- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
karesz81 #16528 üzenetére
Miért ragaszkodsz a 4.4-hez??? Annyira nem jók. Én SlimKAt-et próbáltam, ideig óráig elmennek, de egy idő után látványosan belassulnak. Próbáltam több 4.1 és 4.2 alapú CM ROM-ot pár hét után mindegyik a kezelhetetlenségig belassult. Emellett csócsálta az akkut is. Most B209 alapú AOSP ROM van fent, eredeti kernellel, csak build.prop mod-dal (külső/belső SD csere-bere)
Nova helyett Apus launcher-rel használom - nincs app rmenü - nem világbanjok, tud lag-golni, de az akkuval is elég jól bánik. (tudni kell, hogy az Y300 tartalék és sport telefon, nincs állandó használatban)
Eddig ez a leghasználhatóbb ROM, ami a telefonon járt. -
donmackó
addikt
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
karesz81 #12756 üzenetére
Köszi a választ!
De vagy nem ismerem ki magam a programban vagy nem egyre gondolunk.Ez a progi kilistázza a mappákban lévő mp3-akat és lejátsza.De nekem olyan kellene ami képi megjelenítésben mutatja a különböző frekvenciák változását (ugrálását).Egyszer mintha már találkoztam volna már ilyennel de az még egy régi androidos teló volt.
-
gkawka
tag
válasz
karesz81 #11842 üzenetére
Legjobb tudomásom/tapasztalatom szerint teljes wipe vagy factory reset után, amikor először állítod be a google accountodat, akkor automatikusan elkezdi visszaállítani, de ha akkor nem tudja, akkor nem próbálja többször. Nem jöttem rá hogy lehetne rávenni ismétlésre...
-
sgergi
veterán
válasz
karesz81 #11842 üzenetére
Elvileg csinál mentést, ezt külön engedélyezni kell. Én egyszer használtam elég régen, de akkor bekapcsolás után egyből felajánlotta, hogy visszarakja a programjaimat. Legalábbis így emlékszem.
Egyébként tegnap is felmerült a kérdés: nem szükséges feltétlenül ilyenkor a factory reset, csak, ha nem működik valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest