- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz csoki46 #1000 üzenetére
Mivel ez csaladi internettel egyosszegu vasarlasnak szamit tudtommal nem nezik, hogy volt-e tartozasod. Ez nem lehetett vilagos a kedves ugyintezonek....
Részletfizetéses konstrukciónkat csak azok vehetik igénybe,:
akik felé az elmúlt 6 hónapban folyamatos kiszámlázás történt telefonvonalra, Kábel TV szolgáltatásra, Kábelnet vagy ADSL internet hozzáférésre és
akiknek jelenleg nincs díjhátralékuk, és
akik az elmúlt 6 hónapban kiterhelt számlákat a fizetési határidő lejáratát követően maximum 10 naptári napon belül kifizették.De mivel te nem reszletre venned igy ez kavarhatta be az ... ugyintezot...
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
Jólvan akkor jól olvastam én! köszi szépen a válaszokat
Jövő héten irány a t-home ismét -
direwolf
őstag
A legújabb firmware S7-201u V100R001C207B012(Hungary Invitel) megoldotta a g-sensor problémát Én simán ráraktam a t-home készülékre
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
bikficc11
tag
firmware telepités
[link] -
direwolf
őstag
Azt hogy lehet elérni, hogy frissítés után a market letöltse a korábban telepített appokat?
-
Szpisti
addikt
Ti hogy oldottátok meg azt, hogy sok programnak bekavar az, hogy a MicroSD kártya a sdcard2 néven fut? Pl. a Gameloft játékok is a sima sdcard/gameloft/games alkönyvtárba telepítenek, ami a gép "belső sd kártyája" ami ugye így hamar be fog telni...
Vagy pl. azt a bizonyos három betűs navigációs appot sem tudom működésre bírni... -
HuaweiU8500
senior tag
válasz direwolf #1009 üzenetére
Elvben, ha az beallitasok-adatvedelem alatt be van jelolve a biztonsagi mentes, akkor a reset v uj eszkozon a bejelentkezes utan visszaallitja. Tapasztalatom szerint a aetupnal egybol be kell jelentkezni a google fiokba, es akkor allit vissza.
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
direwolf
őstag
válasz HuaweiU8500 #1015 üzenetére
Alább belinkelte Bikficc11, ott találtam én is.
A biztonsági mentés be volt pipálva, google fiókba is bejelentkeztem, mégse töltött le semmit marketről."I've seen things you people wouldn't believe"
-
bakter24
őstag
válasz direwolf #1018 üzenetére
A többi ismert hiba esetén van változás az ujabb FWben?
Ma vettem észre, hogy azon a jelenségen, hogy egy idő utá nem müködik az automata forgatás, segít, ha ki-be kapcsoljuk az automata fényerőt. Hogy miért van ez igy, arra nincs ötletem, de már többször is működött. Mókás az biztos.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
direwolf
őstag
válasz bakter24 #1019 üzenetére
Eddig egy "ismert" hiba jött elő: pár letöltés után megállt a market, nem töltött le többet. Ilyenkor fel kell tenni a 3-ast apk-ból, letölteni vele valamit, majd frissítések törlése, és megint megy simán. A 3-ast amúgy azért nem szeretem, mert nem enged a tematikus listákban a végtelenségig scrollozni, és néha FC-zik is. Kinézetre viszont klasszabb.
-
-
insido
tag
válasz direwolf #1023 üzenetére
köszi a választ! Az sd kártyát amire a firmware-t tetted a tablettel formáztad meg? És az új firmware ugyanúgy néz ki mint a régi gondolom.
[ Szerkesztve ]
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
bakter24
őstag
Aki már feltette az uj FW-t, és akinek előtte megvolt a 3 kedvenc és legfontosabb hiba: Hang "klattyanás" , kamera fagyás, zene szaggatás kikapcsolt kijelzőnél! Elmúltak ezek? Van újabb fajta hiba? Az ördög nem alszik
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Engem az elöző kérdésem jobban foglalkoztat...
Valaki? -
direwolf
őstag
Simán hagytam ahogy megvettem, azaz fat32. Külsőre csak a magyarításon látszik reszelés, egyébként minden a régi.
@bakter24: nekem az előző (S7-201uV100R001C178B011) fw-el sem jelentkezett kamera fagyás. A hang "klattyanás" nem az amikor a médialejátszás be-ki kapcsol, és hallható egy kis háttérzaj? Mert ez a gyenge minőségű végfok jele, és ezen semmi sem segít
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz direwolf #1027 üzenetére
Akkor szerencséd. Nekem is ugyanaz a FW, és 1-2 képnél többet nem tudok csinálni, mert megfagy, majd ujraindul. (illetve valamiért a PaperCamerával működik, de csak azzal) A hanggal kapcsolatban elkeserítettél, azt gondoltam, valahogy szoftveresen meg lehet szüntetni.
-
potkem
aktív tag
Kérdésem az lenne lehet e a kicsikéhez külső hdd-t kapcsolni?
Fel ismeri e?
Egy M2-es 500GB Samsung lenne az alany hozzá.
És még, MI VAN A DOBOZBAN?A jövő héten elvileg a kezemben lesz a kicsike.
-
Szpisti
addikt
A T-Home-os változatban, a dobozban van egy fehér 2Amperes 5V USB-s töltő, egy érdekes háromágú USB töltő- és adatkábel, az akksi meg némi papírtömb és a maga a gép.
Én hiányoltam egy headset-et, mert néhány külföldi unboxing videóknál mintha láttam volna...(A kábel töltő ága vagy 1 méter, a kétféle miniUSB vég, amiből csak az egyik használatos ehhez a géphez, azok meg csak 15 centi hosszúak, ami az én toronyházamnál elég gáz, aminek elég magasan vannak az USB aljzatai, egy sámlit kell odatennem, mert a levegőben nem tud lógni a gép...)
-
Garold
senior tag
Usb támogatás csak andriod 3.0-tól van tudomásom szerint, ezen pedig 2.2 a legfrisebb sw.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
-
potkem
aktív tag
Fontos telefon számok.
DHL
06-40-45-45-45
06-1-382-3499T-Home Webshop ( elvileg titkos szám, nekem a DHL adta meg)
06-1-265-8288Remélem hasznos az info.
-
bokrosolajos
őstag
Köszönöm mindenkinek, habár igaz, hogy senki nem válaszolt.
Miután olvastam, hogy USB-t sem kezeli ez a készülék, elmentem és vettem egy notebook-ot. -
vtechun
veterán
válasz bokrosolajos #1045 üzenetére
Masra valo a laptop, es a tablagep
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest