- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 90 - modellalkat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
-
bandigyerek
senior tag
Vótmá? :
Huawei átmeneti licenc (forrás XDA)
Alig 24 órával később, hogy a Google visszavonta a Huawei Android-licencét, a technikai szférát káoszba taszítva, az amerikai kereskedelmi minisztérium azt mondta a Reutersnek, hogy a Huawei „ideiglenes általános engedélyt kap.” Ez a licenc augusztus 19-ig tart „Meglévő hálózatok karbantartása és szoftverfrissítések biztosítása a meglévő Huawei készülékek számára.” Az engedély nem teszi lehetővé az amerikai vállalatok számára, hogy új termékekkel dolgozzanak a Huawei-vel.
Annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, ez az ideiglenes licenc csak a Huawei számára nyújt támogatást az amerikai kereskedelmi tilalomtól. Még nem látjuk, hogy a Google átmenetileg helyreállította-e a Huawei Android licencét, bár ez valószínűleg megtörténik, mivel az alternatíva a világ több száz millió felhasználójának káosza és bizonytalansága. Ha a Huawei ismét GMS-partnerré válik, akkor a vállalat menetrend szerint folytathatja a tervezett frissítések kiadását.
Bár a Huawei-nek valószínűleg sok munkája már befejeződött a következő EMUI-verzióra, amely az Android Q-n alapul, nem valószínű, hogy a vállalat kiadja a frissítést, ha nem tudja a Google Play alkalmazásokat és szolgáltatásokat a kiadással szállítani. Meg kell várnunk, és meglátjuk, mi történik a Huawei-vel augusztus 19-ét követően.
-
GEIL
addikt
válasz
mirci18 #26397 üzenetére
Mate10 pro kamera csak romlott a 8 ról 9-re váltással...előtte jó képeket lőtt, most átlagost.....az LG G4-em még mindig veri fotókban (kivéve este meg a nagyon homályos bokeh effekt).....eddig Mate30 pro-t terveztem majd ősszel....de így elgondolkozok másfelé.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
mirci18
addikt
válasz
bandigyerek #26391 üzenetére
Aki nem ért a telefonokhoz vegyen Samsungot.
Mindenkinek akiknek eddig nem voltak igényei ezt ajánlottam mert ezt ismerik erről halottak már.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Lehet itt teóriákat gyártani ki mit tett vagy nem tett mi szívunk majd ez nem kérdés.
Én csupán azt írtam le hogy egy migráns álhírgyárnak aminek ráadásul semmi technikai szaklap jellege sincs az nem mérvadó hírforrás.
Ezért nem fogok blikket borsot vagy story magazint sem ide linkelni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
deka10
senior tag
Én úgy veszem ezt az egész Huawei ügyet, hogy legalább a régebben kiadott telefonok op.rendszerét lesz idejük csiszolgatni és remélem még jobban odateszik magukat.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Gerybut
tag
válasz
bandigyerek #26388 üzenetére
Ha így lesz úgysem vesz huaweit és pont. Minket ez nem érint, ennyi.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
bandigyerek
senior tag
válasz
7Heads Drago #26389 üzenetére
"Biztos hogy lesz rá alternatív megoldás. Mint ahogy eddig is volt mindig mindenre."
Ezt remélem is. Viszont azért olyanokra is kell gondolni akik nem értenek annyira a telefonhoz, hogy ezt megugorják. Mindent meg lehet oldani, csak nem mindenki tud vele mit kezdeni. Vagy éppen nem akar mókolni. Már én se nagyon. (Régi szép idők, mikor a Samu Galaxy Spicára saját ROM-ot főztünk....)
Én nagyon bízom kici, szárga emberekben, mert a Huawei egy olyan ellenfél lett (volt), akitől tartani lehetett (kell). Jó telefonokat csináltak. Lehet fikázni, hogy így a frissítés, meg úgy a kamera, Az a sok szar amit a samukra, sony-ra felpakolnak... Bixby... Brrrrr.A politikát, gazdaságot meg hagyjuk, mert úgy is mindig a kisember b-ik rá.
punky10: A G-s appok java része törölhető. Nekem még a Google Play sincs engedve. Addig volt, amíg feltettem amit akartam, aztán haló. Tiltás.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz
7Heads Drago #26389 üzenetére
Így van.Anno ez volt a Xiaomival is,Google-mentesen jött ki,az user rakott ré az igényeinek megfelelö G-pakkot.
Még nyerhetünk is,G-mentes driod,feltelepíted a számodra fontos G-appokat,és nincs Google muzik,Google-zene,Google-könyvek,Google-izé... Csak ami kel..Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bandigyerek #26388 üzenetére
Biztos hogy lesz rá alternatív megoldás. Mint ahogy eddig is volt mindig mindenre. Csak ugye hivatalosan nem jöhet vele ki.
Hogy ezért én nem veszek Applet vagy samut az tutti.
Megvárom mi sül ki ebből az egészből.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mirci18
addikt
A mostani telefonokat nem érinti a szankció az újaknál meg meglátjuk mi lesz.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zoleeno1
veterán
-
karldergroße
senior tag
Ezzel a Google-üggyel jól hazavágták a huawei-ek használtpiaci értékét...
-
Gerybut
tag
https://tech2.hu/a-huawei-kozlemenyben-valaszolt-a-bojkottra/
easySamsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
gyvince
senior tag
válasz
elprimo #26376 üzenetére
sajnos kb 4 éve csak huawei telefont használok nem sajnos de vannak vele gondjaim a Mate 7-8al semmi gondom nem volt de ez a Mate 10....szoftveresen el cseszték...AOD semmi szinte kamerát direkt rontják
szeretem a Huaweit de sajnos én is a Samsung felé megyek most már nem szívesen.. Ájfost nem fogok venni más "értelmes" telefon meg nincs...ez az egész a Samsungnak lesz jó...
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
elprimo
tag
Ez elég érdekes lesz innentől .. még ha lesz saját os is a huaweinek ami használható lesz, 0 rol kell felépíteniük egy app állomást is, és ugye mint tudjuk ha ez nem lesz gyorsan fejlődő és probléma mentes ,akkor húzhatja le magát az os.. lásd Windows phone.. az alap programok problémamentes használata is gond szokott lenne, hamar váltani fog mindenki ,nem fog szenvedni 2020 környéken már senki ilyen dolgokon. Van egy olyan érzésem most a Samsung meg fog erősödni +40% ot..
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Nehogy a vége az legyen, hogy huawei kijon egy olyan sajat os-sel, ami keresztbe lenyeli az ios-t es az androidot is
még nagyobb lenne a reszesedesuk, rohognenek a markukba... Nem tartok elkepzelhetetlennek
Honor Magic5 Pro
-
7Heads Drago
veterán
válasz
beyruth82 #26369 üzenetére
Ha jövő héten meg valami hasonlót jelent be kína az összes ott gyártót telora, elektronikai alkatrészre akkor mi lesz? És az amcsik hiába diktálnak sok helyen, kína ha durvulni akar pont telibe carja őket meg mindenkit.
-
quint
aktív tag
válasz
beyruth82 #26369 üzenetére
"Tisztességes versenyen a huawei letarolta a piacot..."
EU-Kína csúcstalálkozó zárónyilatkozatából (hirado.hu - vagyis inkább EU ellenes forrás):
"Megállapodásuk szerint a felek támogatják a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) reformját, ideértve az ipari szubvenciókkal szembeni szabályozás megerősítését is, amelyek miatt világszerte élesen bírálják Pekinget. A nyilatkozatban az is szerepel, hogy véget kell vetni a kényszerített technológiatranszfereknek. Sokan már régóta sérelmezik, hogy a piacra jutás feltételeként a nyugati vállalatoknak Kínában együttműködésre kell lépniük helyi cégekkel, átadva nekik a „know-how-t” és a kulcsfontosságú technológiákat."Daniel Gros, a Center for European Policy Studies igazgatója (vg.hu):
"Az USA számára a legnagyobb probléma az úgynevezett kierőszakolt technológiatranszfer, amelynek értelmében a kínai piacra való belépés feltételeként a külföldi vállalatok kötelesek megosztani szellemi tulajdonukat egy kínai partnerrel. Ugyanakkor azok a cégek, amelyek nem akarják megosztani technológiájukat, még mindig választhatják azt a megoldást, hogy nem fektetnek be Kínában." -
elprimo
tag
válasz
szita.erno #26338 üzenetére
Használd egészséggel
-
Mindegyik amerikai tech óriás jól jár evvel.A kirin a chipgyártók szemét szúrta ezért ők is beleszálltak a támadásba.Tisztességes versenyen a huawei letarolta a piacot és csökkent az amerikai cégek profitja így a lobbisták összefogtak és az usa kormányát nyomásgyakorlásra ösztönözték a google felé aki letiltotta az androidot a huaweiről.Gondolom mivel minden 3.telefon ami használatban van huawei így a bevételkiesést a googlenak valahogy kompenzálja az amerikai kormány.
-
yodamester10
őstag
Ha a Trump így folytatja még kitör a 3.-ik világháború,mikor lesz amcsiban elnök választás?
-
fdisk
őstag
Frissült a cikk.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz
zoleeno1 #26362 üzenetére
Még ha így is lesz, akkor is van egy kis baj. Szinte eladhatatlan lesz a készülék. Ez szerintem legalább akkora probléma egyeseknél, mint az google szigorítása.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
zoleeno1
veterán
válasz
7Heads Drago #26354 üzenetére
Fura, nekem mukodik 9 alatt is igy...
Mindenki nyugodjon le a pics*ba, google kiadott egy kozlemenyt a hivatalos Twitter oldalán, hogy a meglevo keszulekeket nem erintik a szigoritasok.
Honor Magic5 Pro
-
Sziasztok!
Vagy bénán keresek, vagy ez a fícsör ebben a telefonban nincs benne: Van megbízható helyek beállítási lehetőség, amikor adott wifin vagy gps koordinátákon nem kér feloldókódot? (Otthon, munkahelyen)?
Előre is köszi!
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
wayne1
senior tag
válasz
Kiskutya #26356 üzenetére
Gondolom nem. Sajnos ez egy olyan helyzet amiről a bolt/szolgáltató nem tehet. Ergó nekik nem kell ezért felelősséget vállalniuk. Sajnos nekünk is jövőre jár le az előfizetés és a részlet úgyhogy vakarjuka fejünket, hogy mi legyen.
Most igazából a Samsung szakíthatna egy hatalmasat ezzel, ha indítana egy becserélős akciót. Add be a Huawei telefonod és beszámítja egy új Samsung árába.[ Szerkesztve ]
-
_CICAFIU_
aktív tag
Huawei P30
-
Kiskutya
veterán
Ha letiltják a szolgáltatásokat gyakorlatilag amire vette az ember a telefont pont azokat nem tudod használni. Garanciás időn belül ilyenkor mi van? Vissza lehet menni reklamálni a boltba vagy a szolgáltatóhoz?
hmm...
-
zoleeno1
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Az új droidba hogy tudom lakatolni az alkalmazást?
Sehogy se jövök rá.
206-os van fent...A dupla-koppos képernyő képp eddig nem ment sehogy se a játékomban. Most találtameg mi volt a baj. Van egy olyan alkalmazás hogy app segéd, és ott volt játékok alatt letilta a kézgesztus..... Hátha más is érint.
-
Gerybut
tag
https://24.hu/tech/2019/05/19/huawei-google-korlatozas-egyuttmukodes-android-play-aruhaz-egyesult-allamok-szankcio-trump/?fbclid=IwAR0wETjryg_W3fqQBJLXp_ea6UbOKDBFw-CDf2n8y6r-eyUHmbxEcmiZ36k
Azt a kva....
ez most már biztos hogy tudatos az USA részéről....ahogy a VW dízelbotránya is az volt, igaz az nem csapta agyon a németeket.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
PQ
csendes újonc
Én azért eléggé borúlátó vagyok.
Bár amit a saját áruházról írtam, azt árnyalja az AppGallery megléte, de szerintem a saját oprendszer + saját áruház veszélyes és kényszermegoldás lenne.
És persze az is igaz, hogy a saját oprendszernek nem kell nagyon különböznie az androidtól... De így is necces.
Holnap meglátjuk, hogy értelmezik ezt Kínában. Aztán meg lassan kiderül, hogy mennyire fog ez valójában fájni. Például jön-e majd, és milyen szoftverrel a Mate 30 széria... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nuada herceg #26341 üzenetére
Faxa.... holnap hivatalosan is állást kell foglalnia a Huaweinek. Kíváncsian várom.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
PQ
csendes újonc
válasz
zoleeno1 #26343 üzenetére
Végül is a ZTE-t tavaly már kb kinyírták. Igaz, ők a procit is Amerikától vették. Bár a Huawei sem csak Kirin procikat használ a telefonokban. És a korlátozás az alkatrészekre, így a Qualcommra is érvényes. Ők sem adhatnak el semmit a Huaweinek, csak Trumpék jóváhagyásával...
Igaz,a Huawei állítólag fejleszt saját oprendszert az android és Windows helyett is, de nem gondolom, hogy sikerülne életben tartani egy saját áruházat a saját oprendszer kedvéért. Ez anno a Microsoftnak sem sikerült. Bár talán Kínán belül működhet...
A legszebb az egészben, hogy ez az egész felhajtás nem is a telefonok miatt, hanem a hálózati eszközök miatt van. Hiszen azokon keresztül jön létre az 5G mobilhálózat, amiért most a versengés megy. A telefonkészülékek piaca csak egy jó pont, ahol bele lehet a Huaweibe rúgni... -
zoleeno1
veterán
válasz
Nuada herceg #26341 üzenetére
Az finom... Szakadt volna trámpnak is a zannyába a feje...
Egyébként semmi nem lesz ebből, majd figyeljétek meg...
Honor Magic5 Pro
-
törölt tag
Az úgy kemény. Bár már úgyis megfogadtam, hogy a következő telefonom vagy Apple vagy Samsung, esetleg Xiaomi lesz, de Huawei tuti nem..
-
Nuada herceg
őstag
Most látom, hogy kb. egyszerre írtunk be az előttem lévővel, akkor ezek szerint nem vicc.
[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
plaszy
őstag
válasz
szita.erno #26338 üzenetére
Gratula! Sok sikert hozzá, remek teló!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
szita.erno
aktív tag
Ma vásároltam egy ilyen készüléket. Idáig nagyon bejőn
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
Iomega
addikt
válasz
bandigyerek #26334 üzenetére
A Mate 20 pro 330E-ről startolt.
(#26333) zoleeno1: Azért írtam a 300E körülit, mert a 330E is akörül van még.
Annyiért nem nevezhető jó áron lévő telefonnak, de majd egy év után az is 120-140E körül mozog majd.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz
yodamester10 #26330 üzenetére
Az induló ár, várhatóan 300E körül lesz.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
zozzzzzzzzzz
tag
Ez se kamu :))
https://www.jofogas.hu/tolna/Huawei_P30_Pro_akciosan_elado___92416162.htm
-
bardo
tag
Én szeretném, ha egy fesztiválon minegy hogy milyen készülékkel is fotózom ( Apple, Samunung , Huawei, Nokia Xiaomi) az legyen megfeleően részletgazdag. És egy frissítés ezt ne befolyásolja, mert akkor egy megtévesztett felhasználó vagyok.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
bardo
tag
válasz
Nuada herceg #26320 üzenetére
Veszem a poént. Azért sokunkat és Téged is a jövőbeni telefonvásárlásnál befolyásol ez. Nem?
-
bardo
tag
válasz
#04441088 #26319 üzenetére
Érdekes kérdés ez is. Mert ha egy X távolsgra raksz egy szöveget és egy elég részletesen textúrázott tárgyat, akkor azt egyenlő mértékben torzítja-e a szoftver? Ez is furcsa lenne, ha nem? És mi minte egyszerú felhasználók érzékelük ezt.
[ Szerkesztve ]
-
bardo
tag
Köszönöm szépen.
A probléma az, hogy a Huawei szándékosan veszélyezteti az én adataim biztonságát. Ha egy biztonsági kockázatról tud és frissíti egyes felhasználóknál x időpontban a szoftverét, és a többi felhasználónál meg x + több hét múlva csak, akkor ők nincsenek védve ez idő alatt. És ezt tudatosan csinálja IME alapján. Ez megkülönböztetés. Akár egy IME címet ki is zárhat örökre a frissítésből, mert pl. azt egy prominens személyiség birtokolja. Ez messzemenőleg kimeríti a Nemzetbiztonsági szabályok elleni diszkriminalítást.[ Szerkesztve ]
-
bardo
tag
Elnézést, hogy ilyen piti ügyben írok be, de szeretném ha valaki a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát leirná, ugyanis bosszantó ez a frissítési politikájuk. Nem tudom tolerálni hogy ilyen mértékben megkülönböztetik a felhasználókat. Ha nem kapok értelmes választ a fogyasztóvédelmi hatóság felé fordulok.
-
Bensid
tag
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #26308 üzenetére
Nem gondoltam, hogy kézből lőtted a képet.
Pár napja láttam az FB-n a csoportban..
Gondolom akkor max. 6-8 másodpercig készítette az éjjeli mód!
Gondolom előtte ráböktél a képernyőre hogy készítsen fénymérést?! Ha így volt és emlékszel, hogy hová "böktél" a területen,.. érdekelne..vagy teljesen automata éjjeli?
Eurolac
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Azt tudja valaki, hogy PC módba futtatva a telefont, a Goggle play-es MS Powerpoint-al megnyitok egy pptx-et, és elindítom a prezentációt, akkor hogyan tudok léptetni a diák között? (előre - hátra)
Hiába kötöttem rá egy egeret, azzal sem csinált semmit...Vagy hogy kinél lehet utána érdeklődni ennek?
Előre is köszi a segítséget.
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
xZer0kidx
senior tag
-
Gerybut
tag
Üdv!
Van új info a 9.1 ről? Kb mikor érkzeik a masinára?
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Peet
senior tag
válasz
Nuada herceg #26299 üzenetére
Beállítások/Rendszer/fejlesztői beállítások/memória
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest