Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gzolo

senior tag

Sziasztok!

Nemrég vásárolt egy barátom egy ilyen telót a Telekomtól. Még 2.3-as Emui-val jött, a görgetés folyamatosan akadozott, plusz túlérzékeny volt a kijelző, tehát sokszor görgetés helyett belépett az adott menüpontba/programba.

OTA-n frissítettük, Emui 3 és a KitKat rendben felment, sokat javult a helyzet. Viszont a Launcher-ban még mindig alig lehetett az ikonokat áthelyezni, mert a hosszú érintés is koppintásnak vette - ezt a Kisegítő Lehetőségek menüpontban az Érintés késleltetéssel sikerült állítani. A gyári fólia levétele után is javult valamennyit.

Viszont még így sem tökéletes, főleg lassú függőleges görgetésnél (Fb Messenger, Telefonkönyv, Böngésző) még most is van, hogy nem a görgetést indítja el, hanem koppintásnak veszi. Én már kidobtam volna az erkélyről, de az ismerősöm kevésbé érzékeny egyelőre.

Nekem már sok droidos telóm volt, köztük sok béna is (Vodafone 845, Smart 858, Zte Blade), de sose tapasztaltam hasonló hibát.

Az lenne hát a kérdésem, hogy ez szoftveres hiba lehet és másnál is jelentkezett már - Összefoglalóban nem látok utalást - vagy pedig egyedi hardveres gond és vigyük szervizbe az 1 hetes készüléket?

Új hozzászólás Aktív témák