- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Én úgy tudom, egy zipből dolgozik az egész app.
-
-
endruboy1
senior tag
Updaternek be lehet állítani hogy milyen időközönként keressen frissítéseket (felesleges amúgy mert naponta van) és hogy milyeneket, ezt nightlyra kell állítani mivel más még nincs. Amúgy meg ha belemész manuálisan kerestetheted vele, akkor kilistázza egymás alatt h mik vannak, ha rájuk böksz kirakja neked a changelogot. Mellettük meg van egy gomb amikkel letölthetőek. Letöltés után ez a gomb átváltozik telepítő gombra. Telepítésnél újraindítja magát recoveryba és automatikusan telepíti a letöltött ROM-ot (neked hozzá sem kell nyúlni). Ha végzett akkor talán a recoveryben kézzel kell rányomni, hogy restart de ebben most hirtelen nem vagyok biztos. Mindened megmarad utána, első indításkor egy bő 5 percig fog tekerni, hogy "Frissül az Android", ekkor végig megy az appokon és gondolom a Dalvik cacheli be magának amit akar. És ennyi. A végén érdemes belemenni megint az updaterbe és a menüben a letöltések törlésére nyomni ha kell a hely.
FM rádiót a kedvedért kipróbáltam most, adók bejönnek, a hangerő gomb nem igazán csinál semmit se. Erről én is olvastam, hogy még nem jó. FM rádió maga is kb. 3 hete került be, még gondolom csiszolgatják. Ja viszont a menüben van olyan, hogy rögzíteni lehet az adást, bár ki nem próbáltam.
-
sgergi
veterán
Az eredeti értékek: 320/1008/ondemand. Ha az ütemezőkről érdekel egy kis leírás, akkor ezt ajánlom: GOVERNOROK ÉS I/O ÜTEMEZŐK [SCHEDULEREK] LÁMÁK RÉSZÉRE MINT JÓMAGAM
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja tesztelem SlimKat 5.2-est.
A már ismert Fm rádió problémán kívül, találkoztam néhány további gonddal: A Deezer alkalmazásban egy-egy zeneszám indítása után szakadozást tapasztaltam, ami elég zavaró ezt a korábbi CM10.1-es alatt nem tapasztaltam.
Továbbá a Videó kamera funkció nem működik, fagyasztja a telót.A fenti problémákra volna valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest