- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
arminlok #13637 üzenetére
Én spec azért gondolom, és hiszem el, hogy a Chrome a ludas, mert nekem is 2-szer kihangosítva vette fel a hívást miután előtte valamikor frissült. Nameg ugye teszem hozzá azt is, hogy több telefon MA fórumábn olvastam, hogy ez a ludas. Tehát ez nem telefon specifikus kérdés, de mintha olvastam volna tegnap-tegnapelőtt mástól is szintén ezt, hogy több felé olvasta ugyanezt..... szóval letiltottam én is miután a frissítéseit töröltem (amúgy sem ezt használtam, csak nagyon másodlagosnak ritkán)
duvi: de ha csak fitt, sportos az a fekete azt sem utasítom vissza
-
okoska74
senior tag
válasz
arminlok #13542 üzenetére
Mivel régebbi a program amivel root -olod a telefont ezáltal az unroot -ja is a saját telepített fájljaira korlátozódik. Ha te lefrissíted menet közben a fájlok egy részét az Eroot nem fogja tudni, hogy mit szedjen le.
Erre az Eroot -nál figyelni kell!Megoldás lehet egy másik root -oló program.
-
gabancs
addikt
válasz
arminlok #13444 üzenetére
Tapasztalatom szerint a B114 és a B125 a legjobb aksi szempontból. Ennek ellenére a B114-et javaslom, mert az hibátlan, ha lehet ilyet mondani. A B125-nél ismét előjött, hogy bluetooth fülesnél szakadozik a zene. Miután ez elég hamar kiderült, gyorsan visszatettem a B114-et. Ezért más hibáról nem tudok.
-
Tomacko
őstag
válasz
arminlok #13219 üzenetére
Az új kernel általában új lehetőségekkel párosul legtöbbször illetve a régebbiben található hibák javításával lehet találkozni. Ez ugan nem tény és volt már, hogy vissza nyalt a fagyi, de ez a ritkább és ezt azért javítani szokták(ezt most általánosságba írom megáról az androidról). Ha a mi esetünket vesszük, akkor konkrétan a KITKAT rendszer újításai nem fognak megfelelően működni valószínüleg a régi kernellel illetve nem is lesznek elérhetőek talán ha így marad, ergo lesz egy KITKAT kinézatű 4.2.2 rendszerünk kb. Remélhetőleg jól írtam le és érthetően. Ha mégsem, akkor biztosan ki javít valaki aki ezt "műkedvelő" szinten űzi
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #13146 üzenetére
így van
. Az aktuális ki és bejövő adatforgalom jelzése a le és felfelé mutató/villogó nyíl a wifi ikon alatt.
(#13149) dodoal9
Normál esetben minimális az adatforgalom. (Pl. időjárás frissítés és hasonlók...) Ha be van kapcsolva az állandó szinkronizáció, akkor viszont megszaladhat. (Pl. nagyobb levelek, Dropbox szinkkel). Viszont wifinél nem hiszem, hogy túl nagy jelentősége lenne a nagyobb forgalomnak is. Gondolom saját wifit használsz otthon. -
freemanone
addikt
válasz
arminlok #13035 üzenetére
nézd meg mi van a /data/custom.bin fileban és akkor megmondom neked, hogy mit másolj hova.
szerk: Mivel a lényeg ugyanaz minden telefonnál. inkább írok egy univerzális módszert ami (talán) mindenki számára érthető:
a custom bin tartalma ez:
valami/helysegMódosítod a könyvtár neveket, erről: /cust/hw/normal
Erre: /cust/valami/helysegMajd 3 gombos restart-al belépsz a gyári recovery-be és tolsz egy factory resetet.
-
okoska74
senior tag
válasz
arminlok #13024 üzenetére
Root -olva van a telcsid? Ha igen nincs rá rakva valamilyen telcsituningoló vagy vírusirtó progi root joggal? Ezek tudnak anomáliákat okozni.
Igen. Nekem a vodás kivételével mindegyik volt a telcsimen ami a blogomban van. Most a B125 -ös van rajta. A B114 -nél még kell a Gps fájl átírása. De ha javasolnom kéne, akkor inkább a 122 vagy a 125 -ös romot raknám rá ezekhez a root csak addig kell amíg a navigációs bárt eltünteted ha akarod.
-
okoska74
senior tag
válasz
arminlok #13018 üzenetére
Próbáltad már másik SD kártyával?
Nekem olyan már előfordult, hogy rádugom az usb -n a számítógépet (ekkor ugye csak az SD kártyát akarja csatlakoztatni) rányomok az MTP -re mielőtt megvárnám, hogy az értesítési sávból eltűnne a felirat, akkor nem mindig csatolja vissza az SD kártyát. Ilyenkor kézzel kell vissza csatolnom.Már hozzászoktam ehhez a ficsőrhöz.
-
-
airmax_2.0
tag
válasz
arminlok #12963 üzenetére
Szerintem itt valami félreértés van...
Simán lehet sd kártyára (át) telepíteni az alkalmazásokat. El is tűnik amikor számítógépre dugjuk pendrive módban... Én meg is szívtam vele, mert nem mindegy milyen módban mi látszik melyik oldalról...
Ha nem tudod sd kártyára telepíteni valamelyik alkalmazásodat annak nem hiszem hogy huawei, vagy android oka lenne, inkább az adott alkalmazásban kell keresni szerintem a problémát...
De bocsánat, ha kéretlenül dumáltam bele, nyilván itt egyedi romolásról, meg szoftver telepítésről van szó... csak általában kijelenteni hogy nem lehet sd-re telepíteni az megtéveszthet naiv új fórumozókat... -
-
icemad
nagyúr
válasz
arminlok #12344 üzenetére
Legelőször is azt szeretném leírni, hogy nem próbáltam, és nem is ajánlom! Egy kínai fórumon láttam, és csak google fordítóval tudtam megfejteni.
Elméletileg (!) a build.prop-ban kell átírni a ro.ads.bootanim=true sort ro.ads.bootanim=false értékre. Nem tudom, hogy működik e vagy sem, mondjuk úgy, hogy teszteletlen, és különösen nem ajánlott. Lehet, hogy valaki tud kipróbált módszert is. -
Tomacko
őstag
válasz
arminlok #12173 üzenetére
Csak csatlakozni tudok hozzád.....
El olvastam azt a bő félszáz hsz-t amit itt össze hozott a társaság, ebből úgy nagyjából 20-30 ami konkrétan a telefonnal köthető össze ! Szóval a sok szoftver bug, meg egyéb telefonokról nyilvánított eszme csere, valamint érettségi és egyéb magánéleti témák NEM ide tartoznak. Nem akarja rajtam kívül sok más ember sem olvasni őket. Így legytek szivesek minimum off-ba tenni őket, de leginkább az adott téma fórumát használni, hogy választ kapjatok !
Ui.: erre a hsz-re se várok reakciókat, ne szaporítsátok vele a fórumot. Vitába pedig még inkább nem szállok evvel kapcsolatba, mert a szájkarate nem szép sport.
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
arminlok #12040 üzenetére
Oké. Én az egyik telekommunikációs cégnél dolgozom. Ha hiszitek ha nem van ezzel kapcsolatban egy kis tapasztalatom. Nem minden arany ami fénylik. Igazad van a hangnem nem volt megfelelő és ezért elnézéseteket kérem viszont pár év tapasztalata nem azt mutatja hogy majd a 4.4el meg leszünk elégedve. Ha lesz 4.4 akkor majd arra fogunk várni hogy mikor jön a javítása Nem tudok ki mennyire Huaweis itt de ha vissza gondolunk a g300ra akkor ugyan ez volt és már kicsit dühítő az emberek hozzáállása és türelmetlensége. Még egyszer elnézést a hangnemért.
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
arminlok #12037 üzenetére
úúúú tényleg ezt már tudjuk hogy egy "jobban optimalizált android" mert hát már ugye mindenki kipróbálta.
Szerintem jobb ha kivárjuk és majd utána mondunk akármilyen véleményt is. Nem hinném hogy minden amit olvasunk a 4.4ről szent írás. Messziről jött ember azt mond amit akar. Szerintem ugyanez vonatkozik az EMUI-ra is.
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
arminlok #12030 üzenetére
A "legtöbb gyártóval" gondolom kapcsolatban állsz ha ilyen bátra ki jelentetted hogy kiadják. Szerintem ez nem lehet vita tárgya mert mennyivel lett volna jobb hogy kiadnak egy olyan 4.4et ami tele van hibákkal és nap mint nap itt vernénk a forum asztalát? Inkább adják ki később de az legyen jó és kész. Persze ez csak az én véleményem és nyilván ha mondogatjuk hogy miért nincs akkor hamarabb lesz.
-
airmax_2.0
tag
válasz
arminlok #11747 üzenetére
Elismerem szebb tok nélkül
Én leginkább csak azért használom, mert sokszor teszem le fejjel lefelé, - nem túl körültekintően - a kicsit kiálló perem viszont elég jól megvédi a kijelzőt a karcolásoktól...No végre rávettem magam , és feltettem a hivatalos b11-et. Lokális normál frissítéssel .. minden beállítás klasszul megmarad, és csak kb 15 percet vett igénybe a letöltéssel, mentéssel uppgrade-el cuzammen..
Köszi az útmutatóban lévő segítséget... -
South Velen
addikt
válasz
arminlok #11633 üzenetére
Én nem találkoztam még ezzel a hibával, de szerintem ennél sokkal zavaróbb pl. az OLED kijelzőnél sötét háttérnél látható ragasztási folthalmaz, amit kb minden Samsung Galaxymnál láttam. De igazából az is csak akkor zavaró, ha keressük. Hülye, aki keresi.
szerintem csak antiszoc barátunk szerintem most fedezi fel az IPS panel tulajdonságait..
-
freemanone
addikt
válasz
arminlok #11587 üzenetére
Nyugodtan töröld őket. A google settings az egyetlen ami maradjon, meg persze amit használsz. T-s és egyéb szolgáltatós retketeket is gond nélkül lehet törölni, a sim toolkitet is, meg egy csomó más vackot ami nem kell. Ha nem vagy benne biztos kérdezz előtte, akár pm-ben is.
-
-
gabancs
addikt
válasz
arminlok #11523 üzenetére
A B111 tényleg dobálja. De a B114 nagyon stabil. Ajánlom feltenni, mert eddig ez a legjobb ami a P6-ra kijött. Mindet kipróbáltam, de pl. a B125 a bluetooth lejátszást szaggatja meg. Nálam mindnek van valami gondja, kivéve a B114-et.
A KitKat bétáról valami? Kínai verziós, vagy mi is feltehetjük?
-
-
akosar
tag
válasz
arminlok #11516 üzenetére
+1 egyetertek. A user error nem egyenlo azzal, hogy valaki nem probal ki tobb fele routert, es kismillio beallitast. A wifi-nek pont egy olyan dolognak kell lennie, hogy az ember ratapicskol az ikonjara, es mukodik, 99.9%-ban. Szerencsere nalam nincs mar ilyen problema. Az lenne user error, ha valaki nem tudna, hogy kell bekapcsolni a wifit a keszuleken, es ugy panaszkodna.
-
-
JaniT
csendes tag
válasz
arminlok #11356 üzenetére
Igen, a finom mozdulatok nincsenek jol optimalizalva. En azt vettem eszre, hogy kesztyu modban kicsit jobb.
Swiftkey asszem a 2. meretben egesz hasznalhato.
Nekem Xperia S billentyuzet tetszett, szo ajanlasokkal 2-3 betu begepelese utan 85%-ban meg is volt a kivant szo. Jobbak voltak az irasjelek elrendezesei es a hangulatjelek sorrendje. Atlathatobb volt es sokkal kevesebb melleutesem volt.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
arminlok #11316 üzenetére
Igen az.Mégpedig azért mert ahogyan irtad kikapcsoltad megszüntek.Ez is tökéletesen jelzi,hogy nem megfelelően konfiguráltad nem rendbenlévő szoftveres környezetben.És még az is tuti,hogy nem nézted meg melyik verziót használod melyik oprendszer verziohoz.Tehát.....User error.
Probálkozz biztos,hogy noncs vele gond.Kedvesem készülékén is tökéletes.És xda-n sem látok egy darab panaszt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest