- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Az a helyzet, hogy a Redmi 1 napja van meg csak (sőt még annyi sincs egyelőre
), a Mate 10 pro pedig Édesapámhoz került, így azt most nem tudom a Redmi mellé tenni hirtelen, de igyszekszem megválaszolni most amit megtudok, a többit pedig kicsit később.
- Fényképező: Kellő mennyiségű fényben közel azonosan jók, amit én eddig láttam, kevés fényben a Mate 10-esé jobbnak érződik, ha pontoznom kéne, 10/8 a mate és 10/7 a Redmi. Redmi vakuja elég erős, de néha fókuszt téveszt tök sötétben, nem árt rásegíteni egy pöttyintéssel mikor elővakuzik. Bár ez lehet a Mate-nél is előjön.
- Videófelvétel: Nálam a mate 10 fókuszvesztéses volt, azaz állandóan utánállított, amitől rossz lett a felvételek nagy része, ez főleg olyan témánál zavaró, mint tengerpart, mozgó dolgok, emberek. Nem is nagyon videóztam vele. Redmi-vel még nem csináltam felvételt, és most hirtelen tengerpartom sincs
De kitalálok valamit!
- Akksi: A mate 2 év után elfáradt, terhelésre kicsit jobban merült, mint most a Redmi. Nekem 1 nap simán megvan, estére 40-50% körül van, kijelzőidőket én nem nézek, sry
- Kijelző: Meglepően jó feketét tud az IPS, és kicsit jobb a felbontása is a Mate-hez képest. Napfény jelenleg nem nagyon van
(esik). Család egyik fele szerint az IPS kicsit kékes, szerintem az amoled sárgás, ez lehet szemfüggő is
- Hívásfelvétel: Passz
- GPS egyformának tűnt, nem sokat android autóztam még vele sajnos, jövő héten tudok róla érdemben nyilatkozni. Wifi kicsit lassabb, de nem mondanám válóoknak. Picit többet kell várni. Hang közel azonos, a Mate nekem néha hülyének tűnt kihangosításnál, Redmit még nem tudtam minden helyzetben tesztelni, de közel azonosak, de lehet, hogy a redmi jobb.
- Általános sebesség: Redminél kicsit lassabb (2-3 másodperc a difi max) pár dolog, 1-2 alkalmazás megnyitása vagy telepítése, 1-2 weboldal betöltése.
- Ujjlenyomatolvasó: Egyformák, gyorsak, nem érzek különbséget. Pl. az arcfelismeréses azonnali feloldás Redmi-n megy, Mate-en istennek se akart a főlapra vinni, csak a bejelentkezőoldalra, ott még suhintani kellett.
- Bug: Az automata fényerő Mate-en egész jó volt, nem állítgattam szinte soha. Redmi-n kell, mert néha nagyon leveszi a fényerőt.
Mate az itthoni wifi-t néha hülyén kezelte, felül-alul más router van, és a felső gyorsabb, de kisebb hatótávú, képes olyat csinálni, hogy azt állítja csatlakozva van, de nincs net, kell neki vagy 20 másodperc, mire összeszedi magát. Döntően csak itthon tapasztaltam, máshol nem annyira, vagy nem volt zavaró.- Nem cseréltem volna még le a Mate 10-et, ha nem kellene nagyon a dupla SIM, márciusban jön az S11 Samu, arra tervezek váltani, most az S10+ nem lett volna rossz, de inkább türelmes vagyok
A Redmi rendszere újdonság nekem, ezért most kicsit jobban tetszik, de a Mate féle is rugalmas, gyors, a Redmi-nél pl. elsőre pár dolog el van dugva, mások meg sokkal jobb helyen vannak, mint a Mate-en.
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tbc2
tag
válasz
Tsebacsi #29098 üzenetére
Szia Tsebacsi!
Én is e két telefon között gondolkozom, és nagyon megörültem, hogy személyedben végre találtam valakit, aki összehasonlítja ezt a két telefont.
Jelenleg egy Redmi Note 4-et koptatok, és alapvetően elégedett is voltam/vagyok vele, de a feleségemnek épp most vettem egy Mate 10 prot, és teljesen le vagyok döbbenve a fényképezőjétől (tudom, tudom, a 8-as verzióval még jobb volt). Ennek örömére én is lecserélném talán még idén a Note 4-et.
Szóval kíváncsian várom, hogy mik a tapasztalataid, légyszi akkurátusan, minden területre kiterjedően írd le a benyomásaidat!
Egyébként egészen furcsának tartom, hogy a neten sehol nincs Mate 10 pro vs. Redmi Note 7 összehasonlítás, még angolul sem, egyetlen egyet találtam, de az a Mate 20 proról szól: https://www.youtube.com/watch?v=IyEDLJSKEkg
Sőt, sehol nem találtam "2 éves flagship vs. mostani középkategória" összehasonlításokat, pedig tök logikus lenne, hogy ha az 50-70e Ft-os árkategóriában van mindkettő, akkor e kettő közül választ az ember...
Ami engem különösen érdekelne:
- fényképező: elvileg kb. egy kategória, parádésan jó mindkettő, annyi különbséggel, hogy a Redmin működik a portolt GCAM.
- videófelvétel: tippre a Mate 10 proban található OIS jobb eredményt produkál, mint a Note 7-ben az EIS, ezt légyszi vagy erősítsd meg, vagy cáfold meg. Illetve vannak villódzós felvételek is a youtube-on a Note7-től, nekem a sample videók alapján a Mate10 Pro meggyőzőbb
- videófelvételnél hang: itt is a Mate 10 prot várom befutni, légyszi azt teszteld le, hogy a hangos felvételnél tényleg torzít-e: https://c.mi.com/thread-2150975-1-0.html Ez a jóember azt írja, hogy a pár napja kijött 11-es MIUI-ban is benne van még ez a bug
- akksi: tippre kb. ugyanazt tudják
- kijelző: nálam nem annyira szempont, de állítólag az IPS vs. AMOLED már hasonlóan szép eredményt ad. Majd ha egyszer lesz napfény, akkor a napfénynél nyújtott teljesítménye érdekelne. A Mate 10 Pro AMOLED panelje volt valaki, akinél beégett?
- hívásfelvétel: a Note 7 az utolsó, ami tudja, a Note 8 már nem (GDPR). Ez nekem egy must have feature, azt olvastam, hogy a Mate10 Prora is fel lehet hekkelni.
- hang, WIFI erősség, GPS pontosság, stb: itt sem várok nagy különbséget, és bugról sem tudok egyik telefonban sem
- általános gyorsaság: erről már írtál, hogy egy kategória, de talán a Mate 10 Pro minimálisan fürgébbnek tűnik
- SD kártya: Note7-en van, Mate10 Pron nincs
- bármi komolyabb bug: Akár a Mate 10 Pron (asszony telefonját nyomkodtam az elmúlt napokban, komolyabb bug nem jött szembe), akár a Note 7-en (ott sem nyígnak a fórumozók különösebben, kivéve a videó hangfelvétel bugot).
- evés közben jön meg az étvágy, biztos lesz még, ami eszembe jut, de mostanra ennyi
Köszönöm szépen előre is!
Balázs
-
Cseréltem Öregemmel, kell a dupla sim, így most egy Redmi Note 7 van a kezemben, éééés:
Sokkal jobban tetszik (jelenleg) mint a Huawei.Szégyen tudom!
Meglátjuk mit hoz a jövő év, márciusig tervezem megtartani csak. A kamerát holnap tesztelem, de annyira nem szörnyű eddig.
Ami érezhetően más-lassabb, az a Wifi, a telefon általános sebessége, lassabban nyit meg pár alkalmazást, lassabban telepít, de ennyi. Az áráért szerintem hibátlan.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
g4mer
senior tag
Leszedtem a régi üvegfóliát, és rájöttem, hogy milyen jó érzés a gyárit taperolni
Ég és föld a különbség. Színek is szebbek nélküle. Lehet vissza se rakom, használom így minden nélkül.
(fogadjunk most ejteném le először majd)
Sic Parvis Magna
-
SkiDev
őstag
Csatlakozom a kamerás részhez. Tavaly voltam fotózni kivilágításkor, egész szép színekkel és legtöbb esetben fókuszt is talált. Idén nekifutottam még egyszer, de a 3. kép után hazamentem....
Állíthattam kézivel végtelenre, bökdöshettem, egyszerűen elmosódott minden. Még megvárom a 10-es rendszert, aztán váltok én is. A Xiaomiban megtetszett a gyakori, hosszútávú frissítés, és kissé nyomottabb áron a Mi Note 10 egész kellemes készülék lesz.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
mirci18
addikt
Köszönöm a választ.
Akkor ezek szerint ez magától aktiválódott.
Ha olyan kedve van és úgy látja átvált rá.
De gondolom mivel céges wifi itt a telefonálás lehetősége le van korlátozva.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kp78
addikt
válasz
mirci18 #29078 üzenetére
VoWifi (Voice over WiFi) >> bővebben róla
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kosmoo81
tag
válasz
yodamester10 #29063 üzenetére
Hát így pár nap után már van pár észrevételem.
A telefon gyönyörű, egy szilikon tokot vettem rá és a gyári fólia van rajt egyenlőre, ha lesz időm nézek normális tokot és üvegfóliát rá.
Szoftver gyors, akadásmentes, viszont ami nem tetszik, a fényerő ugyanúgy átáll automatára újraindítás után, és csak a menüből lehet kikapcsolni, a gyorskapcsoló fentről lehúzva eltűnt, csak a fényerőt lehet állítani.
A home screen lapozást szeretem végtelenre állítani, itt nem találtam ilyen funkciót, lehet csak én vagyok vak.
Kijelző pazar, a lekerekitett oldalak néha okoznak fura dolgokat, ha úgy fogod de hozzá lehet szokni.
2x töltöttem eddig, nekem kb másfél nap az akksi, 40-50 perc majdnem fullra tölti.
2 kártyával használom és a térerő ingadozás miatt "csak" 6 óra SOT jött össze, jobb szolgáltatás mellett biztos lenne bent plus 1-2 óra még (ezt megerősítették a fórumon is, nem ritka a 10 órás SOT sem)
Bt, Wi-Fi, GPS folyamatosan megy, van egy Huawei Watch 2 amit még használok vele.
Elsőre így ennyi, nekem tetszik, remélem az akksi idő is javul ha beáll a telefon és kevesebbet nyomoodomha beallitottam mindent.
Szerintem ha váltani akarsz, erre érdemes 😉 -
válasz
Klaya1986 #29080 üzenetére
Szerintem beltérben lámpafénynél fakó a kép, legalábbis nagyon annak látszik. Pénteken jön egy Redmi Note 7, meglátjuk az mit virít. Aztán majd jövőre valami flagship, a samu úgyis azt hazudozza, hogy beleteszi a fejlesztett penta kamerát az S11-be, ami most debütált a Xiaomi Mi Note 10-ben (108 MP). Kíváncsian várom!
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Klaya1986
aktív tag
-
Bazsi84
aktív tag
Latom sokak szerint romlott a kamera 9 alatt.Hetvegen rakok majd fel par kepet,ugyis reg volt mar.. 🙂
-
mirci18
addikt
válasz
Klaya1986 #29072 üzenetére
Minek váltani mikor működik?
Kamerában nem kapsz sokkal jobbat. Cserébe szívol a lekerekített kijelzővel.
Ezen is a legfrissebb szoftver van. Gondom nincs vele.Apropó már többedjére vettem azt észre a munkahelyemen hogy magától elmegy elvileg a térerő és egy wifi szót ír ki helyette.
Fotót csatoltam mi lehet ez?[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
g4mer
senior tag
Igazából nem éri meg mire cserélni, én úgy vagyok vele. Ami tetszik, annyit nem vagyok hajlandó kiadni egy telefonért, meg most sokkal fontosabb dolgokra kell a pénz. Ami használtan egy 50ezerrel több, az meg kb nem ad semmivel többet, mint ez.
És mostmár tökéletesen működik rajta minden, hála az égnek
Sic Parvis Magna
-
válasz
Most lesz 2 éves decemberben, üzemidő most kezd csökkenni, napközbeni nyomogatással mostanra 40%-os, ami annyira nem rossz, de volt ez jobb is :)
Kénytelen vagyok lecserélni, mert kapok céges sim-et. 2 kártyás telefon kell. Egyelőre egy Redmi note 7 lesz aztán meglátjuk márciusra mit süt ki a konkurencia. Nem akarok most s10+-t venni mert ha jövőre kijönnek egy 90Hz-es kijelzővel és jobb kamerával felkötöm magam :D*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
Kiskutya #29074 üzenetére
Valószínűleg én is maradok még a telóval jövő augusztusig. Akkor lesz két éves. Én mostanában nézegettem a telefonokat, mert ilyen hosszú ideig (14 hónap már) már nagyon régen használtam egy telefont, mindig cseréltem. De nincs valóban a kamerán kívül érdemi fejlődés. Amire én használom a telefont( közösségi oldalak, böngészés, néha kamera, navi, ritkán játék ) hibátlan, üzemidő nagyon jó, sebesség szintén. Amin kicsit elgondolkoztam az az mi9t. Tetszik a full kijelző, jó aksi és hardver kombó, amivel a matehez hasonló gyorsaság és üzemidő szerintem adott lenne. De pl nekem gagyi a hátulja és olvasgatva a topicját elment a kedvem tőle. Nincs kedvem romolgatni, baszakodni, hogy minden frankón menjen. Jövőre talán már durrantanak valamit a gyártók. Eltűnnek végre az idióta kamera lyukak, notchok. Az kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasók is talán jobb hatékonysággal működnek majd. Sok rájuk a panasz szinte minden ilyen olvasóval szerelt telefonnál.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Én nem, szerintem 1 évig még nem is fogok. Biztos valami nagyon jó ajánlatot kaphattak akik váltottak mert igazán én nem is tudnám mire cserélni. Amire én használom arra tökéletes. Nem jött ki olyan újdonság ami felkeltette volna az érdeklődésem, max kamerában van előre lépes de amire nekem kell arra ez is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Klaya1986
aktív tag
Kezd kipukkanni a topic 🤣 mindenki váltott már?
-
spileraaa
senior tag
én nem rég vettem használtan 70 ezer forintért mivel nem akartam többet rá szánni és csak olyan telefon jöhetett számításba amit a digi is árult hogy tökéletesen működjön a volte és vowifi
jelenleg spingen tok van rajta és fólia amit az eladó rakott rá
de rendelnek kinabol tartalékba fóliát
melyik ad a legjobb védelmet?[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
zoleeno1
veterán
Mint írtam, megszerettem és teljesen jó lesz második telónak, pl navigációra. De még az is lehet, hogy a zasszony fogja örökölni, ha meg tudja szokni, hogy 1.5x akkora mint a régi xiaomija
Szerencsére nem vettem el a falatot senki elől az új teló vásárlásával, nekem többet ér ez a mobil, mint 60-70k.
Honor Magic5 Pro
-
-
g4mer
senior tag
Ennyire nem vagytok biztosak az új telóban, hogy elrakjátok a mátét? Vagy csak van mit a tejbe aprítani, mi az a 70k amit adnának érte
Sic Parvis Magna
-
kosmoo81
tag
válasz
yodamester10 #29063 üzenetére
Irok, de pár nap kell mire beáll az akksi is, meg lesz időm vele picit többet foglalkozni, még a beállítással sem végeztem 😁
-
zoleeno1
veterán
Búcsúzom én is, bár a topikot követni fogom és nálam is marad a fiókban másodlagosnak. Nagyon megszerettem ezt a telot, amennyiért el tudnám adni, annyiért nem fogom
Én most szakítottam egy időre a Huaweiel (köszi kcsg trumpli), OnePlus 7T pro lesz az utód, úton van.
Honor Magic5 Pro
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Vettem egy p30 prot, de megtartom a Máté 10et is tartalék telefonnak.Mindenkinek törés mentes hónapokat kívánok!
-
xZer0kidx
senior tag
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Hogyan lehet ki kapcsolni azt a funkciót hogy amikor pl itt is írok,vagy a mesengeren is, hogy az általam írt szöveg helyett más szavakat is fel ajánl a telo, és azokat illeszti be a szövegbe. És ezáltal sokszor hulyesegeket illeszt be.
-
Occon adom
aktív tag
A frissítés után az időjárás jelentés állandóan üzen, hogy mennyi a jelenlegi hőfok , értesítést kikapcsoltam, de ez akkor is adja az infot. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
eurolac
senior tag
válasz
atyaatya #29053 üzenetére
Valahol régebben olvastam, hogy a Xiaomi MIUI és a Huawei EMUI felülete, rendszere egy tőről fakad, csak a fejlesztési folyamat valamelyik korai részénél elváltak egymástól. Ettől függetlenül a feleségem Samsung telóján is van app lakatolási lehetőség bár elég volt megtalálnom hol és hogyan. Nem vagyok szakember ebben a témában csak elég sokat olvasok...kérdésedre talán ez az oldal ad rövid és érthető magyarázatot:
https://helloxiaomi.hu/alkalmazasok-zarolasa-feladatkezeloben/
Remélem tudtam segíteni.Eurolac
-
eurolac
senior tag
Szia!
Örülök, hogy megkapod az értesítéseket!
A figyelmeztetések: sajnos az van, hogy valamit valamiért....ha elfogadod, hogy a folyamatos értesítések fogadásának ára van (csökken az üzemidő valamennyire), az adott appnál az alkalmazásokban akkumulátor menüben azt hiszem ki lehet kapcsolni a figyelmeztetéseket úgy nem fogod kapni az értesítést h nagy fogyasztású alk. fut. Legalább nem idegesít!Jó pár hete vettem egy Xiaomi Band 4 okoskarkötőt. A MiFit appnak engedélyeztem mindent, hogy megkapjam az órán az értesítéseket. Erre nekem is jött az értesítés, hogy nagy fogyasztású (Mifit) app eszi az aksit. Kikapcsoltam az értesítést. Szépen megjön minden értesítés az órára, cserébe 3-5%-al jobban fogy a nap végére az aksim. Nem érdekel, használni vettem a telefont.
A feleségemnek Samsung telója van. Ott is uez a helyzet: ha azt akarja, hogy a Viber, Messenger, Email értesítések megjöjjenek időben, ki kell venni az appokat az akkumulátor optimalizációból (ott is 2-3 helyen kell állítani) ami azon a telón is kisebb nagyobb mértékben az aksiidő rovására megy. ( Xiaomi telóm még nem volt, de ahogyan beleolvasok pár modell topikjába, ott nem kevesebb néha 4-5 helyen kell állítgatni, hogy megjöjjenek az értesítések..)
Eurolac
-
bandigyerek
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz
bandigyerek #29043 üzenetére
második töltőnek kell ha utazok
ez tudhatja azt ami a gyári töltő?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! Ha a YouTube, asztalimódban, böngészőn keresztül megy, folyton leáll! Nem jövök rá miért. Más is tapasztalt ilyet?
HonorM5p-HuaweiM10p-XiaomiA1-LgG3-HuaweiY3
-
coyotex
tag
Üdv mindenkinek.A kamera képét lehet valahogy teljes képernyős módban tükrözni a tv-re?Mert ha mirrorshare módban kapcsolódom,bekapcsolom a kamerát és elfordítom a telefont a tv-n a kép nem vált át teljes kijelzőre.ha videót indítok akkor igen,de nekem a kamera lenne a lényeg.
-
golyós
addikt
Jött az imént egy rendszerbeállítás frissítés 230 kb. Ez mi lehetet? Semmi info, csak újraindítás volt, nem változott semmi, augb1 bizt csomag
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
teszt345
tag
Sziasztok!
Sorry, ha ez az összefoglalóból ki kellene, hogy derüljön: ez még egy "teljes" androidos telefon? Nincsenek még korlátozva a google elérések?[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
kozben rajottem hogy jo szerkesztve is lettt az elozo hozaszolas ahol linkeltem egy videot ahol mutatja hogy barhogy be lehet dugni (eloszor azert nem sikerult mert eleg passzentes igy nehezen megy be es azt hittem hogy ehez kulon tolto kell pedig csak nehezen megy bele)
de kellene olyan tolto ami tudja a gyors toltest hogy kitudjam hasznalni ezt a kabelt
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
bandigyerek
senior tag
válasz
spileraaa #29037 üzenetére
Én kétszer néztem meg a videót, de nem láttam átalakítót (csak a kék usb-s mérőt). Hogy érted, hogy nem jó a M10 pro töltőjébe? Még amit linkeltél cím ( Cablu USB Type-C Super Charge pentru Huawei - BASEUS Cafule 1m Gold / Blue ), azon is rajta van a HUAWEI név? Ergo jónak kellene lenni. Azért reverzibilis, mert akárhogy bedughatod a töltőbe (is),
-
spileraaa
senior tag
válasz
bandigyerek #29036 üzenetére
abba ez nem jó
a videó szerint kell valami átalakító hozza [link]
ez szerint jó bármelyik töltőbe (kicsit szorult es igy nehezen ment bele amelyiknel probaltam)
de hogy kitudjam hasznalni a gyorstoltes lehetoseget megis jo lene egy olyan tolto ami tudja azt
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz
bandigyerek #29034 üzenetére
Amennyiben a megfelelő töltő adapter van a végére csatlakoztatva
Honor Magic5 Pro
-
spileraaa
senior tag
válasz
bandigyerek #29032 üzenetére
Huawei Mate 10 Pro a telom
-
spileraaa
senior tag
ehez [link] milyen töltő kell?
belföldről azért rendeltem meg mert ennyi összeg kellet ahhoz hogy ingyenes legyen a szállítás
és amugy is gondoltam jól jön meg 1 Type-C kábelErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
vatomi #29024 üzenetére
Videóban szerintem jobb az s9, fényképekben kB egál. Üzemidőben, gyorsaságban a mate 10 pro fölényesen nyer. Kijelző a Samsungnál picit túlszaturált, a mate 10 pro természetesebbre van kalibrálva. Ízlés dolga kinek melyik jön be. Bár 2 éves modell a mate, de a mai napig egy nagyon gyors, nagyon jó üzemidejű szép készülék. Én azt választanám, masik opció valami xiaomi. Mi9 t, mi9se, mi 9 lite (nekem pl az s9 kijelzője kicsi)
-
vatomi
aktív tag
Sziasztok,
Elégedett S8 tulaj vagyok de úgy alakult, hogy dual simre kell váltanom, ráuntam a két mobil hurcolására. Számomra a fotó és videófelvétel, a kijelző minősége és az üzemidő a legfontosabb. A wireless töltésről le tudok mondani. Ajánlott még használtan Mate 10 Pro-t venni (feltéve, hogy találok dualt)? Az S9 a másik alternatívám. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
hali13
tag
Sziasztok. Ötlet kellene. A névjegyeimet a telefonon a google fiókba mentem, ezzel folyamatosan szinkronizálva is van. Mégis találkoztam olyannal, hogy fel akartam hivni egy ismerősömet, akit emlékeztem hogy el lett mentve a telefonra. Akárhogy próbáltam rákeresni, nem találta a telefon a névjegyek között. Viszont ha beirtam a telefonszámát, azonnal kidobta mint elmentett névjegyet, illetve amikor megpróbáltam újnak menteni, szintén kidobta az elmentett névjegyet. Természetesen a névjegyekben a beállitás az, hogy a google névjegyeket mutassa. Szerintetek mi lehet a megoldás? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
eurolac
senior tag
Szia! Nem tudom milyen appokról van szó, nem írtál egyet sem de én a Te helyedben a következőket állítanám be egyesével ezeknél az applikációknál. nekem speciel megjön minden értesítés mindenhonnan így nincs gondom.
- értelemszerűen a telepített alkalmazásoknál az értesítések engedélyezése
- az alkalmazásváltóban lehúzással lakatolom az appot
- beállítások-akkumulátornál kézire állítom az alkalmazást
- beállítások-alkalmazások-jobb fent 3 pötty-Speciális hozzáférés-Akkumulátor optimalizáció-Nem engedélyezettek közzé teszem azokat az alkalmazásokat amiket nem szeretném ha a rendszer "bealtatna".
8.0, 9.0; 9.1-en is megjön így mindenhonnan minden értesítés számomra.Eurolac
-
g4mer
senior tag
Nem tudom mitévő legyek már. Factory reset 2x, utána teljesen újból telepítettem bizonyos appokat, de még mindig nem értesítenek normálisan. Próbáltam régebbi apk-kat is, azokkal sem. Pedig nem zárom be őket, de valahogy magától bezárja őket a telefon a háttérben, ha nem használom őket egy ideig (kb fél óra).Tud valaki esetleg valami megoldást erre?
Sic Parvis Magna
-
eurolac
senior tag
válasz
maci25 #29018 üzenetére
Sajnos nem tudok neked ebben segíteni...soha nem láttam ilyen minimalista frissítési értesítést Huawei/Honor telókon. Az alulról feljött ablak miatt be sem tudtam menni a beállításokba, hogy lássak valahol valami piros jelzést, hol van újdonság..??! Én ráfrissítettem újraindult és semmi ablak, hogy mi és miért.
Én a közelgő óraátállításhoz tudom csak kötni..
Eurolac
-
eurolac
senior tag
Sziasztok!
Nekem ma jött egy olyan, hogy rendszerbeállítások frissítése ablak. Semmi egyéb info két lehetőséggel: vagy elhalasztom mert letöltődött vagy újraindítás...az utóbbira nyomtam. Ez az óraátállítással van kapcsolatban vagy mi lehet? Több mint egy éve van meg a teló de ilyenre nem emlékszem h lett volna máskor. Valakinek...??Eurolac
-
theooracy
aktív tag
Annyiban mindenképpen, hogy a kijelzőt is védi. Jobban, mint pl. egy fólia.
-
g4mer
senior tag
Honorokról mik a vélemények?
Pl V20
Sic Parvis Magna
-
Klaya1986
aktív tag
Hali, lehetséges dual simesíteni a telefont? Próbálta már valaki?
-
theooracy
aktív tag
válasz
spileraaa #29004 üzenetére
Tok: https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-gps-tok-c4202/huawei/s-view-mate-10-pro-5199217-p394486691/
Jó kis tok, egyszer-kétszer már leejtettem a telót és semmi baja nem lett... -
zoleeno1
veterán
válasz
spileraaa #29004 üzenetére
"Üvegről" nem nyilatkozom, mert mind szar szerintem a lekerekített kijelző miatt. Ami normálisan fedi, az műanyag, ami nekem kb pet palack szintű... De ez kinek mi, sokan megelégedéssel használják ezeket. Szerintem a tapintást még csak-csak meg lehet szokni, de a tükröződés borzalom. Ami tényleges üveg, az meg nem ér ki a széléig a lekerekítés miatt.
Tokból majdnem megjelenés óta a Mofit használom (másodikat), minőségi és jól is néz ki: [link][ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
spileraaa
senior tag
milyen tokot és fóliát ajánlotok a telefonra?
elégé fontos hogy jó védelmet biztosítson
mert az előző telefonomnak xiaomi redmi 3s sikerult 3-szor is betörni a képernyőjét
ott kb 80$ kijött a 3 cserede ha itt betörik ahogy néztem 100$ korul vannak hozza a képernyők
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Hyundai, Kia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Nők, nőügyek (18+)
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok