- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
jemy
tag
sziasztok!
a tájolás gombal mit tudok kapcsolni?
köszi. -
rakloo
aktív tag
A tábla felbontása miatt a programok úgy érzékelik hogy telefon? És mondjuk ugyanúgy 5 sort látok egymás alatt, mint a telefonban csak felnagyítva?
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
mkRoland
senior tag
A tesztben van videó meg képek is. A 3. oldal erről szól. Igen, úgy néz ki minden, mintha telefonon néznéd, de jóval nagyobban. Fájlkezelőben fektetve (tehát hogy a jobb ujjaid felé essenek a kapacitív menügombok) 5 sor van egymás alatt, mert a felső notification/status bar szinte mindig látszik (ha kikapcsolod a FileExpert-ben a Toolbars-t és a Tab-okat, akkor 6 fér el), állítva (tehát a menügombok lent vannak) viszont 11 VAGY 8 sor látható.
sagesz93@1958: szerintem a betekintési szög csak a dokkoló csatlakozó felől nézve gyenge (tehát ha a tablet fektetett állapotában nézel alulról a kijelzőre), a többi oldalról egész rendben van.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Tripla post.... Kevés nekem az 5 perces Szerkeszthetőségi limit...
A tesztben van videó meg képek is. A 3. oldal erről szól. Igen, úgy néz ki minden, mintha telefonon néznéd, de jóval nagyobban. Fájlkezelőben fektetve (tehát hogy a jobb ujjaid felé essenek a kapacitív menügombok) 5 sor van egymás alatt, mert a felső notification/status bar szinte mindig látszik (ha kikapcsolod a FileExpert-ben a Toolbars-t és a Tab-okat, akkor 6 fér el), állítva (tehát a menügombok lent vannak) viszont 11 VAGY 8 sor látható:
sagesz93@1958: szerintem a betekintési szög csak a dokkoló csatlakozó felől nézve gyenge (tehát ha a tablet fektetett állapotában nézel alulról a kijelzőre), a többi oldalról egész rendben van.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
van program amivel lehet dpi-t állítani, az lehet segítene ezen. De felesleges szerintem. (root is elég hozzá)
mkRoland: igazad van, de ugyebár az alapértelmezett nézet pont úgy van, hogy legtöbbször egy eltorzult képet látok... Akkor most azthiszem megfordítom, akkor jó lesz
-
mkRoland
senior tag
Lehet a FileExpert-en belül állítani nézetet, ikonméretet, stb.-t. De ez már nem a tablet-hez kapcsolódó téma, inkább android app.
Szpisti@1965: beütöttem Marketen, hogy "screenshot" és az első ami kijött letöltöttem (screenshot a neve). Root kell hozzá! (Van root nélküli progi is, ezt írják is a címében, hogy "No Root", de azt hiszem az fizetős.)
sagesz93@1964: Sajna pont az a fránya alsó nézetnek rossz a betekintési szöge, igen...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
noxika72
tag
Hali!
A Hi Suite androidos verziója beszerezhető valahonnét?
Valahogy nem találom az Inviteles FW-ben -
Smiro
senior tag
Szasztok! Én is új vagyok, 3 napos az eszköz. A lányom Transformerén és az X8-on már szórakozom egy ideje az Androiddal.
Kérdés: Ahhoz, hogy az SD2-re mentsen minden letöltést, rootolni kell a cuccost?
Nagyon szuper a lányom tabletjén a jégkockás háttér, ahogy fogy az energy, úgy kopik a lé is a képernyőn. Olvastam, hogy más is hajazna rá. Sajna ez ASUS privilégium, én is átrántanám szívesen, de nem megy
-
Tex
senior tag
válasz Szpisti #1965 üzenetére
Ha összekötöd a számítógéppel a slimet és bekapcsolod az usb tárolót megjelenik 3 meghajtó ha van benne Sd kártya. Egy IDEOS SUITE és ebben az esetben két TABLET.
Az ideosba ha belépsz találsz egy setup.exe fájlt azt elindítod rákattintasz a driverek telepítésére, ekkor minden driver-t feltelepít. A Hi suite programot a Hi sute mappában lévő .exe telepíti, ebben tudsz képet készíteni a kijelzőről.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Skynet258
veterán
válasz mAtThEw0319 #1976 üzenetére
Időjárás: Beautiful widgets (esetleg Fancy), naptár: Jorte. Így tippre legalábbis.
-
Skynet258
veterán
-
Tex
senior tag
válasz mAtThEw0319 #1976 üzenetére
Igen a naptár az a Jorte, az időjárás pedig a Palmary Weather Widget megvettem, de szerintem megéri az árát sokat tud és elég pontos.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
rakloo
aktív tag
Valami zenelejátszót tudtok, aminek van CoverFlow nézete?
555-SHOE
-
semmy
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a gyárilag telepített appokat, hogy tudom eltávolítani?
Megbízhatóságom: http://href.hu/x/fiav
-
mkRoland
senior tag
MixZing-et használok, még widget-ként is. Ha azt hívják CoverFlow-nak amire gondolok, akkor ennek van.
semmy@1981: root + Titanium Backup.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
Hogy lehet ugy hozzájutni ilyen készülékhez ha nem akarok semilyen hüséget meg netet meg tvt köttetni?
-
semmy
tag
Több email fiókot is képes kezelni?
A hotmailos címemmel nem boldogulok..esetleg tudnátok segíteni?
Ha jól tudom akkor a kiszolgáló: pop3.live.com
SMTP szerver: smtp.live.comMegbízhatóságom: http://href.hu/x/fiav
-
Garold
senior tag
Próbáld meg ez alapján a portokra is ügyelve.
http://explore.live.com/windows-live-mobile-hotmail-pop-settings-phone-faq
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Plumpy
aktív tag
-
Skynet258
veterán
Minek húzod fel magad Plumpy, semmi értelme.
Nekem még mindig semmi, esélyes vagyok a dobogóra a "kinek hozzák a legtöbb ideig" játékban. Ahogy láttam, volt itt másfél hónapos várakozó is, én most 5 napra vagyok az egy hónaptól.
Persze ha megsegítenek a DHL-nél, akkor még nyerhetek is! -
spat
csendes tag
Tisztelt Uraim!
Kérlek titeket ne menjünk el a köpködős fórum irányába!
Hadd "szerkesszem" az iménti megjegyzést:Kedves Szpisti!
Szerintem ne ítéld el az androidot egy rövid használat után. Az általad tapasztalt hibák lehetnek Huawei-specifikusak is. Még az is elképzelhető, hogy egyedi hardver-hiba okozza a fagyásaidat. Lehet, hogy szervízbe kellene visszavinned.Plumpy és többiek!
Ez nem csak neked és nem személyeskedve szól. Volt itt már szó árakról, más kütyükről, hibáról. De eddig békés volt a hangulat. Az utóbbi bejegyzésekben kezdett elharapódzni a rossz stílus. Igen, van aki nem olvassa végig a közel 2000 bejegyzést. Van aki nem nézi meg az első bejegyzésbe szúrt hasznosságot.
Ne riasszuk el az újakat, aki tud segítsen. Mi többiek pedig olvassuk, poénkodjunk, vitatkozzunk, de ne bántsunk!(Direkt nem teszem off-ba, bár az!)
-
Khelben
nagyúr
Na, en is megkaptam a cuccot. Szombaton rendeltem, egesz gyorsak voltak. Egy gond volt, hogy eloszor az otthoni cimre hozta a futar, mert csak ketszer beszeltem a t-sekkel, hogy ne oda kuldjek. Hanyszor kellett volna felhivnom oket, hogy sikeres legyen a szallitasi cim modositas?
Elso tapasztalatok: qva jo kis cucc Megkockaztatom, hogy a kezelofelulet sebessegben veri a galaxy s-emet.. Persze meg nincs rajta semmi, majd meglatjuk, hogy muzsikal.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest