- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbelo
senior tag
válasz
bozsozso #13289 üzenetére
A B111 az utolsó hivatalos rom,a B119 nem hivatalos,de a téma összefoglalóban megtalálod! Ez a rom kérdés különben nagyon érdekes kérdés mert mindenki másra esküszik. Valakinek pl. a B114 van fen sokaknak a B119 v a B125! De egy biztos szerintem mindegyik jobb mint a hivatalos B111! Akku időben pláne! Nálam egész nap rajt van a Net (wifi vagy adat) szinkronizál folyamatosan (viber, Whats app, facebook, skype,) minden este töltőre rakom! Reggel 8tól leveszem kb 23ó megy a töltőre, de még kb 40% mutat az akku szint! Egy biztos bármilyen telót is választól a kijelző nagysága nagyon befolyásolja az aksi szintet! Nekem a Sony P- vel állandóan problémáim voltak (hivásbug) stb! Egyáltalán nem bántam meg a Ascend P6! Számomra a legjobb választás volt, fél éve van meg, s hibátlan!!
-
djbelo
senior tag
válasz
bozsozso #13282 üzenetére
Szia! Nekem is Sony P volt elölte,és nem bántam meg a cserét! Fantasztikus készülék és nagyon szép is! Minden működik rajt rendesen, bár én játékra nem igazán használom! Augusztusban vettem, s semmi probléma nincs vele! Az akku idő is jó szerintem egy ekkora kijelzőnél.(Kb 25ó) ez persze használatól függ! A hivatalos rom B111! De nálam a B119 van fen. Várjuk a KItKatot hamarosan megkapjuk szerintem!
Az árakról majd biztos ír neked valaki valamit én nem nagyon nézegettem a mostani árakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest