- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jegenye77:
Szerintem még nagyon kevesen mókolnak rajta, főleg itthon. Én sem nagyon bogarásztam ki a telefont. Főleg hogy alapban is nagyon jó a felülete, szerintem. Első körben mindig Buzz -val szoktam launcher -kedni, ha valami nem oké, aztán onnan tovább lépni mélyebben, de részemről nála nem volt szükség erre, sőt, a többi telefonom is ilyen felületre alakítottam. Főleg majd EMUI 3 után, de persze értem mi a "problémád", főleg a navisávra vonatkozóan.Persze a kérdés jogos, én is kíváncsian várom rá a választ, ha lesz.
jepy:
Vodások valószínűleg kaptak rá egy újabb firmware -t, ahogy elnéztem nagyon hajaz a németeknél kiadott B126 -ra (ami egyértelmű is lehet). Nem nagyon szeretnék még vele bohóckodni, így remélem a szeptemberi up -val jönnek az emu 3 -on kívűl valami hasonlóval is, mert azért változtat néhány dolgon. Remélhetőleg minimum B126, de nem tudom milyen szinten vannak a ráeresztéssel, szerintem lesz vagy 1 hónap az is, mire mindenkire kiadja. Így ha ki is jön szeptember közepe felé, valamikor IFA után, akkor biztos elhúzódhat októberig. Sanszos, hogy vodával kezdődik, mert ez elég jellemző szokott lenni, más telefonnál is, persze semmi más sem kizárt.Tomakyn:
Van pár kép a Nillkin -en, illetve a bay -en, nem tudom azokat nézted -e, de szerintem Evil Snowman csinált párat, mielőtt még pókhálós lett volna. Egyenlőre úgy tudom, hogy még csak neki van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest