- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
gringoka #25768 üzenetére
Szia! Ha ez vigasztal: szerintem semmit nem vesztettél vele, én a helyedben örülnék neki. A Pie-vel kapnál egy picit gyorsabb rendszert és ha szerencséd lenne picit jobb akkuidőt. Ellenben az AOD 12 órás, vannak benne fordítási hibák és a fényképezőre sajnos én is azt mondom, hogy rosszabb lett. Nálam a 8 atomstabil volt és szép képeket lőttem vele.Nekem valamikor az év elején ment fel a Pie de csak azért, mert meguntam h naponta vegzált a rendszer, h frissítsem.Azóta jött rá vagy három frissítés, "csak" biztonsági, érdemi hibajavítások nélkül!
Ha én választhatnék, hogy van egy ilyen telóm 8as droiddal ami nem zaklat frissítéssel és atomstabil vagy a mostani Pie-vel, gondolkodás nélkül a tiédet választanám. Szégyellhetnék magukat, hogy több mint negyed éve egy normális javítás nem jött a 9re. Lassan én is elhiszem az összeesküvés elméletet miszerint direkt butították pl. a kameráját, hogy cseréld újabb modellre.
-
válasz
gringoka #17653 üzenetére
A Google a kör alakút preferálja egy ideje, ahhoz igazodik több külsős fejlesztő is, de (még?) nem mindegyik, a Huawei még a hagyományosat nyomja, elég nagy a szórás, nekem is az egyik ilyen, a másik olyan, a Telekom körösített, a K&H Bank nem, ahogy esik, úgy puffan...
punky10: Igen, bár az sem mindig jó megoldás.
-
Aryon87
félisten
válasz
gringoka #17289 üzenetére
Gyerekek, azert lehet ezt baratsagosabban is
Bizonyos szempontokbol a Huaweivel jobban jarsz. Hogy miert? Mert tobbet ad mint az LG: jobb uzemido, jobb halozati kapcsolat, stabil es gyors rendszer + normalis frissitesek, rengeteg kamerafeature hogy csak a legjobbakat mondjam.
A V30+ elonye a zenei kepesseg, valamint a jobb videozasi kepesseg es a szeleslato kamera. Mivel hazankban nincs hivatalos forgalmazasa, igy garanciat se kapnal ra normalisat, bar megfeleloen kitoltott papirokkal az LG szervize foglalkozik vele ha jol tudom.
Volt LG-m, ahogy tobbunknek is, de azt hiszem hogy a tobbiek is a Huaweit ajanlanak igyis, ugyis. Az LG sokunknal megbukott a szerencsetlenkedesevel es bakloveseivel (a G4 eseteben ert sokunkat csalodas a bootloop miatt, en meg 2 szeriat vegigcsinaltam, bar a G6 rovid palyafutasu volt szinten a gyarto hulyesege miatt, pedig nem volt rossz)
Herrelose: akkor a masik 2 gyartonak se nagyon van itt helye sztem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest