Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
pixelmester. #4068 üzenetére
Hát igen...
Én pl. nem használok SD kártyát, csak belsőt. Ilyenkor mielőtt wipe van, le kell menteni az összes Backup fileokat, amik kellenek, plusz zene, kép, csengőhangok, értesítés hangok nönytárat és csak az után mehet wipe.
Viszont mindent visszamásolva a HuaweiBackup kivételével, működik minden.A trükk csak az, ami informatikából már ismerős, (lehet csak nekem mert én dos 5.5el kezdtem 80as évek végén), hogy a rendszer, nem csak könmytvárat jegyez meg, hanem regisztráklja is a bejegyzett könyvtárat.
Így egy alap backupot szoktam csinálni, és nem vissza másolni a könyvtárat, lényegéebn sms, névjegyzék stb. de programok, képek nélkül. Így ő maga hozza létre a HuaweiBackup könyvtárat. Ez után bele másolva a régi tartalmát, már látja is, és vissza is állítható minden.
Mellesleg vetekszik a Titan Backuppal a vissza állítási része. Igaz olyan mélységeket nem tud, mint a jegelés, vagy beillesztés romba, stb, mert ugye ahhoz kell root, de csontra vissza állította a programokat.
A szép benne, hogy első alkalommal beparáztam, mert visszaállítás után nem láttam a beállításoknál, azokat a fiókokat, lásd facebook, dropbox stb. amik előtte ott voltak, de a programok első indításakor, vissza rakta azokat is, anélkül, hogy kérdezett volna bármit is. Ez mellett még a programok belső beállításai is megmaradtak.
Amit nekem kellett vissza állítani azok a hátterek, mivel azokat én magam teszem be külön dropboxról, és nem tárhelyről és nem a téma hátterét használom. Azt nem találja meg, mert fizikailag nincs ott ahol keresi, csak ez az oka.
És hogy kicsit közelebb kerülj a wipe és a gyári visszaállítás közti különbséghez.
A wipe = pl windovs teljes újratelepítés formázással
A visszaállítás = mintha csak kitörölgetnél minden windows programot a vezérlőpult - programok telepítés/törlés menü alatt(Bár ez sem teljesen igaz, de mondhatni a sallang ott marad a gyári vosszaállításnál, a wipe szűz rendszert csinál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest