- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Mr.Rain #8142 üzenetére
Áhh,végre eldöntöttem,akarom a kicsikét (P6),erre most nézem,csak fehérben van a VODA-nál.....
Nem mintha nem lenne szép ez is,de azért feketében szebb szerintem,másrészről meg egy férfinek csak jobban áll a kezében a fekete telefon....
Így marad az SP....
Köszi a sok infót srácok,talán majd legközelebb csatlakozom a P6 klubhoz én is!
-
TomWexX
addikt
válasz
Mr.Rain #8142 üzenetére
Én már nem akarok jobban belemerülni a játék témába, személy szerint nem tartom ennyire rossznak a helyzetet. Csak a fullos grafikájú játékokkal lehet gond, én meg ilyennekkel már inkább PC-n játszok. De pl én is letöltöttem az rr3-at, igaz miui-n de low grafikán simán megy, és szerintem telefonon így is gyönyörű. Na de tényleg nem merülök bele jobban.
A többi dologhoz amire használni akarod, pedig bőven kiváló. A hibáival tisztában vagy? pl. esetleges wifi dobálás...
SP-nél milyen hibák merülnek fel?freemanone: Így van, én sem bántam meg hogy ezt választottam.
mrgold: Fejlődik a világ, túl sok az igény.
-
TomWexX
addikt
válasz
Mr.Rain #8115 üzenetére
Anno vásárláskor én is néztem az SP-t, Xperia P után, de szerintem az már nem sikerült annyira szépre mint az elődök. A sony androidja után viszont a P6 sokkal stabilabb érzést nyújt. Az is.
Nem szídom az SP-t, mert nem ismerem, de a sonyból nekem kicsit elegem lett, a bugos androidja és a 0 supportja miatt.
Mire is használnád a telefont? Lehet már elmondtad, de már nem emlékszem. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Mr.Rain #8115 üzenetére
Nekedi is él a lehetőség.Gyere el hozzám probáld ki.
a (#8107) hszemben leírtak nekeds is szolnak.
A keményebb hardverigényű játékok is futhatnak! de sajnos ezek nagytöbbsége a a legroszabb minőségben automatikusan kikapcsolt effectekkel .Butított texturákkal.Pl a linkelt vidin sincs visszapillantó tükörben a funkciója illetve ha megnézed sok tükröződés is hiányzik amit pl egy komolyabb soccal ellátott készüléken jelenlévő effect.Ha neked ez megfelele válaszd nyugodtan a készüléket ebben az esetben semmiféle hiányérzeted nem lesz#8118) TomWexX
Ok -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Mr.Rain #7963 üzenetére
A hardver igényes játékok mind érintettek.
Aminél lehet butítani a garfikát azoknál van némi esély.Mint írtam van lehetőség a lagot mérsékelni de az a készülékre káros lehet.Nekem pl tegnap már ki is kapcsolt mert túlmelgedett.
Átlag játékra jó többre egyszerüen nem alkalmas.#7964) gabancsAz a Riptide nem az a riptide ami a mi készülékünkön van gyárilag.
A mi készülékünkön egy grafikailag erősen kiherélt külön nekünk optimalizlt verzió fut. -
gabancs
addikt
válasz
Mr.Rain #7963 üzenetére
Nem tudom mennyire számít komoly hardveres játéknak a gyárilag adott játék, de ezt röccenés nélkül viszi. Mással nem játszottam, ezt is csak kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest