-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
Ezt inkább a milyen okostelefont topikba mert itt nyilván....
De azért :
P6-Fémház.valakinek előny valakinek hátrány.Egyik másik jobban melegszik.Pl a az enyém amit ma cseréltem egy kis kályha volt a friss szerzeméyn meg teljesen jó.Fűt de nem kellemetlen.
Csoodálatos IPS panel az incell tényleg nemcsak egy hangzatos maszlag hanem valóban szinte mintha az üvegre lenne húzva a felület.
Játékra ha hosszabb távonban gondolkozol és a legújabb grafikai cuccokat akarod futtatni ez nem a te készüléked.Jó játékra de nem csúcs.Micro SD beszerzés javasolt kevés az 5 giga tárhely.
Filmeket jól viszi hangzása jó fülessel átlag felett picit kihangosítva szintén.
Hátránya ,hogy nincs benne hdmi kimenet.OTG-t sem tudom
Fotók/ videók: Fénykép picit az átlag felett macró mod a legjobb szerintem a piacon.
Video......A kritikus.....:Szóval a gyári app nem valami tökéletes.Mások azt mondják fasza mások meg pm ben írták,hogy ők nem szállnak be vitázni de szerintük sem gondtalan a helyzet.
A nagyátlagnak megfelel.Én csalódtam benne ebben az is közrejátszik,hogy az első készülékem gyári hibás volt.A mostani is gázként indúlt a gyári szoft bizony a YT videok szerint is minimum microlagol de sok esetben inkább szaggatásnak mondanám.Nálam fent van most az Lg camera app ezzel helyreállt a rend NEKEM lagtalan lett eltünt a touch focus miatti zavaró kattogás és még folyamatos auto focus is lett.
Össszeségében azt szerintem kimondhatjuk ezt a telefont mint p.l az Xperia P-t sem a hardver miatt veszik az emberek.Nyers erőben sem a csúcs sok szolgáltatása sincs de azokat jól tudja legalább és hasznosak is sok konkurenseivel ellentétben.De a megjelenése az hihetetlen!Főleg élőben gyönyörű: Tervezése átgondolt volt gombok elhelyezése prima(kivéve a füles aljazatot de az sem gáz).Ui-ról felesleges szerintem bármit is ez android.Én ugyis novával használom mindig szóval:
Samsung S4 Mini.Nem ismerem
Samsung S3 .Van HDMI(MHL,otg)sok hasznos szolgáltatás .Az amoled feketéje verhetetlen.Jó support(Offical/unoffical is!!).Szép képeket videókat csinál.ennyit tudok róla.Nfc van.
Sony Xperia SP:A videofelvételek hangja tök jó bőven van mély is ami sok készülékről nem mondható el.Viszont frissítés után is nagyon bugos.Sokaknál megmaradt a wifi dobálás,Magas hengerejű videofelvételnél értékelhetetlenre torul hang..A kijelző nem nagy szám sőt.Fotok videok átlagosak.Kérdéses a supportja.
Nyilván bocs ,hogy aP6-ról írtam többet most ez van nekem.Volt s 3 is de a sima nem lte.
-
Stehe
aktív tag
Ill. Antutu Tester progival van valakinek eredménye Battery testre? Én mindig ezt a progit használom akksi eredmények összehasonlítására, kb.ez az egyetlen app, ami pontos képet ad az akksi teljesítményéről...
Ha valakinek lenne, vagy akár linkje is, ne tartsa magában! :-)
-
gabancs
addikt
Nekem annyira bejön, hogy néhány ROM csere után megállapodtam a B114-nél. És már nem is ROOT-oltam, mert felesleges. Vannak appok, amiket nem használok, pl. google+ meg még egy pár, ezt a sima gyári ROM-al is tudom tiltani. Nincs szükség ROOT-ra. Eleinte a navibárt is eltüntethetővé tettem (ehhez kell a root), de már ezzel sem foglalkozom. Megszoktam és nem zavaró.
Mostanában egy dologra lettem figyelmes. Néha panaszkodnak, hogy nem értik mit mondok, vagy nem hallják. Kipróbáltam a fiammal, telefont cseréltünk, de én tisztán és érthetően hallottam a P6-ot. Most olvasom az Xperia L topicban, hogy náluk is előfordultak hasonló esetek. Tehát lehetséges, hogy ez valami szolgáltatói zavar. -
Nimda
addikt
Igen 4.2 az alap.Az ui meg kidolgozott és optimalizált.A 4.3, 2.0 ui-ról még nem nagyon vannak infok, de biztos ütős lesz.Az wifi problémán kívűl nem igazán tudok más hibáról.Ez is csak egyes típusokat érint.De az is lehet, hogy router vagy hálózati probléma.Sajnos erről sincs mélyebb info.
-
Zsocy155
őstag
Én a vodánál vettem.
Nekem sincs semmi bajom a telefonnal (én a Vodánál vettem), sem akadás sem hasonló probléma nem volt eddig.
Én játszani szoktam vele, napok óta nyomom a Real racing 3-at szinte hibamentes (apró, ritka, nem zavaró akadás van csak), nekem (többekkel ellentétben) elindul és szépen megy a Dead Trigger 2. Wifi hibátlan stb.JanR: Biztos tudod, hogy a vodánál csak fehér van, de lehet, hogy ez nem zavar téged. Én feketét szerettem volna, lassan megszokom a fehéret, ez is nagyon szép!!!
-
Nimda
addikt
Egyáltalán nem érződik a kínai hatás ennél a telónál.De mielőtt megveszed, nézd meg közelebbről.A supporttal eddíg nincs gond, szvsz jövőre már a 4.3-at is kiadják.Vannak apró cseprő hibák, de melyik telónál nincsenek?
eladogeppc én nem játszok a telóval, így nem tudok segíteni.De emlékeim szerint mikor régebben kipróbáltam egy két gamét, nem volt navibar.
-
xtevo
őstag
A felmerült kérdésekben esetleg felhomályosítana valaki?
Illetve látom, hogy mennyi apró probléma van ezzel is, mint volt anno a ZTE-vel, ez eléggé elbizonytalanít, ott is épp az Intel proci miatt voltak problémák, itt meg a custom miatt. Azt várná az ember, hogy 100k-ért egy majdnem hibátlan készüléket kap és mégse...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest