- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
szaki04 #8183 üzenetére
Na baszki....az "én telóm" kedd délután óta ottvan az Esztergomi Telenor üzletben...de állitásuk szerint ma sem megy a "rendszer", így (tegnap sem) ma sem tudtam kihozni a telót és dijcsomagot sem tudtam váltani......holnap újra probálkozok, de ha holnap benyögik hogy a rendszer megjavult de a Mate 10 pro-mat már nem forgalmazzák és nem tudják odaadni akkor el fog kellenem számolni 10-ig mert vagy a homlokom fog közeledni hirtelen a srác felé vagy a trottyon lévő LG G4-et vágom bele a kirakatukba......Najó nem...de azért pipa lennék.....berágok azt áthordozom magam a Telekomhoz azt kihozok onnan ilyen telót...kb 95%-ban hasonlóak a konstrukciók....de hogy panaszt fogok tenni az tuti biztos mert hogy ilyen 2-3 napos "rendszerhiba" miatt hiúsuljon meg egy ilyen dolog az már vicc lenne.
-
válasz
szaki04 #6710 üzenetére
Magyarországon nincs Cat16/18 LTE-A/4G+ hálózat, így elvileg nem befolyásolja - vagy legalábbis nagyon félre kellene paraméterezni hozzá a 4G(+) hálózatot.
Nem a telefon hibája a Telenoros 4G hálózati probléma, így érdemes várnod, amíg a Telenor megoldja valahogy a problémát.bokarcsi71: Telekomos mobilnet és UPC kábeles net wifi kapcsolatán próbáltam, ezekkel nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest