- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Lehet a FileExpert-en belül állítani nézetet, ikonméretet, stb.-t. De ez már nem a tablet-hez kapcsolódó téma, inkább android app.
Szpisti@1965: beütöttem Marketen, hogy "screenshot" és az első ami kijött letöltöttem (screenshot a neve). Root kell hozzá! (Van root nélküli progi is, ezt írják is a címében, hogy "No Root", de azt hiszem az fizetős.)
sagesz93@1964: Sajna pont az a fránya alsó nézetnek rossz a betekintési szöge, igen...
-
sagesz93
addikt
van program amivel lehet dpi-t állítani, az lehet segítene ezen. De felesleges szerintem. (root is elég hozzá)
mkRoland: igazad van, de ugyebár az alapértelmezett nézet pont úgy van, hogy legtöbbször egy eltorzult képet látok... Akkor most azthiszem megfordítom, akkor jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged