-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoomcns
csendes tag
válasz
Viki1990 #25467 üzenetére
Szia, van a telefonban SD kártya? Mert lehet hogy a fotókat arra teszi, és akkor hiába szabadítod fel azt a helyet, az alkalmazásoknak attól még nem lesz több.
Szerintem közelebb jutsz a megoldáshoz, ha a beállításokban bemész az alkalmazások menübe (összes alkalmazás), és ott egyesével kiírja melyik mennyi helyet foglal. Pl. ha Gmailt használsz akkor a levelek relatív sokat el tudnak foglalni, ugyanígy a Chrome ideiglenes tárolója is, de szerintem az Instagram is eltárolja az összes képet a telefonon is.
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
Viki1990 #23951 üzenetére
Sajnos nálam sem működik a google maps, de a play-en, a visszajelzések között találtam még olyat, akinek p6-osa van, és ugyancsak nem működik. Szerintem a frissítés óta, valamit valaki elrontott. Én rögtön leszedtem inkább a here-t, az jó, csak nincs benne magyar nyelv. Magyar hang viszont letölthető, és lehet off-line használni. Majd ha megoldják egy újabb frissítéssel a problémát, akkor használom a maps-et.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Viki1990 #23946 üzenetére
Esetleg probálkozz meg valami alternatív térképpel. Mondjuk Nokia HERE.
-
marilllyo
veterán
-
Bambuszpro
tag
válasz
Viki1990 #23460 üzenetére
Add be nyugodtan semmi bajod nem lesz tőle. Nekem szinte kicserélték az egész telefont és most hasít mint a villám és ott is érzékeli a wifit ahol nem akarta amikor megvettem
. Ezért nem is piszkálgatom.
Többek között én is ezért adtam be közvetlen szervizbe . Gari ugyanúgy érvényes csak hamarabb lett kész.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Viki1990 #23435 üzenetére
Hello!
Ha garanciális akkor szerintem mindenképp add be szervízbe. Én konkrétan azzal adtam be ,hogy dobálja wifit és enged fel a ragasztó a kijelző szélén. Nálam csak 1,5-ig ültek rajta de cserébe majdnem új telefont kaptam vissza egy fasza gyors rendszerrel.Remélem segitettem.
-
seria
tag
válasz
Viki1990 #20639 üzenetére
Nekem is volt/van hasonló gondok.
Kezdem azt hinni, hogy ez a telefon frontérzékeny és azért produkálja ezeket a tüneteket.
Viccet félretéve, nézd meg, hogy háttérbe mi az ami fut és zabálja az akksit.
Ha több dolog megy a háttérben google+, drive, egyéb nagy erőforrást igénylő app akkor kegyetlenül belassul.
Más megoldás lehet, hogy egy gyári visszaállítást csinálsz neki. -
TomWexX
addikt
válasz
Viki1990 #18322 üzenetére
Ebben a topikban tedd fel a kérdést, ott biztosan fognak tudni ajánlani olyat ami elnyeri a tetszésedet.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viki1990 #17747 üzenetére
Szia!
Egyféleképpen be lehet állítani kivágás nélkül is. Fix-re kell állítani a hátteret, mert a görgethetőknél többféle méretnek kell megfelelnie. Részletes beállítást ITT találod. Rád pont az utolsó sor érvényes: "Persze ha később mégis fix hátteret szeretnénk, akkor ugyan ezt az utat kell végigjárnunk visszafelé" -
-
duvi
nagyúr
válasz
Viki1990 #11321 üzenetére
Ha elhatároztad magad és frissítesz, akkor:
Beállítások/A telefonról/Rendszer frissítés/Online frissítés
Értelemszerűen kell wifi vagy mobilnet kapcsolat. Az aksi legyen feltöltve vagy legalább 80%-on. Elindítod, utána hagyod lefutni. Ennyi az egészBeállítások és saját fileok megmaradnak ebben az esetben.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viki1990 #10568 üzenetére
Igen, ha be van kapcsolva az automatikus értesítés (alapbeállítás szerint be van). Viszont te is megnézheted bármikor. Beállítások/A Telefonról/Rendszer-frissítés. Itt megnyomod az Online frissítést és kiírja, ha talál újabb verziót (persze internet elérés kell hozzá).
(#10572) JaniT
Csatlakoztatás után ha lehúzod az értesítési panelt, akkor nem látod az USB csatlakozás ikonját? Ott lehet átállítani MTP módra és akkor nem választja le a memkarit. -
duvi
nagyúr
válasz
Viki1990 #10510 üzenetére
Az 5-6 óra kicsit soknak tűnik valóban (feltéve, ha nem USB kapcsolatot nézünk!). Igaz, hogy nagyon lemerült állapotból lassan tölti 100%-ra de a 2000 mAh nem tartozik a kis teljesítményű aksik közé. Még nem mértem egy teljes töltési időt de szerintem 2-3 óra elég szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged