Hirdetés

2019. január 22., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14001) Attis Radeon


Attis Radeon
(tag)

Mkroland kb meg is írta a választ :K
1:Pl sok alkalmazás van,ami nekem fontos,és nem lehet telepíteni 2.2 alá.
A DSP manager nekem kell :) Ez 2.3 -tol felfele müxik csak.
2:Az akksi időm is jelentősen megnőtt CM 10 alatt.
3:Napi szinten használom melóba.Gyötröm-nyúzom a tabot+CM 10-et,és nagyon ott van a szeren.
Nem kertel teszi a dolgát,mint a villám.

Használtam CM 9-et is,és szép meg jó volt,de nekem szaggatott sokszor.
Régebben írtam,hogy nekem a gyári ROM is nagyon bejött,de sajna több nekem fontos progit,nem tudttam feltelepíteni :N

A kameráért nekem is fáj a szívem :O
No de a nélkül is szép az élet :)
Egyenlőre ezeket az érveket tudom felhozni CM 10 javára. :C

(#14002) Attis Radeon


Attis Radeon
(tag)

mkRoland
Most udételem az Cm 10-et.
Letesztelem,és holnap beszámolok a fejleményekről :)

(#14003) tobias40 válasza bakter24 (#13980) üzenetére


tobias40
(PH! addikt)

Az asztali pc-re simán felment.
Nem tudom mi lehet a gond a laptop-al mert ezen is Win7 van és próbáltam több usb csatin de nem megy... :W

(#14004) Attis Radeon


Attis Radeon
(tag)

punisher1
Még 1-et nem értek a kérdéseddel kapcsolatosan :)
Mi a bonyolult,a CM9-vagy CM10 kezelésében?
Szerintem nagyon is jól kezelhetők :K
Első 5 perc matatás,és már is mindent lehet hasznosítani rajta.
A kinézetén meg lehet változtatni ahogy akarod.
Bár nekem a gyári nagyon tetszik,én csak a hátteret változtattam,meg az órát tüntettem el,mert szerintem nagyon vacakul néz ki.
Na meg belaktam ahogy azt ilyenkor szokás.
Vidget-ek és ikonok stb stb..

(#14005) punisher1 válasza Attis Radeon (#14004) üzenetére


punisher1
(tag)

Mindenképp várok mert sajnálnám hogy itt figyel a kamera és csak dísznek lenne.A DSP manager fent van nekem is a pirate romon.A kinézete már a billentyűzár is nagyon matek a menüket nem értem minek kellett variálni amikor az olyan átlátható volt.Mondom lehet bennem a hiba de semmi sebesség különbséget nem tapasztaltam aksi terén ez is ugyanannyit bír mint amit te leirtál.Ezért mondom az egyetlen pozitívum nekem az egérmutató de így nekem inkább egyelőre felejtős még egy file manager sincs benne alapból.De azért remélem,hogy egyszer teljesen ok lesz a rendszer legalábbis ebben bízok.Még úgyis fejlesztik és gondolom vagy remélem nem tesznek le a kameráról se,hogy megoldják.

(#14006) drmotto válasza punisher1 (#14005) üzenetére


drmotto
(őstag)

Minden cseszegetés nélkül kérdezem: A gyári menüt hányszor használod? Mert szerintem semmi olyan nincs benne, amit matatni kellene az első fél óra után. Pedig én hetente cserélem a romokat az SGS-en, tudom.
Kamera: Ha nincs driver, nem lesz kamera. Márpedig úgy néz ki, nem lesz hozzá driver.
Kinézet: Ezt tényleg komolyan indokként hozod fel androidon???

Ps: Akik állandóan ezzel a "Minek cseréljem, a 2.2 is tudja" szöveggel jönnek, gondolom windowsból is maximum a 3.1-et használják. Azzal is lehet szinte mindent, amire a hetest, nyolcsat használjuk, minek cserélni?
:)

(#14007) KPistike válasza drmotto (#14006) üzenetére


KPistike
(fanatikus tag)

" Ps: Akik állandóan ezzel a "Minek cseréljem, a 2.2 is tudja" szöveggel jönnek, gondolom windowsból is maximum a 3.1-et használják. Azzal is lehet szinte mindent, amire a hetest, nyolcsat használjuk, minek cserélni?
:) "

Személy szerint inkább a 3.1 helyett 2000-et hoztam volna példaként a 7-essel szemben, mert szolgáltatási szinten tényleg tudta, amit a mostaniak (arról nem is beszélve, hogy nemrég kellett egy működő példányt karbantartanom). Kérem, vegyük ezt pusztán pontosításként :)

Bár nem érzem magam megszólítottnak, saját indokomat írnám le, amiért maradtam a gyári Froyo-nál. Mióta informatikai eszközöket birtoklok, szinte mindet a gyárilag leírt tulajdonságok alapján választottam, s úgy is használtam - pl. nem húztam a procit, és hasonlók.
Slim esetében tavaly karácsony környékén jött el az a pont is, hogy a gyári frissített firmware-t megkapja Sir Bakter leírása alapján - a lökést az adta, hogy töröltem az Online Update adatait, így a launcher visszaállt az out-of-box kinézetre (e hibát azóta ismét elkövettem tavasszal, azért tudom, mi okozta :K ). Valamint akkor volt elég időm, hogy visszaállítsak mindent olyanra, ahogy előzőleg sikerült.
Annyira belaktam a rendszert, hogy amíg nem sikerül másik eszközt szereznem, addig maradok a gyárinál - nálam sikerült betöltenie a PDA státuszt, és még többet is :). Van annyi öniróniám, hogy tudjam, tuti elfelejtek valamit visszaállítani rendszerfrissítés után, ami napi használat közben óriási segítség jelenleg.
Örülök Asturel Mester munkájának, és amint lesz "teszt" státuszú eszközöm - ami mellett ott az "éles" -, ki is fogom próbálni. Ráadásul éles rendszernek egy MediaPad a kiszemelt (esetleg a friss 7 Lite, bár a régebbi tetszik jobban), gyári firmware-rel :)

Mindez a személyes álláspontom "maradiságom" vázolására, mely által nem kívánok senkit befolyásolni - ráadásul az örök kifogásként felmerült kamerahiány pont nem lenne mérvadó; mióta megvan a Slim (2011. 09. 13), egy alkalommal használtam csak élesben a kameráját.

[ Szerkesztve ]

K. P.

(#14008) punisher1 válasza drmotto (#14006) üzenetére


punisher1
(tag)

Rosszul írtam mert a kinézetet is a menüre értettem inkább.Mivel nekem jópár családtagom a világ másik felén él ezért sokat használom a skype-ot ezért nekem fontos a kamera.A hasonlóságot én inkább úgy nézném ahogy már említettem mint pl win7 és win8 közti különbség.Persze írhatnád most miért mennyit használod a start menüt meg ott a metró felület amin minden ott van.A menüt szoktam használni mivel fordítgatok programokat-játékokat és sokszor van úgy,hogy egy app is pl csak akkor települ fel ha leválasztom a belső sd-t.Én elhiszem,hogy ahogy írtad hetente cseréled a romokat gondolom hajt a kíváncsiság.Engem is hajt de ha állandóan rendszert telepítgetnék akkor mikor használnám a tab-ot.Türelemmel kivárom mikor a mester azt mondja kész a rendszer teljesen.A win 8 esetében is így voltam feltettem megnéztem milyen irányban megy a dolog és mik a főbb változások nem mint sokan mások,hogy azonnal feltenni és utána mindenhol írják nem megy ez nem jó az mikor tisztába vannak vele még csak készülő változatról van szó.
Remélem nem lesz igazad és megoldják a kamerát,én reménykedek benne.És elnézést kérek,hogy leírtam a véleményem senkit nem akartam megsérteni vagy ilyesmi.Én is nagyra értékelem Asturel mester munkáját és mindig is mondtam bárcsak annyit tudhatnék mint ő vagy Lawrence 74.De úgyanígy vagyok a win7 és win8 esetében is kétszer is meggondolom majd váltok-e.Bár a véleményem arról is az,hogy igazán tabon lenne frankó a win8.

(#14009) mkRoland válasza punisher1 (#14008) üzenetére


mkRoland
(senior tag)

Én is szerettem, hogy mindent lehet használni a gyári rendszeren, de valahogy meggyőztem magam, hogy kipróbáljam a CM-eket (arra számítottam, hogy egy instabil, fagyós, bugos akármi lesz, de hatalmasat tévedtem). Nekem a kamera hiánya nem gond. Volt lehetőségem a múltkor beülni egy Telenor szalonba és kipróbálni egy Samsung Galaxy Tab 10.1 v2-t. Frissen kapcsoltam be, ICS volt rajta (4.0.1 vagy .2), és egy 10 perc nyomogatás után arra jutottam, hogy gyorsabb a CM10-el az én tabletem, még több napi restart nélküli bekapcsolt állapot esetében is (oké, játékok terén nem hasonlítottam össze, csak a launcher, beállítások menü, alkalmazástár betöltése volt porondon most). Gondoltam, felteszem a Nova Launchert a Tab-re, de azonos beállítások mellett is lassabb volt. Megnéztem egy MediPad-et is, és minden túlzás nélkül állítom: az én tabletem volt a leggyorsabb mind kezelőfelületben mind smooth-fílingben a Telenor szalon tabletjei között.
Ha sok időm lesz, csinálok egy videót is, hogy jelenleg hogyan s miként lehet kezelni a CM10-zel a tabletet.
Neked fontos a kamera, és szerintem emiatt nem is érdemes váltani CM-re - egyelőre. Ha viszont úgy van, hogy vissza állítanád a gyári állapotát a rendszernek, szánj egy félórával többet rá, hogy kipróbáld szerintem a CM10-et, vissza fogod tenni úgyis a gyári állapotot a kamera miatt, de milliónyi apróság fog hiányozni ezután,a mikre nem is gondoltál volna, hogy jó lenne, ha tudná.

[ Szerkesztve ]

(#14010) saphancs válasza mkRoland (#14009) üzenetére


saphancs
(senior tag)

Azt a videót én is várom :)

(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch

(#14011) drmotto válasza mkRoland (#14009) üzenetére


drmotto
(őstag)

Azért erős túlzás azt állítani, hogy a Slim gyorsabb, mint egy dualcore tablet, kétszer annyi rammal... Nem egy kategória a kettő.
nekem itt a Tab2 7.0 mellette, tapasztalatból mondom.

Szép a Slim, jó a Slim, megtartom, megy a gyereknek, de eszembe nem jutna visszaváltani rá.

(#14012) dionaea


dionaea
(senior tag)

Hát ez a HUawei Co.egy rakás...
Garanciás javitásra leadott készülékről még semmi hir...

Másfél hónap alatt semmi, szerviz nem sokat tehet mert alkatrészre várnak. Ez a tab olcsó volt ok de ennyire nem hig az az olcsó húsos leves.Botrány.

"Bismarck was the real Death Star in her time"

(#14013) hackeeeee


hackeeeee
(Jómunkásember)

No, hogy állnak a cm romok? :)

(#14012) dionaea: Tiszta ZTE feeling.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#14014) mkRoland válasza drmotto (#14011) üzenetére


mkRoland
(senior tag)

Biztos, hogy nagyobb pixelszámot kell megmozgatnia, tudom, hogy gyorsabbnak kell(ene) lennie, de a CM10-zel a tabletem kezelése sokkal élvezetesebb és gyorsabb volt a kiállított 10.1 v2-nél. Amint lesz egy harmadik kezem, csinálok videót, mert én sem hinnék annak, aki ilyet ír.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#14015) mkRoland válasza saphancs (#14010) üzenetére


mkRoland
(senior tag)

Sikerült feltöltenem a videókat: youtube link. Direkt sötét szobában vettem fel ezeket, sajnos nem a legjobb minőség, de egyelőre érjétek be ezzel. Amikor a képernyő kikapcsoló gombot nyomogatom, az nem látszik az elején (nem magától megy el a kép, hanem én mutogatom a beállításokat és azok hatásait).
Cm10 0926-os álltam neki, majd frissítettem egy 1001-re, felvettem a CWM-es részt is és a boot folyamatát ezt követően.
Launcher: Nova Prime, majdnem minden vizuális hatás levéve a minimumra, nekem nem hiányoznak.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#14016) gretzky77 válasza mkRoland (#14015) üzenetére


gretzky77
(PH! addikt)

Sziasztok valaki össze tudná nekem foglalni hogy mi az ami a cm10en megy illetve nem megy? A kamera nem érdekel nem használom viszont érdekelne hogy van e olyan program vagy játék ami nem megy! Köszönöm

LG V30 Blue & AKG K845Bt & B&O Beoplay H6 & Marshall Major II Bluetooth

(#14017) mkRoland válasza gretzky77 (#14016) üzenetére


mkRoland
(senior tag)

Grafikai bugokat találtam eddig csak, amik többé-kevésbé befolyásolják a játékot. Van olyan, amelyiknek csak a menüjében van gond, játék közben semmi zavaró nincs (Cogs), van olyan, amelyikben játék közben is bugok vannak. NFS Shift esetében nem jó a giroszenzor (bár ezt még pár kiadással ezelőtt teszteltem, lehet, hogy azóta megjavult). Sprinkle elindul, játszható, de gyakran bugzik grafikailag, erősen befolyásolva a játékélményt, szintén ez van azokkal a játékokkal, amik egy-egy játékost szimulálnak (pl. Punt Kicker NFL-ben, stb.). Viszont a Madden NFL 2012 szuperül megy (hivatalosan, Play-ből megvásárolva és letöltve). Ami nem megy: Wifi Hotspot, és még nem találtam olyan progit, amivel javítani lehetne ezen, viszont BT-n keresztüli megosztás megy.
Apex és Nova launcherek letölthetők a play-ből, szerintem a legjobb erre a tabletre.
Ha vannak programok, amik kifejezetten érdekelnek (azért ne sokat írj), és van időm, letesztelem (ne warez legyen, főleg ne orosz oldalas).

[ Szerkesztve ]

(#14018) gretzky77 válasza mkRoland (#14017) üzenetére


gretzky77
(PH! addikt)

a gyerek szokott mérges madarazni illetve az asphalt 5-6al játszani viszont sajna nekem a wifi megosztás fontos lenne! Bluetooth-on hogy lehet megosztani!

LG V30 Blue & AKG K845Bt & B&O Beoplay H6 & Marshall Major II Bluetooth

(#14019) Hende


Hende
(tag)

Valami folyamatosan használja a gps-em, értesítésbe látszik.
Hogy tudom megnézni hogy mi az?

(#14020) molnartom válasza Hende (#14019) üzenetére


molnartom
(fanatikus tag)

Esetleg google maps?

(#14021) Hende válasza molnartom (#14020) üzenetére


Hende
(tag)

Lehet.
De nem lehet megnézni, hogy mi használja éppen? Nekem nem rég óta van meg ez a tablet, és nem tudom, hogy android alatt meglehet e nézni, mert mellette iphone-m van és azon meglehet.

(#14022) Attis Radeon


Attis Radeon
(tag)

Srácok sajna el kell adnom a tabimat :O
Főnök rám szólt hogy nem használhatom melóban :((
Vegyek kisebbet(mondta) és ne lógjon headsett a fülemben.
Muszáj váltanom telefonra :U
Azért később még veszek egy ilyen tabit,mert imádom!
Meghirdettem itt a pro-n.
Esetleg van ismerős akinek kell szóljatok neki :)
Még garis meg minden :)

(#14023) eladohardver válasza Attis Radeon (#14022) üzenetére


eladohardver
(őstag)

gondolod fogsz kapni később??,

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#14024) Attis Radeon válasza eladohardver (#14023) üzenetére


Attis Radeon
(tag)

Nagyon remélem :(((
Ha nem szerzek kis telefont,akkor meg munkám nem lesz.
Munkát meg ugye még nehezebb szerezni :O
Vagy én,vagy a tabi.

(#14025) eladohardver válasza Attis Radeon (#14024) üzenetére


eladohardver
(őstag)

3000ft egy teló:D :DD

[link]

[ Szerkesztve ]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#14026) Attis Radeon válasza eladohardver (#14025) üzenetére


Attis Radeon
(tag)

:DD

(#14027) hackeeeee válasza Attis Radeon (#14022) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Vagy, ha rátolsz egy BT-s headset-et, az nem jó?

Véleményem szubjektív...

(#14028) Hende


Hende
(tag)

Új paranoidba mi változott?

(#14029) asturel válasza Hende (#14028) üzenetére


asturel
(őstag)

(#14030) Attis Radeon válasza hackeeeee (#14027) üzenetére


Attis Radeon
(tag)

Volt rajta BT headsett,de azt sem használhatom :(((
El is adtam a headsettet is azóta.
Na meg a mérete miatt is beszóltak.
Zsebben valót kell vennem.
Ez van :W

(#14031) hackeeeee válasza Attis Radeon (#14030) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Milyen cég ez, hogy szóváteszik, hogy mégis milyen készüléket használsz?

Fizessék ki, és veszel másikat.. :U

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#14032) direwolf válasza Attis Radeon (#14030) üzenetére


direwolf
(őstag)

TEK-es vagy? Mer a golyóálló mellényzsebében tényleg furán mutat a tab ;]

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul

(#14033) Attis Radeon válasza direwolf (#14032) üzenetére


Attis Radeon
(tag)

Igazából futár vagyok,és olyan cégekhez járok meg ilyenek ahol nem lehet megjelenni így stb stb..
De ez a fórum nem rólam szól :DD hanem eme remek tabiról.

Amúgy tegnap frissítettem asturel ROM-ot.
Még nem volt időm mi a több vagy jobb benne,de nagyon szupin müxik minden rajta.
Kár hogy most nap közben nem tudom úgy használni meg tesztelgetni ahogyan eddig.

(#14034) Rabidsnail


Rabidsnail
(senior tag)

Nem hagy a kisördög! Feltettem a CM 10 új verzióját. Sokat javult,amióta legutóbb próbálkoztam vele. Tetszik és jó is. Sajna a szemem már nem a régi s így tablet módban elég apró lett a szöveg. Van rá mód,hogy tablet kinézettel,de nagyobb betűkkel jelenjenek meg az infók? Köszi! :R

Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"

(#14035) mkRoland válasza Rabidsnail (#14034) üzenetére


mkRoland
(senior tag)

beállítások => rendszerbeállítások => kisegítő lehetőségek => nagy szöveg/nagy betű (valami ilyesmi)

[ Szerkesztve ]

(#14036) Rabidsnail válasza mkRoland (#14035) üzenetére


Rabidsnail
(senior tag)

Köszi! Rövidke szerelem volt! Lawrence romocskája visszakerült. Wifi eldobálás,meg ilyesmi. Várok türelemmel,de bíztatóak az eredmények!!

Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"

(#14037) Attis Radeon válasza Rabidsnail (#14036) üzenetére


Attis Radeon
(tag)

Én nem értem kinek miért dobál el wi-fi-t a Cm 10.
Nekem atom stabil.
Még sosem dobott el semmit,több napos nem ujraindítás,WI FI ki be kapcsolgatás stb után sem.
WI FI buddy-n be van állítva,hogy automatikusan ha elmegyek itthonról(viszem magammal a tab-ot) átváltson mobil hálózatra,és mikor hazaérek,azonnal bekapcsolja a WI_FI-t.
Vagy csak nekem van mázlim? :U
Sőt még random újraindulásom sem volt soha. :K
A gyári ROM vagy,cm 9-el viszont simán indult újra néha.

(#14038) eladohardver válasza Attis Radeon (#14037) üzenetére


eladohardver
(őstag)

Lehet valamelyik app csinálja, amit használunk, csak ki tudja melyik...? :F

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#14039) Attis Radeon válasza eladohardver (#14038) üzenetére


Attis Radeon
(tag)

Annó egy progi volt ami tuti kifingatta a TAB-ot az AIRDROID.
Persze bejelentkeztem másoltam mentettem meg minden,és egyszer csak kampó.Ujraindúlt,vagy eldobta a WIFI-t.
CM 10 alatt full stabil ez is.
Ezért nem értem másnál miért bagos a WIFI :U

(#14040) direwolf válasza Attis Radeon (#14039) üzenetére


direwolf
(őstag)

Nekem gyári romon is stabil az airdroid :P

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul

(#14041) Attis Radeon válasza direwolf (#14040) üzenetére


Attis Radeon
(tag)

Fene tudja?
Lehet voltak jobb,és kevésbé jobb szériák.
Volt akinél ez vagy az nem ment,míg a másiknál ment,és fordítva.
Nem tudom :N
Minden esetre,ez a CM 10 mint írtam,(és nem csak én) csodát tett ezzel a TAB-al.
Nagyon jó készülék!
Én imádom :)

(#14042) A.J. Crowley


A.J. Crowley
(senior tag)

CM10ben 120as LCD density-t állítottam, de piszokul aprók a betűk. Vegyem még lejjebb, hogy olvasható legyen?
Tablemode bekapcsolva és a 721 is a helyén.

"Az Arató vagyok, nyomomban a halál jár." - Vörös lázadás

(#14043) Rabidsnail válasza A.J. Crowley (#14042) üzenetére


Rabidsnail
(senior tag)

Rendszer beállításoknál vedd a betűméretet óriásira! Kérdés: Hol tudom a wifi alvó módot kikapcsolni? Szerintem azért nincs wifim,ha sokáig nem piszkálom. Ki írja,hogy wifi kikapcsolás és ennyi! Köszi!

Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"

(#14044) Rabidsnail


Rabidsnail
(senior tag)

Bocsi! Megtaláltam!! :B :B :K :C

Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"

(#14045) Rabidsnail


Rabidsnail
(senior tag)

Nova launchernél normális,hogy néhány ikon nagy méretben jelenik meg? Köszi!

Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"

(#14046) mkRoland válasza Rabidsnail (#14045) üzenetére


mkRoland
(senior tag)

Ikon? Nálam olyat nem csinált. Nem widgetről (modulról) van szó? Csinálj egy képernyőképet (kikapcs hosszan, és ha engedélyezve van ez az opció, akkor "Képernyőmentés", ezt töltsd fel ide egy üzenetbe)!

[ Szerkesztve ]

(#14047) Rabidsnail válasza mkRoland (#14046) üzenetére


Rabidsnail
(senior tag)Erről beszéltem! Néhány ikon más méretű,mint a többi,ami elég hülyén néz ki. Ha gloss ikonokat választok,akkor egyformán nagyok lesznek,de más ikonpacknál megint eltrő méretűek. Ha van ötlet,megköszönöm!! :R :R

[ Szerkesztve ]

Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"

(#14048) addamka válasza Rabidsnail (#14047) üzenetére


addamka
(őstag)

Ezek szerintem csak simán apple style ikonok, ezért rendszeridegen. Jó néhány appnak ilyen van.
Ha a főképernyőn zavar, akkor pl. az Apex Launcher-ben lehet ikont cserélni. A kérdés megy-e CM10-zel. Amíg astu nem hekkel egy camera drivert rá, addig asszony letiltott a frissítésről :)

Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

(#14049) Rabidsnail válasza addamka (#14048) üzenetére


Rabidsnail
(senior tag)

Nekem annyira nem hiányzik a kamera. Azt hiszem,ha nem jön elő valami nagyobb negatívum,maradok a CM10-nél. Már egészen használható rendszert rakott össze a Asturel :R :R :R :R ! Ami hervaszt kicsit,inkább a giroszkóp tengelyek cserélődése néhány proginál,de biztos erre is lesz megoldás. :K :K :C :C Köszi a választ!! :R :R

Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"

(#14050) Rabidsnail


Rabidsnail
(senior tag)

Azt hiszem itt a gond,amitől féltem! Nektek minden youtube videót lejátszik?? Eddig nekem is megtette mondjuk Opera mellett,most meg "nem lehet lejátszani"!! Idegbajt kapok!!! :W :W :W Tetszik,belakom,megy,aztán ez van!! Valami okosság?

Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.