- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tex
senior tag
Elvileg igen, de még nem próbáltam.
A szerviz nem foglalkozik vele szerintem (legalábbis Defy-nél nem).
Legrosszabb esetben törlöd azokat az appokat amiknek root kell, meg a superusert. Mondjuk ha nagyon meggebedt akkor úgyis mindjárt egy szoftvert tol rá a szervíz is.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
-
mAtThEw0319
senior tag
Üdv! Valaki lenne oly kedves és leírná nekem, (meg másoknak) hogy hogyan lehet a tabletről a számítógéphez kapcsolódni? Ezt a leírást az első hozzászólásban lévő oldalra is belehetne másolni, hogy ezt a funkciót mindenki tudja, hogy használni. Köszönöm előre is.
-
Nara19
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #1811 üzenetére
Szia!
Kétféle módon lehet a számítógéphez csatlakozni (ha ez Win-es szg-et jelent)
Mindenképpen össze kell dugni őket (bocs )1, A tablet-et meghajtóival együtt látja, így simán, mint háttértárként lehet velük dolgozni. Ilyenkor a tableten megjelenik az USB ... engedélyezése ablak, amit jóvá kell hagyni.
Leválasztása a Win-ről a szokásos USB módon és a tableten is az USB tiltása.2, A HiSuite elég erőszakosan akar települni. Ezt engedheted a tablet-ről, vagy a Huawei oldalról letöltöd a legfrissebbet.
A HiSuite-tal mentést/ visszaállítást lehet végezni a gépről, én a visszaállítást még nem próbáltam ki, illetve magát a tabletet (contact, zene, stb) tudod kezelni. Jópofa dolog a tablet képernyőjének mentési lehetősége is. Több előnyét nemigen láttam.
A kapcsolat feléledéséhez a menü/alkalmazások/fejlesztés/usb-s hibakeresést engedélyezni kell.Remélem tudtam segíteni, ha ez triviális volt, akkor bocs
-
bbrain
tag
TP-Link 1043nd-vel faxán megy...
Everything you read on the internet is true - Albert Einstein
-
mAtThEw0319
senior tag
Üdv!
Rosszul fogalmaztam... Olyat szeretnék, hogy vezeték nélküli módban a windows-os számíógépemről elérem a winchesterét és fájlokat tudok átmásolni a tabletre. Valahol olvastam itt a sok hozzászólás között, hogy lehet ilyet, de már annyi hozzászólás van, hogy nem tudom hol olvastam....
-
bakter24
őstag
válasz mAtThEw0319 #1816 üzenetére
#351, #988, #847
A lényeg, van Total Commander androidra, ahhoz van LAN plugin, azzal tudsz másolni a PC meg a tábla között. Link a #847-ben
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
StGabriel
csendes tag
válasz mAtThEw0319 #1816 üzenetére
WiFi_File_Explorer_PRO_v1.4.0.apk a te barátod!
Vagyok, tehát gondolkodom!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz StGabriel #1818 üzenetére
Ezt töltöttem le én is először! De foggalmam sincs, hogyan kell használni.... van egy D-link wifi routerem. az levan védve kóddal. A windows 7 -en lévő felhasználói fiókom is levan védve jelszóval. Leírnád légyszíves, hogyan tudom használni a programot? Köszönöm előre is !!
-
StGabriel
csendes tag
Csatlakozol a tablettel a Wifi-re. megnézed, hogy mi az IP címe a számítógépednek a routeren. A 8000-es portot engedélyezed ennek az IP címnek a routeren. Elindítod a Wifi File Explorert a tableten és konfigurálod ezt az IP címet. Pl.: 192.168.1.103:8000 Amikor csatlakozik, megnyomod a Done gombot.
A számítógépen a böngésződben beírod azt a címet amit konfiguráltál, majd Enter és láss csodát!Vagyok, tehát gondolkodom!
-
Skynet258
veterán
Még mindig nem kaptam meg ezt a nyomorult tablet-et... vicc.
-
mkRoland
senior tag
válasz Skynet258 #1821 üzenetére
Ma délután megyek Pápáról Győrön át Pestre vonattal, aztán kelenföldi átszállással a Campona felé. Ha gondolod, útközben igénybe veheted az insido fórumtárs által kitalált díjmentes szolgáltatást: a tablet-simogatót®!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Cabrio
aktív tag
Számomra annyira hihetetlen, hogy az Opera minit nem lehet beállítani teljes képernyős nézetre... Eddig minden telefonon tudta ezt, ezen meg nem.
-
ka64
tag
Letöltöttem a total commandert. Az sd kártyáz (az igazít) azonban nem látja. Mit csinálok rosszúl?
-
Nara19
aktív tag
Hi Bakter,
Az LG42 LF2510 tévé szereti az s7 slimet.
-
insido
tag
Cabrio: Az Opera MOBILE-t próbáltad már? Én azzal netezek, eddig ez jött be a legjobban és teljes képernyőn használom.
üdv....Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
StGabriel
csendes tag
Próbáljátok ki a Marketről letölthető Dolphin Browsert. Szerintem ez a legjobb böngésző Androidra. Nagyon jól konfigurálható és egy csomó kellemes szolgáltatása van. Tuti, hogy jobb az Opera Mobilnál, én ezt használom!
Vagyok, tehát gondolkodom!
-
jemy
tag
ha hotspotként használom a tabletet nem kell rá virusirtó?
köszi! -
bokorg
csendes tag
Függetleníteni sikerült már valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest