- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz25
tag
anomália nálam is. ma elkezdett telefonálás közben folyton előjjönni ez az "Érintés-tiltás mód". Persze fogalmam sincs hogy tűntessem el. A képernyőn hiába írja nekem, hogy bekapcsoló gomb + hangerő fel kikapcsolja, még véletlenól sem teszi. Beállításokban meg sehol nem találom ezt.
-
Roland861010
veterán
-
wwhy
veterán
Srácok, túl a 145-ös vívmányain, tudtok ajánlani valami pulzusmérő progit, ha már van ujjlenyomat-érzékelő? Vagy ez csak a Samu kiváltsága
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Aryon87
félisten
Szerintem van ott valami nem telefonra való, problémás, fertőzött vagy hasonló jellegű külsős alkalmazás.
Erre mondjuk én is gondoltam, főleg azok után, miután már tranzakciót is végrehajtott a telefonja, és nem 5Ft volt az..
Magicbox: én anno az Avast telepítése közben nyaltam be PC-re egy trójait, 20 perc alatt megette a gépemet, alig tudtam levakarni róla. a NOD32 és MalwareBytes együttese mentette meg az adataimat nagy nehezen. Szal Avastot ne is lássak
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
magicbox
senior tag
válasz
#04441088 #14981 üzenetére
Én tennék rá egy NOD32-t. Ha a system partícióba írta be magát, törölni nem tudja, de legalább tudsz róla. Csak a beállításoknál mindent állíts a legszigorúbbra. Sokan tolják, hogy nem kell vírusírtó telefonra, nálam sokszor segített, én meg is vettem. Az Avast-ot, itt is, meg PC-n is, viccnek tartom.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
válasz
Roland861010 #14986 üzenetére
Nem véletlenül van már a HDB mód, de azzal nézd össze, ha mégis a hibakereséses kell.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Roland861010
veterán
Na most kicsit engem is kiakaszt a telefon !
Nem müködik az usb hibakaeresés mód ... nem marad bekapcsolva !
Valaki estleg ötlet ?
Most meg jó
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
Sőt! Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni alapon mondom, hogy ha lehetőséged van egy full ROM-ot feltenni, tedd azt, mert ha beszedtél valami olyan kis jófajta bacit, ami beette magát az alaprendszerbe, az FR nem szedi ki.
Úgyis aktuális a B145, ha tudod, tedd fel a FULL Rom-ot.Ja, bocs kali, nem neked ment, hanem staker-nak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#04441088 #14981 üzenetére
Ideális esetben megfordul néhány nap alatt oda és vissza a szerviz tekintetében, de én azzal kezdeném, hogy a gyári visszaállítás után semmilyen mentést, témát, alkalmazást...stb. nem telepítenék vissza, csupaszon használnám néhány napig, ha úgy nincs gond, akkor már csak azt kellene kiszűrni, hogy mi vág alá később a rendszernek az utólag telepített alkalmazások...stb. közül.
Ja, és a fejlesztői menüt sem aktiválnám, hogy ne nyissa meg adott, támadható portot.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
majszter99 #14973 üzenetére
Szia,
Ezek a módok adottak PRO módban a fókusz tekintetében:
Alapvetően jó csapat van itt, ilyen feltételek mellett nekem sem nehéz tevékenykednem.
Aryon87: Akár lehetne is köze hozzá, de nagyon kicsi a valószínűsége, hogy random olyan pontosan ténykedjen, miszerint téteket tesz meg egy alkalmazásban...stb.
Szerintem van ott valami nem telefonra való, problémás, fertőzött vagy hasonló jellegű külsős alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
#04441088 #14975 üzenetére
Akkor nem tudom. Lehet szervizbe kellene menni vele, múltkor mutattad is, hogy problémád van az érintés bevitelével, lehetséges, hogy ennek is köze lenne hozzá?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
#04441088 #14970 üzenetére
Csak egy kérdés: nem lehetséges, hogy zsebbredugott kézzel járva véletlenül hozzáér az ujjlenyomatolvasóhoz az ujj, és úgy old fel a telefon? Mert most próbáltam ki farmerzsebben, és csak a bekapcsológombbal élesztettem fel a kijelzőt. Azonnal ott virít a szenzortakarós képernyő. Közben jött messenger üzi, ami a zárképernyőn is volt, nem lépett be arra sem, miközben rángattam a telót a zsebben hogy vegyen be valami érintést. Semmi.
Tehát rendesen lezárt telefon semmi esetre sem oldhat ki zsebben ez tuti.
Akinek ezt megteszi, vegye le az ujjlenyomat azonosítást, mert ha zsebreteszed a kezed, és az ujjad hozzáér, akkor sajnos kiold, és úgy már önálló életre kellhet a telefon..majszter99 igen, lehet manuálisan is állítani a fókuszt. Másik kérdésre nem tudok válaszolni.
Amúgy a Huawei közösség tagjai normálisak szoktak lenni, ahogy megfigyeltem a többi fórumnál is jellemző a nyugodt baráti légkör (P9, Honor8, Honor9), míg más márkánál már jellemzőbbek az összetűzések.
Persze kisebb civakodás előfordulhat, de összességében meg lehet beszélni mindent[ Szerkesztve ]
-
majszter99
tag
Sziasztok,
igy a forum 2/3-anak elolvasasa utan megerösitettetek, hogy ez a telefon meger egy probat mindenkepp
bö fel eve Oneplus 5 telefonom van, a rendszer hibatlan, viszont a kamerat megelegeltem.. sajnos különbözö modolasokkal sem az igazi. Plusz a 4ezres aksi is igencska pozitivum, a tamogatasrol nem is beszelve.
Ausztriaban 494 euroert rendeltem be staurnbol, meg 2 napig akjcios ha erint valakitel valaki Ausztriaban, vagy hasznalta itt huzamosabb ideig? van esetleg tapasztalata az itteni plusz szolgaltatasok teren (pl. szerviz)?
A sok sok info utan 2 kis kerdesem maradt:
A kamera pro modban lehet manualisan fokuszt allitani ugye?Pontosabb a fokusztavolsagra gondolok.
remelem lesz legalabb közel olyan gördülekeny mint a O+5 volt, persze nem varom ez a tiszta Oxygen szintet, de ha mar 90% körül hozza a sebesseget akkor jooooValtott valaki OP5-röl? Mik a tapasztalatai?
mellesleg peldaertekü a forum közössege, illetve a Topikgazda munkaja megismetelhetetlen, ilyennel meg nem talalkoztam
Megtiszteltetes lesz ide tartozni, remelhetöleg hamarosan
-
Aryon87
félisten
válasz
gusthy #14969 üzenetére
Hajnalra sikerult feltennem a 145-t, igy nem probaltam ki rendesen. Azert lottem egyet, 4s alatt meglett a kep, es egesz jo. Hetvegen lesz alkalmam tesztelni elesben, de ma is megprobalom.
Egy biztos, hasznos lesz nekem a nyaralason.
Bekerult egy "video" alkalmazas is, persze nem torolheto.. semmi hasznat nem latom, ugyanazt tudja mint a galleria video albumja
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Kavinton75 #14950 üzenetére
Nekem az AiS kellett
Most csak ezt kaptuk meg. Meg valami video rendszeralkalmazas kerult fel
[ Szerkesztve ]
-
válasz
zaphod78 #14958 üzenetére
Adobe Lightroom az amivel még fotózok, igaz utána ki kell dolgozni és exportálni jpg-be, de a minőség meghálálja a belefektetett időt. Persze nem mindenkinek jönnek be ezek a képek, van hogy zavaró a vignettásodás, de szerintem megéri próbálkozni, legalább lesz az embernek némi fogalma a fényképezésről, szerkesztésről.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zaphod78
tag
Helló!
Egy kis változatosság a sok frissítés között
Használ valaki valamilyen más kamera szoftvert., ami jól is működik? Ez az AI folyamatosan állogatja nekem autómatában a dolgokat, azt szeretném kilőni. Tudom, elvileg valamikor megkapjuk a P20 PRO-hoz hasonló kikapcsolási lehetőséget, de addig is jó lenne valami alternatíva. Lassan összekarmolom magam
-
válasz
jézusom #14949 üzenetére
A szemvédelem időzíthető.
Kavinton75: Nem mindenki, mivel ebben a frissítésben semmi olyan mérvadó nincs, ami miatt kapkoni kellene, így most én sem sietek, ellenkező esetben már fent lenne a frissítés a telefonomon.
bodeesz: De ez a két fiók miatti, elég közvetett dolog nálad.
[ Szerkesztve ]
-
bodeesz
tag
válasz
gusthy #14870 üzenetére
Sajnos a hívószám kijelzés visszaállást meg tudom erősíteni, és ha esetleg dereng Gusthy, nyűglődtem az akksival. Azóta sikerült kinyomoznom hogy a 2 gugli acc (+hely megosztás?) miatt merül(t) elég tempósan. Tehát nem mondom hogy konzisztensen, mindenkinek, de nálam okozott gondot a 2 gugli fiók.
-
Wilika
aktív tag
válasz
magicbox #14906 üzenetére
Az a "BAZMEG" egy örömteli, heuréka-szerű bazmeg volt, hogy igen, másnak is van ilyenje.
Nekem értesítésre van belőve, nem e-mailre, de tényleg szépen lassan elmaradoztak, amikor elkezdtem használni ezt a telefont, illetve csomószor a csak e-mail-re használt fiókomba mentett, ami megint csak idegesítő.És most mondhattok akármit, nekem nem működött, nekem ilyen 12 órás egyhelyben autózásokat mutatott az idővonal, már amikor mutatott valamit. Persze, hogy zavar.
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
fdisk
őstag
válasz
Ezt akartam én is kérdezni.
Miért?
Mi az ami nem várhat 1-2 hetet?[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
gusthy
veterán
válasz
Gondolom, a sportérték
-
Kavinton75
senior tag
Miért szenved mindenki a B145 felrakásával?
Mi az ami miatt nem tudtok várni az OTA-ra?
Valaki még nyitó kódot is kért emiatt
A GPU Turbo később jön, 8gy lesz még egy frissítés.
Nekem azért is tetszik ez a telefon, mert nem kell feltörni, mokolni, csesztetni, csak használni.[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #14946 üzenetére
Javítanám a dolgokat, valóban csak az 5-ös verzióval hajlandó felmenni a B145..
A többi változatlan, annyi különbséggel, hogy nekem is a sima OTA ment fel.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #14946 üzenetére
BLA-L09:
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1881/g1750/v144304/f1/full/changelog.xmlBLA-L29:
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1877/g1750/v144249/f1/full/changelog.xmlEzt próbáljátok bemásolni a DNS update (felhő ikon dokumentummal) részben lévő üres helyre, mert nekem is sokadjára sikerült csak hátha jó lesz úgy is, és nem kell szenvedni vele..
Ha minden igaz a megfelelő linkek vannak, remélhetőleg mindenkinek ugyanez jelenne meg. Ha nem, akkor a changelog rész kell kéken kijelőlve legyen, és akkor mehet a jobb egérgomb, copy rész[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #14945 üzenetére
Na végre siker!
Szóval, a videó alapján kell megcsinálni a lépéseket (ott pont egy Honor 9 szerepel, de ez lényegtelen).
Golan7 kolléga leírása alapján picit érthetőbben, ha a videó nem világos:
Megnyitod a FF programot:
- Common Base fülre katt
- megkeresed a megfelelő verziót (egyszerűbb ha beírod a keresősávba hogy bla-l09c432 vagy bla-l29c432, majd nagyító ikon)
- listában megkeresed a sajátodat a 2 féle FULL-OTAból, majd jobb egér gomb a Changelog-nál
- copy (másolás) -> ha jól ment, egy hosszú sornak kell lennie benne changelog.xml végződéssel és nem a készülék típusának írása
- DNS Update-ra katt fent középen (Felhő ikon dokumentummal)
- felső üres sáv jobb egérgomb katt, paste (beillesztés)
- Register
- Copy DNS to clipboard!Belépsz a vezérlőpultba, ott a hálózati beállításoknál megkeresed az aktív ethernet portot, majd belépsz a tulajdonságaiba a megnyiló ablakban pedig TCP/IP4 akármi rész lesz az amire duplakattal rámész.
Utána a DNS címet beállítod a hálózatodon ami 81.177.139.39 lesz, leokézod a dolgokat az ablakoknál.
így kell kinézzen a dolog
Hisuite frissítés keresés és elvileg meg is fogja találni és mehet a frissítés.
Ha végzett és sikeres, akkor a hálózati DNS-t vissza lehet állítani arra amin volt.Golannak az 5-ös verzió volt jó, nekem meg a legrégebbi, 4.0.7.300_OVE programverzióval működött. A másik lényeg, a telefon beállításában, írd be a keresőbe hogy HDB, majd a 2. menüre kattintva lejjebb görgetve a HDB engedélyezése a HiSuite számára legyen kikapcsolva, hiába kéri a program hogy kapcsold be. ha az újabbaknál is működik ugyanígy, akkor no problem, kísérletező kedvűek megpróbálhatják, hogy tudjuk mi a helyzet.
(viszont nálam a fejlesztői menüben az USB hibakeresés be van kapcsolva)E sorok írásakor még javában folyamatban volt a frissítés, a végeredményt még nem tudom/tudtam!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Valaki csinálna egy videót hogy hogy varázsolta rá a B145 öt a telóra pc-s ff-el.
Leírás alapján csináltam mindent de semmi nem történik.
KösziIphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
válasz
jézusom #14940 üzenetére
A szemvédelmes rész így szólt volna helyesen:
Nekem mindig automata módban van, ezért nem próbáltam a gyakorlatban, de a szemvédelem nem aktív nálad úgy, hogy minden este bekapcsol és reggel ki?
Mert esetleg az is befolyásolhatja.
Annyit kipróbáltam, hogy bekapcsolt védelem mellett engedi kikapcsolni az automata módot, de azt is megnézem majd, hogy időzített bekapcsoláskor hozzányúl a manuálishoz vagy sem, bár talán akkor sem módosítja.
A Gmail kapcsán megoldás lesz szerintem a linkelt engedély megadása.
Nincs mit![ Szerkesztve ]
-
válasz
jézusom #14938 üzenetére
Mint korábban is írtam, a telefon újraindításakor bekapcsol (biztonsági okból) az auto szabályozás, ha nálad újraindítás nélkül is, akkor kell tovább keresni az okot.
Nekem mindig automata módban van, ezért nem próbáltam a gyakorlatban, de a szemvédelem nem aktív úgy, hogy minden este bekapcsol és reggel ki, mert esetleg az is befolyásolhatja, de ezt kipróbálom majd még.
Az előzőekben írt engedélyt megadtad az alkalmazásnak, hogy hozzáférjen a névjegyzékhez?[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Hát gyerekek, nekem is itt a skynet. Ez a rohadék fényerő minden este átvált autóra, hogy rohadna meg. A gmail meg még mindig nem tölgi ki a címzettet. Nem tudom mi van ezzel, az a szerencséje, hogy rohadt jó fotókat lövök.
-
Vikooo
addikt
-
válasz
Plazmacucci #14930 üzenetére
Itt a fórumon is cikkeztek róla: Link és azóta egyre több helyen olvasni kapcsolódó panaszokat, szóval biztos van benne valami.
-
D4ni
őstag
válasz
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Aryon87
félisten
válasz
Mivel hir is volt rola, igen. Samu bug.
-
-
sompetike
aktív tag
válasz
Roland861010 #14907 üzenetére
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Vikooo
addikt
válasz
#04441088 #14908 üzenetére
Nem értem, hogy tud zsebben életre kelni a telefon, P10 -nel:
1. Komplex jelszót használok, amint lezárom a telefont, csak ujjlenyomattal vagy a jelszóval lehet feloldani. Ha magától zár le, 5mp múlva ker jelszót
2. A közelség érzékelőt használva a telefon minden érintést tilt amíg takarva van
-
válasz
Roland861010 #14915 üzenetére
Nem véletlenül írtam korábban egy létező problémát, mint hibalehetőséget, miszerint aki bekapcsolta a fejlesztői menüt, annak a nyitott portját előszeretettel keresik és támadják.
Más kérdés, hogy a profibbak nem ilyen módon élnek vissza, hogy elindítanak és látványosan nyitva/futni hagynak alkalmazásokat..stb.stnorcy: A *.dll hiba nem sok jót jelent, más programok telepítése és/vagy indítása során nem jelentkezik ilyen?
Próbáld esetleg újra letölteni és kicsomagolni. Mivel csomagolod ki?[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz
gabor_01 #14904 üzenetére
A G4-et szerettem, ott az uzemidovel volt bajom. A kamera az kiraly lett volna ha a masodik szervizeles utan nem cseszik el. (Nemtom mennyire ismeros a tortenetem, G4 topikbol kiutaltak a vegere
)
Amugy rengeteg volt G4-es tulaj van itt elegedetten.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #14901 üzenetére
De, vagyis azt hittem.
Visszaállítás előtt napi szinten legalább 30-35 olyan alkalom volt, hogy felnyitva a telefont olyan appok voltak megnyitva, amiket én nem nyitottam meg. Volt hogy viberen ilyen vascCsadsarqw,évyxdfs szövegeket írt, volt hogy sms-ben mentek el ezek, voltak megnyitva honlapok is. Aztán visszaállítás után naponta talán 1-2 alkalommal volt ilyen. Fogalmam nincs miert csinalhatta. -
magicbox
senior tag
válasz
Wilika #14887 üzenetére
BAZMEG, hogy téged idézzelek, 2 fiókom van, és folyamatosan kapom az ilyen értesítéseket, már az isten tudja, hogy hanyadik szintű idegenvezető vagyok. Illetve mind a 2 fiókkal szoktam értékelést leadni. Ma csak 2 helyről kérte, hogy értékeljem, és + 1 értesítést kaptam, hogy nem tudom melyik véleményem mennyire sokan olvasták. Erről ennyit. De tényleg vekeregsz mint a fürdős k.....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
válasz
Roland861010 #14903 üzenetére
Ma már nincs kedvem foglalkozni vele, de holnap megnézem kíváncsiságból a PC-s Firmware Finderrel, ha többen is telepítették úgy a 145-öst, akkor mennie kellene másoknál is.
Igaz, részemről ráérne augusztus közepéig, onnantól indul az élet, hosszú hétvégés esküvő Lillafüreden, majd 11 nap nyaralás a Balatonon, ezeken már nem akarok frissítéssel foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Roland861010 #14900 üzenetére
Magát a 145-ös frissítést nem próbáltam még így, ahhoz a feleségem Windows 10-es laptopját kellene bekapcsolnom, mert az enyémen Ubuntu van.
-
Aryon87
félisten
válasz
#04441088 #14898 üzenetére
Egyebkent a hard reset se segitett?
Egyszeruen nem ertem ezt az onallo eletrekeleseket, amit nemelyik telefon produkal a topikban, en valami kulsos appra gynakodnek. Nekem 5 honapja van meg a telo, de ilyeneket nem csinalt. 2x volt olyan, hogy zsebberakaskor a kijelzot nem zartam le jol, akkor a vakut kapcsolta be a zarkepernyorol aminek a widgetje kint volt. Ez pedig sajat oldalrol user error
Beuzemeles ota megy a telo, se reset se semmi, az AI szepen alkalmazkodik az felhasznalashoz. Es ugyanolyan porgos a rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest