- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
arminlok #11218 üzenetére
Mert az EmUI 2.0 helyett, áttértek a 2.3-ra.Persze lehet, hogy ez csak egy marketing stratégia volt, de legalább megmagyarázták a csúszást
Egyébként, van aki elhitte a januári dátumot?? nem ismerek mobilcéget, akik pontosan adtak volna ki egy főverzió váltást.
sirály69 max kiszivárog valami leak verzió
-
freemanone
addikt
válasz
arminlok #11062 üzenetére
Én kipróbáltam a linkelt appot, de megváltam tőle. Nagyon jó feature, csak zabálja az akkut, elég duvrán. Neked nem volt vele ilyen gondod?
(#11103) seria: hatalmas issue-t sikerült találnod! Azért ugye az nem baj, hogy a fél világ látja a hasonlóságot, Te pedig szembe mész vele?
Engem nem zavar félre ne értsd, csak már kezd egy kicsit unalmas lenni.
-
layerke
aktív tag
válasz
Nem kell megfognod hozzá, hiszen a gyorsulásmérő azt is "érzi" tudja mérni, hogy az asztalon fektetve csak rákoppintasz kettőt a kijelzőre, hiszen rezgések fogják az egész telefont bejárni. De a legkézenfekvőbb és legegyszerűbb talán még mindig a mátrix figyelése, hogy mikor nyúlsz hozzá.
-
Heffi
őstag
válasz
Nem akarok lumiát reklámozni ebben a fórumban, de az tud olyat, hogy elhúzod a kezed a közelségérzékelő felett és előjön a készenléti kijelző (óra és értesítések). Ez a legmaszatmentesebb mód. Ha jól tudom valamelyik samsungnál ilyen módszerrel már a hívást is lehet fogadni.
-
layerke
aktív tag
válasz
arminlok #11038 üzenetére
Én nem mennék olyan messzire, mint itt 1-2 ötlet. Van sok megoldás a duplapöckölős képernyőre. Egyszerűbb a probléma amiatt, hogy nem feloldod vele hanem csak bekapcsolod ak ijelzőt a duplakoppintással. Tehát nem kell a képernyőt figyelni, sőt azt egyébként se kellene. Csakis az érintésérzékeny felületet, vagy mint írták megoldhatő a távolságérzékelővel is vagy mint én írom megoldható a gyorsulásmérővel is, merthogy két egymást követő hasonló nagyságú adott irányú erő nem éri a telefont, szóval ezzel is megoldható lenne a dolog, hogy a mozgást figyelje.
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #10989 üzenetére
1.Megnyitod az eszközkezelőt és lenyitod az USB-eszközkezelő fület. Ezután csatlakoztat a telefont USB módban. Elvileg fel kell jönni egy új USB háttértár eszköznek a listában.(más USB tároló eszköz ne legyen csatlakoztatva) Ha felkiáltójeles az se baj (nincs megfelelően telepítve). Jobb klikket nyomsz rá és kiválasztod az Illesztőprogram frissítése parancsot. Innentől már csak be kell tallózni az "android_winusb.inf" filet.
2.Amennyiben nem jönne fel az eszközkezelőben a telefon USB háttértár, akkor marad a fapados telepítés. Jobb klikk az "android_winusb.inf" filera és a megnyíló menüből nyomj rá a telepítésre. (ez nem biztos, hogy menni fog, ezért csak B tervnek írom)
Szerk:
Látom mire megírtam már sikerültGratula!
-
arminlok
senior tag
válasz
arminlok #10989 üzenetére
NA most valami történt. Bedugtam a telefont a gépbe hisuite kiválasztva utána illesztöprogrmaot frissitettem, most érézkelte h bevan dugva a telefon mint meghajtó (úgy ahogy Médiaeszközként szokta érzékelni) cserébe olyan opciot nem kinált hogy hisuite telepitése
Na megkeresem neten az apk-t mega gépes változatot és akkor hátha jó lesz. Köszi a segitséget Oh és sikerült is köszi szépen
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #10977 üzenetére
A leírtak alapján úgy tűnik, hogy nem ment fel rendesen (vagy összeakadt vmivel) a telefon USB drivere. Próbáltad már manuálisan feltenni? ITT belinkelték külön a drivert. "The Huawei USB drivers can be found at this link."
ui: ugye alaplapi USB csatlakozót használsz hosszabbító nélkül? -
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #10953 üzenetére
HiSuite kapcsolódáskor automatikusan elindítja az USB hibakeresés funkciót, mivel szüksége van rá. NE kapcsold ki előtte a hibakeresést! Gondolom a rootolás óta állandóan látod a fejlesztői beállításokat és ott kapcsolod ki, csatlakozás előtt. Tehát telefon csatlakoztat, kiválasztod a HiSuite módot, gépen megjelenik az usb csatlakozás ikonja (de nem lesz a Pc-n se új meghajtó, se új média eszköz), ezután számítógépen elindít a HiSuite program. Nálam csatlakoztatásnál így néz ki a képernyő:
Az értesítő sávot lehúzva pedig látszik a JB ikonja, ami a HiSuite módot jelenti:
-
Nimda
addikt
válasz
arminlok #10900 üzenetére
Bizony ám
a codec mappás megoldás egy picivel nagyobb hangerőt hoz, viszont szvsz az nem valami elegáns megoldás, mert okozhat olyan hibákat, mint amit korábban leírtam.A local.prop-ban vannak a területi beállítások és az a bizonyos fojtás, ami a kissebb hangerőt okozza.Törlése nem jár semmilyen hátránnyal, ez a megoldás stilszerűbb és a hangerő már így is elfogadható szintre emelkedik.
-
-
-
Heffi
őstag
válasz
arminlok #10366 üzenetére
Nem halok bele a hiányába, úgyis nagyon távolságérzékeny az 5 GHz-es wifi.
Más: Fejhallgatóval (skullcandy) a hangerőt nem lehet feljebb srófolni valahogy. Még a sokéves x10mini is nagyon leallázza ugyanezzel a fejhallhatóval.
Vagy bezavar, hogy nincs mikrofon a vezetéken?
-
kemotox
addikt
válasz
arminlok #10120 üzenetére
B103 volt rajta, felnyomtam B104-re a rendszerfrissítéssel. Én is a romra gyanakszom, de nagyon fosok mást felrakni. Vissza lehet állítani a teljesen gyári állapotra? Szóval nem csak letölteni valami hivatalos romot azt annyi, hanem teljesen gyárira. Tmobilos boot képernyővel, előre telepített T-s alkalmazásokkal meg mindennel.
-
mati12
senior tag
válasz
arminlok #9955 üzenetére
Én is kipróbáltam,és ismételt rom rakás lett a vége. Felhasználói szinten én sem tapasztaltam változást egyik frissítésnél sem. A Me widget viszont nem volt hajlandó felmenni addig amíg a jelenlegi verzió a készüléken volt. Töröltem a jelenlegit és utána sikerült telepítenem az újat,viszont a minialkalmazások között nem jelent meg widgetként az új verzió. Az összetevőit külön külön meglehetett találni,de ha kiraktam őket a kijelzőre külön álló widgetként jelentek csak meg,nem lehetett szépen párhuzamosan hézagok nélkül kirakni őket. Egy darabig játszadoztam vele eredménytelenül majd uninstall lett a vége. Mivel nem volt mentésem az eredeti verzióról rakhattam újra a romot,hogy az eredeti ismét meglegyen.
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #9919 üzenetére
Nem okoskodásból, csak a biztonság kedvéért írom:
" az ikonokat rendezgettem ráhuztam valami widgetet és eltünt az ikonja"
Amikor egymásra húzunk két ikont (widgetet), akkor egy mappa jön létre és abba kerül bele a két érintett ikon. Ezért nem látszanak már a kezdőképernyőn és ezért is keletkezik üres hely a widgetek között. Ha az eszközkezelőben még ott volt (mivel uninstalláltad) a telepített programok között, akkor nem törlődött a rendszerből.
(Ha tudtál erről a featuresről, akkor sorry) -
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #9907 üzenetére
Huawei Ascend P7 infók: Leaked internal document confirms Huawei P7 specs
-
Pityi77
tag
válasz
arminlok #9895 üzenetére
A processzor tályékán olvastam a kijelző sárgulását ha melegszik,ez több telefonnál is előfordul,iphone,htc.A ragsztó elszineződik a hőmérséklettől,de örülök ha ti ezt nem tapasztaltátok,mert tetszik a teló.Játékon a real racing-en,és a dred tiggeren szoktam játszani,annyira nem fontos,de ha cserélek telót akkor már valami jóra szeretném,és ez tetszik is.Köszi a válaszokat.Egyébkénta Xperia Z az üzemidő miatt nem tetszik,sokat fogyaszt a kijelző,ne akkor fogyasszon jól ha nem használja az ember.
-
ShadowX
őstag
-
Nimda
addikt
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
arminlok #9408 üzenetére
Semmi baj ,megértettem a célzást ,valójában igaza is van most egy kicsit. Van Andriodos topic.
Csak mivel ez az első Androidos telefonom úgy tudom ,gondoltam ,hogy mivel nem stock Android van a telefonon így nem pont úgy kezeli mint másik készülék.
Elolvastam a témaindító topicot ,de a root dolgok nem érdekelnek. Hálisten jól működik ,bár igaza headset tényleg halk.
Még azt nem értem ,miért nem lehet normálisan beállítani az időjárás widgeteket ,hogy külön helyeket mutatna annélkül ,hogy ne osztaná meg a nagy időjárás widgetet. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
arminlok #9408 üzenetére
Nem véletlenűl vannak a specifikus topikok.Minden bántás nélkűl de android alapokkal felesleges telerakni a topkitot.Amiket kérdez 99%-ban nem készülékspecifikusak.
Ismétlem ezért vannak a speciális topikok,oldalak..Gondolj bele mi lenne ha ha elszabadulna a pokol és droid homokozová válna a topik.Nem sértésnek,okoskodásnak kell ezt felvenni..És sem szégyeltem anno apple topikokba járni tanulni..
Ráadásul az első,hogy a témaindítoban található készikönyv elolvasása kötelező! -
kecskebégető
aktív tag
válasz
arminlok #9071 üzenetére
Feltudják rakni de ha nincs megerősítve személyesen egyedileg mindenkinek vagy nincs leírva sehol hivatalosan,hogy frissíthetsz rá és nemcsak a voda álltal jóváhagyott romokra akkor necces a helyzet garinál simán megszivathatnak.Tehát mindenképpen megér egy rögzített telefonbeszélgetést mindenkinél frissítés elött....
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
arminlok #9054 üzenetére
Mert nem kompatibilis így ha hiba lesz nem kapsz supportot hozzá.Az ,hogy megy az csak egy része az appnak.Ráadsul rakogass csak fel kátes forrásból apk-t...
Annyi de annyi runer game van ami fut.Gond nélkűl de te tudod.(#9053) Gestas
Hogyan frissítettél?
Egyébkáént tegnapig nekem is 07 volt fent és nem volt vele gondom,
Am másik miért erre frissítettél ezer éves már ez is, 119,vagy 122 kell neked... -
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #8959 üzenetére
Több oka is lehet. Pl. nem megfelelő a telefonunk procija (HiSilicon K3V2) vagy a GPU (Vivante GC4000) A Qualcomm és Exynos procik az ismertebbek és ezekkel nem szokott gond lenni kompatibilitás szempontjából. A mi telónkban a Huawei saját fejlesztésű procija és gpu-ja van, amit (tudtommal) más gyártók nem nagyon használnak.
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #8882 üzenetére
A hivatalos úton már sajnos nem, mert szolgáltató függő a mienk. Csak a B104-et kínálja fel a T rendszere. Ettől függetlenül meg lehet próbálni rootolás után az összefoglalóban leírtak alapján a B111-et. Viszont visszacsinálni már necces lesz, mert nincs kitéve sehova a gyári T-s rom. Ez pedig gond lehet ha neadjisten gariztatni kéne...
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #8875 üzenetére
Gratula! Nálam is így indult elsőre. Még látszott, hogy a "friss" szoftver telepítése fejeződött be éppen. Úgy látszik, hogy most már ráállt a T-mobile a szolgáltató függő romjára. Csak B104-re enged frissíteni. A függetlenek meg már fényévekre járnak... A lényeg, hogy jól működik a teló ezekkel is.
Fényerő beállításnál kikapcsoltad az autó fényerőt? Nálam nem volt gond ezzel. -
-
s3nsitivity
addikt
válasz
arminlok #7943 üzenetére
Hát a BlackBerry-m be ez volt az amit imádtam, ez a szem is teljesen random készült, auto beállításokkal. Irdatlan jó képet csinált.
Hát bocsi srácok, nagyon szeretem a P6-ost(nem szerettem még ennyire telefont.) de a kameránál nagyon szigorú vagyok és ez csak egy erős közepes kamera.
(#7945) Pedy1225
Esetleg egy fényképező + Nokia 3310 párost.
Bocsiés előre is köszöntelek köztünk.
(#7946) KisBundi
Xperia Launcher 3
Z1-ből portolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest