnal.
-
hm10p
kezdő
válasz
zoleeno1 #27106 üzenetére
Az xda......../mate-10/......../photo-quality tematikus fórumát olvasgatva úgy tűnik, hogy nem csak nálunk vannak csontig lerágott, megoldatlan gondok .....
Viszont, mindenek ellenére van aki ilyeneket is tud, emui8 és gcam használattal, némi Fotoeditor manipuláció mellett:
[ Szerkesztve ]
-
P1eTr0
aktív tag
Nekem is Matyi válaszolt, de picit változtatott a dolgon:
Tisztelt ....!
Köszönjük, hogy felkeresett minket és köszönjük a visszajelzését.
Üzenetét továbbítjuk az illetékeseknek és amint lehetséges orvosolni fogják a problémát.
Amennyiben Önnek nincsen lehetősége ezt megvárni akkor küldje el nekünk a telefonja S/N számát (leolvasható a Beállítások-Rendszer-Telefon névjegye-Állapot-Sorozatszám menüpontból) és ismertetjük Önnek a szervizeltetés menetét.
Bármilyen további kérdése lenne keressen fel minket bizalommal!
Üdvözlettel,
Mátyás
Ügyfélszolgálati MunkatársOFF:
Az üdvözlettel részről nekem az "A pusztító" című filből Bob munkatárs jutott eszembe...[ Szerkesztve ]
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
Az xiaomi Mi 9T és a Kínában valamint Indiában megjelent Redmi k20 európai verziója. Redmi 9T nincsen!Van egy Redmi k20 pro is ami snapi 855-el jelent meg sajnos ez nem fog megjelenni európában hivatalosan. A snapi 730 azért gyengébb mint a kirin 970 ez teljesen egyértelmű
[ Szerkesztve ]
-
Domb!
tag
válasz
Vvarpi #27104 üzenetére
Nem lehet, nem fog települni. Mokkolni kellene. Viszont van apk mirrorba egy régebbi 9es camera ami működik, hátha azzal jobb képek születnek. Bár már itt le van írva, hogy a mate 10 pro hogy szar képeket csinál android 9en.
Amúgy a korábbi összeesküvés elmélkedésekre, ha szándékosan cseszték volna el, akkor felhasználó szemszögéből nézve pont az új hüvely modellt venné meg? Ne vicceljünk már. Pont, hogy nem attól a gyártótól választana mobil az ember.
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a nova launcher miért nem tudja megjeleníteni a saját időjárás widgetet?
-
Goxi
tag
Srácok, csere lesz lassan. A kiszemelt Redmi 9T.
Kérdésem hogy GPU és CPU viszonylatában hova helyeznétek a R9T ben lévő Snap 730-at a teloban lévő Kirinhez képest?
Egyedül Pubg amit nyúzok, ami esetleg kérdéses lehet.
Köszi előre is. -
hm10p
kezdő
válasz
#04441088 #27103 üzenetére
Már végig próbáltam én is majdnem az összes lehetőséget, amit eddig találtam, de egyik sem volt nyerő közülük. A DuckDuckGo is kidobott nagyon sok kecsegtető variációt a megoldásra: "camera aps for huawei mate 10 Pro", de nem találtam egy igazán jót sem.
zoleeno1, sajnos ez a reakció várható volt, már az is csoda, hogy ilyen gyorsan reagáltak a panaszunkra. Persze ez a "nesze semmi fog meg meg jól" válasz, valószínű, hogy meg fog állni ezen a szinten. Jó lenne, ha tévednék, de úgy gondolom, hogy a Huawei - a jelenlegi helyzetében - ezzel fog a legkevésbé foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
hm10p
kezdő
Érdeklődöm, hogy valaki próbálkozott e már a Google Camera alkalmazással?
-
zoleeno1
veterán
Hát na... Matyi barátunk tegnap sok levelet kapott ez ügyben, nem fog mindegyikre külön litániát írni
Egyébként borítékolható volt, hogy ez lesz a válasz: csinájjjá factory resetet... Mondtam is tegnap, hogy ez lesz... Pedig én is direkt kiemeltem a levelemben, hogy már csináltam, ne ez legyen a válasz és nem egyedi probléma, nem az én készülékemben van a hiba, hanem globális, mindenkit érint 9.0 alatt
De hiába... Matyikánk visszalökte a sablon szöveget... Legalább megpróbáltuk
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- OLED TV topic
- Peugeot, Citroën topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok