- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz
modavko #23785 üzenetére
ilyen problémáról már olvastam több telefon fórumon is. Ez 99%-ban olyan helyeken fordul elő, ahol sok féle hálózat lehet fedésben, valamint a másik inkább elképzelhető ok az lehet, hogy több torony közt vagy és ide-oda vált a jobb térerő miatt, evvel befolyásolva természetesen a GPS működését is. Mivel ugye be kapcsoltad neki a pontosaab eredmények miatt a mobilhálózat és wifi használatot. Sajnos van olyan mikor nem pontosabb lesz hanem ellentétes eredményt okoz
Kínai "csodák" közt messzemenőkig ebben van a legjobb GPS amit eddig használtam, de még a Sony cuccait is oda verte. Én is szintén hibátlanul használtam bő 1 éven keresztül.
Üdv a technika világában
-
modavko
csendes tag
válasz
modavko #23734 üzenetére
Google Térkép, GPS?
Pontos helymeghatározással mi a tapasztalatotok?
Mint ahogy egy másik hozzászólásomban írtam, gyári rommal szar volt a GPS, Google Térkép össze-vissza ugrált néha. KK-ra frissítés után nagyon jól rendbe jött, imádtam, hogy végre méterre pontosan tökéletes.
Most a 708-assal megint szar... Be van jelölve a "High accuracy", GPS, Wi-Fi és mobil hálózat használata, és konkrétan ülök statikusan egy helyen és egy kerülettel arrébb tesz le, miután elsőre jó helyet jelölt. Gondolt egyet és átugrott. Van erre valami megoldás? Ez egy rohadt fontos feature lenne, ami kell nekem. Köszi!
-
gacsoi
senior tag
-
monroe8609
aktív tag
válasz
modavko #23734 üzenetére
Hogy tetted fel? 3 gombossal vagy helyi frissitessel? Rom cserenel nekem is elofordult hogy nem jöttek meg a viber üzenetek csak ha beleptem az alkalmazasba.. Próbálkozz meg egy gyári adatok visszaallitassal vagy rom telepítés előtt egy tisztító script lefuttatassal. Nekem hol ez segített hol az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest