Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás

- 

Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

Newlachka

üzenetére
						Lépj túl a saját korlátaidon és próbáld meg úgy értelmezni annak a toknak (Love Mei) a lényegét, ahogy kell. Ezt minden sértés nélkül írom, mert nem annak szántam, de nem érted annak a lényegét. Én sűrűn járok olyan helyszínekre, ahol igen jól jön a csepp-, por-, és ütésállóság. Főleg hogy ilyen esetekben használom is a telefon különböző funkcióit. Az meg hogy én milyen telefont szeretnék használni, az legyen a saját dolgom.
Összehasonlítani meg csak úgy érdemes 1 - 1 terméket, ha ismered is, illetve fogtad a kezedben. Kép alapján meg néhány elejtett információból nehéz olyan véleményt formálni, ami hiteles is. Én nem ismerem azt a fajtát, amit ajánlgattál, így nem tudok róla véleményt írni, ahogy te sem a Nillkin tokokról, tehát itt megrekedtünk.
Mellesleg azt a tényt se feledjük el, ha valamire ráteszel egy tokot, akkor azt le is lehet venni. Szerintem érted a lényegét. Nálam helyzettől függ, hogy mire van szükségem és nem fogok hímes tojásként ügyelni a telefonra, hogy ne legyenek + költségeim a javítással.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
 - iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3890
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
 - Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő