- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vásárolt egy barátom egy ilyen telót a Telekomtól. Még 2.3-as Emui-val jött, a görgetés folyamatosan akadozott, plusz túlérzékeny volt a kijelző, tehát sokszor görgetés helyett belépett az adott menüpontba/programba.
OTA-n frissítettük, Emui 3 és a KitKat rendben felment, sokat javult a helyzet. Viszont a Launcher-ban még mindig alig lehetett az ikonokat áthelyezni, mert a hosszú érintés is koppintásnak vette - ezt a Kisegítő Lehetőségek menüpontban az Érintés késleltetéssel sikerült állítani. A gyári fólia levétele után is javult valamennyit.
Viszont még így sem tökéletes, főleg lassú függőleges görgetésnél (Fb Messenger, Telefonkönyv, Böngésző) még most is van, hogy nem a görgetést indítja el, hanem koppintásnak veszi. Én már kidobtam volna az erkélyről, de az ismerősöm kevésbé érzékeny egyelőre.
Nekem már sok droidos telóm volt, köztük sok béna is (Vodafone 845, Smart 858, Zte Blade), de sose tapasztaltam hasonló hibát.
Az lenne hát a kérdésem, hogy ez szoftveres hiba lehet és másnál is jelentkezett már - Összefoglalóban nem látok utalást - vagy pedig egyedi hardveres gond és vigyük szervizbe az 1 hetes készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest