- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wiz Khalifa #228 üzenetére
Rendes vagy, köszi.
Hál' Istennek annyira nem gázos a dolog, inkább csak esztétikai hiba.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa #188 üzenetére
Az egy akciójáték inkább PC-n játszok néha ilyesmivel de telón kicsi hozzá a képernyő, hogy beleéljem magam... Igazából a WarcraftIII; Spellforce 1 ilyesmi kéne... Megpróbálom ezt:[link]
A grafika tökéletes, nem is melegszik nagyon, ellenben ez is ügyességi nem agyalós játék.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa #183 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa #181 üzenetére
Nagyon jól futott, nem láttam akadást, de ez a játék nagyon nem az én világom, úgyhogy már le is vettem...
Az akkunál a hőmérséklet 35 fokot írt, kb két perc múlva nézve. A telefon tokban van, nyilván kevésbé tud hűlni.
Nincs valami RTS játék jó grafikával, amit irányítani is lehet a telefonon? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa #178 üzenetére
Hát én heti öt órát se igen játszom telefonon..
A wifi aránylag nem fogyaszt sokat, a mobilnet ellenben igen, legalábbis az Akkumulátor HD jóslása szerint. A játékot nem jósolta meg, de 12 óra beszélgetést tudnék 2G hálózaton szerinte. A játék most tölt, (elég sokáig fog tölteni, ahogy nézem, több perc, mire letölti a cuccait.) majd beszámolok hogyan fut.
A szakaszos fogyasztást ellenben jól lehet szabályozni ha nem játszol ultratakarékosra kapcsolsz és akkor óránként 1% körül ha fogy az akku. Ha beszélsz is közben rajta, akkor mondjuk 2-3% óránként. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa #175 üzenetére
Az akkuidő nagyon függ a használattól, így nem elég a kérdés...
Csak telefonálásra használva ultra üzemmódban szerintem kibír két napot is de nálam még nem merült le soha teljesen...
Amúgy fényerő, hálózati kapcsolatok futó appok nagyon befolyásolják, mint minden rendszert. Ellenben a vele adott gyári programok rendkívül testreszabhatóvá teszik a használatot, úgyhogy annyi idő alatt meríted le, amennyi alatt akarod kb. Nagy vonalakban átlagosnak mondanám az akkuidőt.
GTA-t én nem szeretem nem akarom megvenni andoidosan, kipróbálható demó meg nincs belőle, de ha mondasz egy ingyenes játékot letöltöm és kipróbálom, hogy be tudjak számolni a tapasztalatokról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest