- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya000
csendes tag
Sziasztok, szerintetek mennyiért lehet eladni egy rootolt y200at, 1 éves karcmentes, akksi 6-8 napot simán bír, én adnám el, csak nem tudom, hogy mennyiért hirdethetem meg, köszi a segítséget.
-
petya000
csendes tag
Valakinek megy rajta az angry birds star wars? nekem sajna mindig kilép, bár olvastam, hogy több telefonnál csinálja ezt, nálatok?
-
petya000
csendes tag
Szia, Nekem átlag használat mellett 5-6 napot simán bír, most épp a 7. napot tapossa és még 40%on van, igaz most pár napja kikapcsoltam éjszakára..
Ha fényképezek vele, játszom és wifizek, akkor is megvan átlag 5 nap simán.
Az alap és Season Angry Birds hibátlanul fut, bár nekem a space kilépegetett, és az új star wars kilépett mikor rányomtam az első pályára. -
petya000
csendes tag
Érdekes dolog történt, este kb 80 % on volt az akku, és kikapcsoltam éjszakára, erre reggel, még be sem kapcsoltam, valami zenélő jelzőhangot adott ki, hogy az akku lemerült, és a telefon 30 mp múlva kikapcsol, Most bedugtam és töltődik rendesen de ez akkor is furcsa.
-
petya000
csendes tag
Én is rootoltam, de nekem nem nagyon akart semmit átrakni a Link2sd, sőt, semmivel nem tudtam letörölni a touchpalt pl. érdekes.
-
petya000
csendes tag
Valaki eltudná küldeni a gyári launchert? Az újabbak nagyon érzékenyek, köszönöm!
Mégsem kell, megoldódott! -
petya000
csendes tag
A hangrögzítő nagyon gagyi, de letöltöttem a Hi-q mp3 recordert és ezzel már nagyon jó lett. Szép tiszta hang, még ha felerősítem akkor is ( legalábbis a gitározást szépen felveszi ). tetszik.
-
petya000
csendes tag
Én 2 hete vettem, és erre ma beállít egy emberke egy androidos párnával. Azt hittem hogy csak a webshopos vásárlás után jár ( és jóval a vásárlás után láttam csak az "akciót" ), ezért meglepődtem. Kedves gesztus, végre egy pozitív tapasztalat ilyen téren.
Amúgy a készülékkel megvagyok elégedve teljesen, erre cseréltettem ki az elromlott samsungomat, ez az első érintős telefonom. Tetszik, még ha ki sem használom, néha egy kis játék és fényképezés.Így simán kibír 3-4 napot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest