Hirdetés
- Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje

- 

Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

KKrisz751
aktív tag
válasz

Cunaja

üzenetére
						Azért mert V3ról volt belakott nandroid mentésem, V4ről nem csináltam, (bár üresebb de nekem a v3 jobban bejön. Programok kilövése után v3 alatt 1.1 gb üres memóriát jelez, v4 alatt nekem csak 900 at.)
A visszatérésnél feltettem, a b839-et. Elindítottam, semmit nem állítottam be csak magyar nyelvet, se fiók se más, hogy fel tegyem a twrp recovery-t. Majd felmásoltam a nand backupot a külső kártyára,
Aztán restore. (előtte mountolni kellett külső sd-t)Mivel nem emlékeztem, mit jelöltem be mentéskor, nem akartam kockáztatni. (elvileg mindent, de így biztosabb volt)
Újra induláskor minden működött.
A vissza V3-ra két oka volt.
1., Belakott b609 volt de cwm alatt képtelen voltam nandroid mentést csinálni. Mindegy külső vagy belső, vagy tar, vagy gzip formátumba, a befejezéskor hibát jelzett.
Ezt 3-szor játszotta el, és mikor újra indítottam a romot, "elfogyott a belső SD-n minden hely". jelentést kaptam. Miközben végig nézve a könyvtárak méreteit kellet volna lennie még 5GB üresnek.Bár a PC is látta, csak tele, nem tudtam indítani rá egy hibakeresést PC-ről.
Nem tudtam mit kezdeni vele, indítottam a gyári resetet cwm alól, ami után a reset végén jelentette, hogy a belső sd ismeretlen formátum. Nem is nyúlt hozzá. Újraindítás után ugyan úgy nem volt hely, de az emui is kicsit szétesett. Így Ment vissza a b609 stock recovery, majd a gyári reset után már törölt mindent. restart után már alap b609 volt.
Nem volt értelme próbálkozni tovább. Újra belakni, és mentést csinálni.
Bár én szeretem a cwm-et, az egyszerú felülete miatt, de most megszívatott.Így mivel V3-ról volt nand mentés, és nem akartam szórakozni vele, vissza ment.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Milyen TV-t vegyek?
 - Monitor hiba topik
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - További aktív témák...

- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
 - Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő