Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
válasz
#86973952 #286 üzenetére
Mindig intelligens módban használom. Szóval jelenleg az van, hogy szombaton reggel 10 körül vettem le a töltőről (4 napja), és most van huszonvalahány százalékon. Szombaton ráadásul egy esküvőn csináltam vagy 30 képet, meg egy pár percnyi videót is. Azóta valóban keveset használtam, inkább csak telefonálásra, meg 20-30 perc wifi internetre.
Nekem nem kell mobilnet, így a hálózat mindig 2G-re van állítva, nincs adatkapcsolat engedélyezve, szóval nap közben nemigen szinkronizálnak az alkalmazások online semmit... kivéve, ha be van kapcsolva a wifi, az be van pár órát naponta úgy, hogy nem nagyon nyomkodom. (FB messenger miatt).Extrém kímélőnek minősül, ahogyan én használom, tudom. De ez is egy érdekes adat szerintem.
Ja, nekem egy éjszaka kb. 4-5-%-ot merül így.Csinálok screenshot-ot az akku használatról, ha érdekel valakit, de egyelőre nem találom a ss funkciót
Egyébként tudom, hogy ha játszanék valami hardkór játékot, pár óra alatt lemerülne. Kegalábbis a P6 100%-ról negyvenre merült két és fél óra Plants vs Zombies 2 -től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest