- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Nemegészen két és fél nap van még a hónapból, hol marad az update?
-
Tex
senior tag
Szerinted...
Jó a leírás ez a menete. Szerintem az USB hiba keresést próbáld meg csak akkor bekapcsolni amikor kiírja hogy "waiting device.."(#2554) Smiro: Keresd meg Surmi linkjét (max. 4 oldal vissza olvasás) az amit ott látsz valóban 2A-s a hálózati és az autós is. Ja látom pont neked linkelte, nem kell megijedni nézd meg a képen mi van írva a dobozra az igaz.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Bucy
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
-
bakter24
őstag
válasz HuaweiU8500 #2564 üzenetére
Eleve nem tudom minek van benne. elég idegesítő.. Ha tudnám, hogy azt ki lehet biztonságosan szedni, már csak emiatt is rootolnám.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
bucsupeti
senior tag
Skype videóhívás sikerült már valakinek?
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Tex
senior tag
válasz bucsupeti #2575 üzenetére
A front kamera nálad a kijelző felől lévő?
Amikor mi próbáltuk akkor a Slim beállításokban kellett először a másodlagos kamerát kíválasztani, nem a skype beállításokban.Menü -> Beállítások -> Kamera beállítások
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
bucsupeti
senior tag
Hú tényleg hülye megfogalmazás és félreérthető hogy mi is a front kamera. Igen a kijelző felölire gondoltam azaz a másodlagos kamerára.
Egyébként köszi az infót. Átállítottam és működik! Annyi hogy a skype képes lenne váltogatni a két kamera között a leírás alapján, de ez itt nem megy, tehát marad a az hogy fixen beállítjuk a másodlagost és kész.
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
mkRoland
senior tag
válasz bucsupeti #2578 üzenetére
Nekem a Skype esetében csak úgy ment, hogy egyrészt (ahogy írták is) az alapértelmezett kamerát a rendszerben kellett kellett megváltoztatnom FŐ (hátlapi) helyett MÁSODLAGOS (előlapi)-ra. Ilyenkor viszont videóhívásban a saját képemet láttam nagyban, a beszélgető partnerét kicsiben, és nem lehett felcserélni. Erre állítólag megoldás az, ha nem videó hívást indítasz, hanem simát csak, majd beszélgetés közben váltasz át "Videókamera bekapcsolása/indítása" gombbal videóbeszélgetésre. Még nem próbáltam ezt azóta...
[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
válasz bakter24 #2568 üzenetére
Bocsesz, telóról nem volt egyszerű ez sem:-) Szóval akinek sürgősen kell, ne szelje át keresztbe kasba a várpst a 220 Volt nevű bolt miatt, online főleg ne rendeljen. A nekem válaszként belinkelt bolt ugyanis 2A-nek hirdeti az autós csatakozót, valójában 500mA. Végül a Speedshop Megapark Tescoban lévő üzletében tudtam megvenni, 2400 Huf bánta. De legalább nem zsákbakandúr, mert úgy látszik, olyan cuccost hirdetnek egyesek, ami nem épp a leírt áru. Ezt csak a bosszankodás megelőzésére, némi üza költség és parkolási díj spórolása okán írtam - előbb nem magyarul:-)
-
gycs02
tag
OFF!
Elképzelhető, de azt le kell levelezni, mert ha több darabot ütsz le a postát mindig auto többször számlázza. Nem véletlen, hogy ua eladó ua terméket árulja 1+0,1 és 0,1+1 áron is másnál pedig 1,1 freevel.Más!
Sajnos a 990 Ft-s novemberre ígérik ezt a típust még a best o byte-ban is láttam 1500 Ft. Én is az ebay felé kacsingatok. -
Tex
senior tag
Csak a félre értések elkerülése végett:
Ha az 5V/2A feliratút veszed akkor bizony az 2A-s.
Most az autós nincs nálam (az autóban van), de készítettem képeket a hálózatiról:[ Szerkesztve ]
-
CharlieBrown
tag
Halihó!
Az élmény friss, megjött ma nekem is egy ilyen ketyere
Egy bajom van idáig: ha beállítok egy saját domaines email címet, IMAP-on, akkor nem tudom használni com.android.email has stopped unexpectedly üzenettel elszáll.
POP3-al küld/fogad, de nem opció nekem sajna, több eszközön használom a mailboxot, és IMAP párti vagyok.Adat törlés többször megvolt a beállításoknál, ami más fórumokban mint lehetséges megoldás volt, de nem segít.
Valakinek van esetleg megoldása rá?
Előre is köszönöm a segítséget!
Eladó cucc: https://hardverapro.hu/apro/macbook_pro_15_retina_cto_1tb_16gb_ram_2015mid_2/friss.html
-
Plumpy
aktív tag
válasz CharlieBrown #2586 üzenetére
A megoldás neve K9 Mail.
[ Szerkesztve ]
Plumpy - A kultúrbölény
-
-
bucsupeti
senior tag
válasz CharlieBrown #2588 üzenetére
Executive Assistantt. sokmindent tudó segéd. Pl összedolgozik a k9-el is.
https://market.android.com/details?id=com.appventive.ExecAssist.ad"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Brea
csendes tag
Húha. A tünet ugyanaz volt már párszor, viszont a megoldásból egy kukkot nem értek.
C178, 201, TRZ? Bocs a tudatlanságomért, de felvilágosítanál?A másik jelenség, az hogy nem kapcsolódik Wifi-re. Írja connecting, aztán disconnect.
Erre kellene sürgősebben megoldást találnom, mert a férjem tegnap kapta kézhez a készüléket Németországba, este nem is volt vele semmi baj, erre ma ezt teszi velünk. Ott van a router közelében, ha nem is erős, de van jel. Valakinek van rá ötlete?
Előre is köszi! -
HuaweiU8500
senior tag
A C178, 201, Trz alapszoftver verziok, hivatalos, nem hivatalos illetve nagyon nem hivatalos. A wifire nem kapcsolodik problemara, elso koron a tab illetve a router (wifi) ujrainditasaval kellene probalkozni, kovetkezo korben a wifi kapcsolat torlese (elfelejt) es ujrabeallitasa lehet a megoldas.
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
veterán
Melyik a legfrissebb elérhető software rá?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Tex
senior tag
Melyik hiba jött elő?
Nos szépen sorban:
- S7-201uV100R001C178B011 ez a szoft volt a gyári Trés amivel vettem a Slimit.
- S7-201uV100R001C207B010 ez az Invi-s szoft amit feltettem rá. (Nem 201, elírtam 207)
- S7_trzmod-v3 ez egy moddolt magyarul főzött szoft ami jelenleg a tabon fut.Az első kettő hivatalos szoft.
Találtam most egy ilyet is: S7-201uV100R001C207B012 (Hungary Invitel), de szerintem ez még nem az mint amit bakter említett.
(#2591) HuaweiU8500: a törlés megoldja csak naponta többször már fárasztó, főleg ha jelszó is van.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Ma van a hónap utolsó napja.
De szerintem hiába vártunk.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest