-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebeegee
tag
válasz
tomi613 #7364 üzenetére
Az LTE, az Infra, és az NFC nálam nem számít, játszani sem játszok rajta, szóval nekem csak az a lényeg, hogy a telefon ne gondolkodjon a hétköznapi használatkor, amit mindkettő telefon tud. Melyiknek lehet jobb a kamerája? Mert ez inkább szempont, és hiába tetszik nagyon az Alcatel Idol S, az tényleg nagyon rossz képeket lő.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
tomi613 #7374 üzenetére
NFC: Wifi Direct helyette itt is van fájküldésre.
LTE:Mobilon még HD film letöltésére is elég a 21 mega nem beszélve ,hogy nem olcso az LTE csomag.Otthon van kábeles 80/25 net nem hinném,hogy mobilra ne lenne elég egy 7 megás akár.
Infra.tök jó tényleg létszükség...De ellenben műanyag ház,törékeny kijelző amely napfényben gáz is...
Te tudod sok boldogságot hozzá.
De te már régen döntöttélNem is értelek miunek jösz ide fényezni a gyerekjátékot.Ja igen wifidobás nálam sem volt soha.
Akkuidőt ne már-Okostelefon MINDEGYIK 1 nap ha használod.Ennél több idő a csoda/okos használat függvénye... -
s3nsitivity
addikt
válasz
tomi613 #7374 üzenetére
Ja file küldés, és próbáltad már?
Milyen érzés volt amikor hirtelen bekapcsolt a kékfogat a küldéshez?
Jajj de jó neked 0.0000000000001 seccel hamarabb tölt be az oldal mint nekem, tényleg irigy leszek.
Nekem az 1-2 napos üzemidő megfelel.
Wifi-t egyszer nem dobta még el.Több kérdés?
De egyébként igen, mindenki magának választ, csak akkor nem értem miért pont Samu.
LG optimus G ?
A gyári rom egy kaki, de moddolva erősebb mint egy N4 jóval. Valamint 78 zsír újan.
Szvsz, az most a best buy. -
Nimda
addikt
válasz
tomi613 #4653 üzenetére
B200? ez valami nyugat európai rom, de valami kínai beütéssel
nekünk a "neeurope" custom kell.Bár lehet a németeké is jó, elvileg náluk a B112 az utsó hivatalos.Most nem tudom megnézni, dolgozom
honeker van benne valami
ahogy nálunk a voda B606, valami egyedi azonosító.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged