- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drag77
senior tag
válasz
Tsebacsi #15998 üzenetére
Érdekességnek meg hátha érint valakit: VLC Blacklist Huawei Phones
-
axlfsi
veterán
A zsebben-véletlen-feloldás elleni védelem kiiktatására van lehetőség? (kérdeztem már?
)
Bringán, a tokban nem tudom kezelni az átlátszó "műanyag ablakon" keresztül, mert úgy érzékeli az proxymity szenzor, hogy zsebben van (-előtte valami).
-
stnorcy
aktív tag
Mikor kapjuk a 960 fps-t a videó lassításhoz? Melyik frissítésben lesz benne? Valaki esetleg tudja?
-
wrrs
tag
válasz
zaphod78 #15980 üzenetére
Na, ha ez működik, nekem megér annyit, hogy dobjam a pofavizitet!
Nagyon tetszik a Nova, főleg, hogy itt 6x8-as rácsban vannak az alkalmazások. Megfizethetetlen ez a rendezettség!szerk: na, hát nem tudom, hogy csinálod, de ujjlenyomat nincs PIN vagy minta vagy jelszó nélkül.
Ha meg ezek közül valamelyik aktív, akkor a Nova duplakoppos, vagy ikonos lezárója után valamelyiket kérni fogja. Tehát elhagyható az arcfelismerés, de a többi védelemből minimum egynek aktívnak kell lenni, különben nincs ujjlenyomat. Én sem tudok várni sajnos, azonnnal akarom a nyitást... -
zaphod78
tag
válasz
freemanone #15978 üzenetére
Hát igen, mindenkinek mások az igényei
Nekem megfelel ez a megoldás, főleg mert legtöbbször gyári flippes tokot használok. -
freemanone
addikt
válasz
zaphod78 #15971 üzenetére
Kipróbáltam, mert nem volt ez mindig így, de már látom, hogy megcsinálták az 5 másodperces fekete képernyőn várást és nem azonnal zár le a kijelző. Így működik a dolog valóban, de ez nekem nem lenne opció.
Sajnos több esetben is feloldana rendes zárás előtt, azért egynek nem rossz, vannak akinél simán vállalható így is. A fentebb linkelt widget is ezt a "trükköt" csinálja, párom is el van vele, észre se veszi, csak én vagyok ilyen "finnyás".(#15968) TomPack: Szóval igen, feldob egy képernyőt, itt választod ki, melyik mód felel meg neked:
-
andreas49
senior tag
Képtelen vagyok beállítani, hogy a 'Kamera' képeit automatikusan feltöltse a felhőbe. Hol lehet ezt beállítani?
-
zaphod78
tag
válasz
freemanone #15970 üzenetére
Igen, nálam működik tökéletesen
-
punky10
addikt
A képernyő üres pontjára bökve szerintem itt is előjön a widget-beállítás.Nálam a legelső(lehet Nálad nem)a Nova műveletek.Kirakod a kijelzőre,és az előreugró ablakban kiválasztod a kijelző zárolását.Az ikonon hosszan tartva az ujjad,előjön a szerkesztés,itt ki tudod cserélni az ikont egy neked tetszőre.Ennyi...
-
freemanone
addikt
Ezt nem fogja "javítani" senki.
Az a widget a gyári launcher szerves része, nem pedig egy különálló alkalmazás, így külső launcherek közül egyik sem fog hozzáférni.
Talán rootolva lehetne...? Talán..... bár akkor meg már mindegy is, mert van sok megoldás, ami ezt tudja.
Páromnak note8-hoz kerestünk egy ilyet, ott működik, (újlenyomattal feloldást sem vágja haza és egész gyors is) talán itt is megérhet 1 próbát: [link] -
wrrs
tag
Csak leírom, hátha valakit érdekel.
Átálltam a Nova launcher-re. Korábban már használtam, szerettem is a Lenovo-n, de ide komolytalannak éreztem. Aztán úgy látszik annyit változott ez a cucc, hogy csak na, mert valami nagyon jól néz ki most!
Így tudok ikont cserélni, stb. de a lényeg nem ez, hanem egy fájdalmas dolog: a telefon saját képernyőlezáró widget ikonját nem engedi kirakni a főképernyőre a launcher!Valaki tud erről mondani valami? Annyira nem akarom nyomogatni a kibekapcs gombot....
Másik hasonló alkalmazással meg buktam az arcfelismerést...
Remélem ezt valamikor kijavítják Nova-ék, mert ezt nem tudom megszokni. Amúgy 10/10-es launcher most már.
-
Szia,
A képernyőóra is elég tág fogalom, valakinél 9 - 10 óra, másnál meg 5 - 6 óra annak függvényében, hogy milyen fényerő, térerő, egyéb használat (hívások, szinkronizációk...stb.), mennyi készenlét mellett jön ki és még lehetne sorolni a befolyásoló tényezőket.
Egy biztos, akkumulátoros üzemidőben a legjobbak közé tartozik az aktuális csúcstelefonok között ez a telefon, sőt, talán az sem túlzás, hogy a legjobb.
6 hónap után nem/sem tapasztalok gyengülést adott tekintetben.Kija: Azt figyelembe vetted, hogy az előlapi kameránál a Portré mód alapban bekapcsolt állapotban van?
-
Én is tapasztaltam, hogy videózok, belenagyítok felvétel közben, aztán elmegy a fókusz, és hiába koppintgatok, hogy hova nézzen, marad homály...
-
Kija
aktív tag
Pár hónap használat után egy rövid összegzés:
Nagyon jó telefon, nem fagy nem lassul (ahogy az elődje, egy P8 sem tette).
ami nekem egy kicsit fáj az a már általam leíírt bluetooth (mélyhangkiemelés) hiba és az előlapi kamera által készített fotók minősége sok esetben.
Azt figyeltem meg, hogy nagyon nem mindegy milyen fényviszonyok mellett használom a front kamerát. sokszor a képszélét egy kicsit elmossa. először a tokra gondoltam, de ha levettem akkor is produkálta ezt a dolgot, de nem minden esetben. ebből gondolom, hogy a megvilágítás minősége, iránya nagyban befolyásolja a kép minőségét (és itt ne olyan dolgokra gondoljatok, hogy egy sötét helységben vagy a lencsébe világító nappal akarok fotózni). -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tsebacsi #15951 üzenetére
Ha végre ideérne az a tetves nillkin, tudnék végre mondani valamit, de a többiek hsz-eiből ítélve, ha nem teljes lesz, lényegében megy a kukába. Ennyi helyen, ahol ez megfordult, már abban sem vagyok biztos, hogy épségben ideér. mert jött már nekem nillkin törötten. Persze azonnal visszautalták a pénzt paypal-ra, de hát nem arra van szükségem egy jó hónap várakozás után.
Ma a 20-dik nap van ez tegnapelőtti adat...
-
Mgyur
csendes tag
Üdv!
Az üzemidőről szeretnék érdeklődni. Átlagosan mennyi képernyőóra jön ki? Így több hónap használat után tapasztal valaki, valamilyen gyengülést üzemidő terén? Köszönöm előre is! -
Sziasztok!
Tudom hogy ezerszer ismételt kérdés, de:
Akad jó minőségű fólia/üveg erre a kis csodára? Megnézném milyen a nem gyári, mert már kezd igen karcos lenni.Köszi!
-
Fotósok ez volt már ?
-
gusthy
veterán
Update: valami bug.
Ha a Tweaker for Huawei appba bemegyek, ott van egy menü, ami elvileg engedélyezi / tiltja ezt a funkciót a témák appban. Mármost ott on - ra volt állítva. Ha off - ra állítom, akkor megjelenik a funkció. És onnantól kezdve hiába állítom on-ra vagy off-ra, a témák app elindítása mindig on-rá állítja, és nem lehet kikapcsolni (mondjuk nem is értem, miért.) tehát a megoldás az, hogy a Tweakerben _le kell tiltani_
Még egy update: ez csak a gyorsmenüre igaz. Az appban csak akkor van, ha előtte offra állítod. Valami nagyon el van b..va.
Kali: akkor félreolvastam. -
jézusom
addikt
Van egy AWEI 920 headsetem. Ha hívásom van, nem olvassa be a nevet, hanem a számot mondja be, az pár napja a nevet is mondta! Ez miért lehet?
-
válasz
sompetike #15942 üzenetére
Akkor passz, de megkockáztatom, nem sok embernél van/maradt úgy, mint nálad.
Arra tudok még gondolni, hogy ha más az aktuális szövegstílus, mint a gyári, akkor felkínálja esetleg az opciót az alapértelmezettre történő visszaállításhoz.
Ahogy nézem, teljesen más lett az alkalmazás felülete is. -
axlfsi
veterán
válasz
Aryon87 #15917 üzenetére
Nem szeretnék ebből parttalan hitvitát, de a rengeteg hasznos funkció közül (melyek egyik gyári launcherben sincsenek ott alapvetően) csak azt emelném ki, hogy:
Méretezhetők a "rácsok", azaz én állítom be, hogy egy képernyőre mennyi ikon vagy widget és milyen méretben, kerüljön ki.
Egyszer megmutatnám mi mindenre is jó, gyorsan beleszeretnél 🤘😉 -
diegho
nagyúr
válasz
Plazmacucci #15930 üzenetére
2 éve még ez volt.
-
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig igaz, hogy ha eu-s készüléket veszek egy sima gsm boltban, akkor arra is él a 24 hónapos gyári garancia?
-
JNSK
aktív tag
-
japy
őstag
A téma állításnál eltűnt a betü állítási lehetőség!
Ez senkit nem zavar? Persze mindaddig még nem állít be egy olyan témát ami teljesen átszabja a betűket és utána nincs visszaút! Gratula Huawei!
-
válasz
Plazmacucci #15918 üzenetére
Hát én S7E-en megvesztem volna nova nélkül, most Mate-en meg nem érzem a csíziót hogy feltegyem.
-
válasz
axlfsi #15916 üzenetére
Én pl nem használom mióta normálisabb telefonjaim vannak. S2/S3 korban még kellett, mert a gyári launcher totál gáz volt, de utána gyorsultak a hardverek is, és egész normális szoftvereket kezdtek írni. Az okosabb telefonokból egy csomó funkciót kivesz ha a Nova-t használod (pl Note-ok). S6-tól felfele meg vihargyors volt az összes telefonom, a Huawei-ek is, nem volt rá már szükség. Én úgy tekintek rá mint egy olyan letűnt kor maradványa, amikor még szoftverrel kellett trükközni, hogy a telefon normálisan menjen.
-
axlfsi
veterán
Érdekes meglátás! Nem mondom, hogy rossz a Hüvely launceher-je, de azért közelében sincs egy NOVA-nak.
Egyébként én is már vagy 4-5-6(?) éve, hogy megvettem, akkor még rendszeresen akciózott a Play és ott csaptam le rá, 1 vagy 0.1 dollárért.
Eddig minden telefonomon használtam! -
andreas49
senior tag
válasz
Blero2 #15903 üzenetére
Köszi a választ.
A 'Főképernyő stílusa' kétféle lehet:
normál-> ez vízszintesen lehet 5 icon, ezzel meg az a bajom, hogy nem tudom ABC sorrendbe tenni az ikonokat.
alkalmazáslista-> itt nem lehet beállítani, hogy 5 icon legyen vízszintesen (csak a főképernyőre vonatkozik az elrendezés), de automatikusan ABC sorrendbe teszi.
Elég fura ez az EMUI. -
Szia,
Automatikus lett, de még nem mind a két verziónál ültették át.
Dawee: Szia, A Firmware Finder segítségével tedd fel az utolsó lehetséges verziót, utána minden rendben lesz, adott "szervizes" verzió napi használatra nem teljesen okés.
Aryon87: Valamelyik alkalmazás pöröghet nála a háttérben, akár a rendszerfolyamtra épülve, az akkumulátoros indításnál nézz rá, hogy mik indulnak el, amikre nincs szükséged és lődd ki azokat.
andreas49: Ha jóra gondolok, akkor: Beállítások -> Megjelenítés -> Főképernyő stílusa, illetve külön az ikonszám: Hosszan nyomsz a kezdőképernyő üres részére, vagy csinálsz ott egy csíptetést két ujjal, majd; Beállítások -> Főképernyő elrendezése
air: Szia, Külsős alkalmazásokhoz is használható, ha azok fel vannak készítve rá, én például a K&H mobilalkalmazásba is azzal lépek be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest