- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Na mindegy, legalább tudom, hogy nem a boltos vert át..
Viszont az a másik ránézésre akár még egész komoly is lehet, a csúcs lg telókhoz adott quadbeat 2 is tök jól szól, szóval ilyen elven ez sem lehet olyan rossz, csak nem tudom honnan lehetne beszerezni és főleg mennyiért. Ebay-en találtam már, de 70 dollár volt az ára, ami cseppet LOL kategóriaMás: iszonyat jó a teló akksija az eddigi tapasztalatok alapján, teljesen átlagos a 6.5 - 7 óra kijelzőidő, ami az én szokásaimmal brutálisnak minősül, még a g flex sem bírta ilyen jól.
Viszont, ma elég furán viselkedik, ugyanis valamikor hajnalban szedtem le a töltőről és reggel arra ébredtem, hogy merült 3%-ot, tulajdonképp magától(nem ment semmi és 0 perc kijelzőidő), most pedig úgy állunk, hogy 6 óra 40 perce megy a teló akksiról, ebben a kijelzőidő 50 perc és már csak 82%-on van, úgy, hogy konkrétan semmit nem csináltam a telefonnal... :S Egy hívás, talán 2, vagy 3 fogadott sms, meg pár mondat messenger-ben. Mi a franc lehet? Eddig ennyi használatot jóformán észre sem vett a teló, nemhogy majd 20%-ot merüljön... Pedig ugye az utóbbi egy napban semmit nem változtak a szokásaim(és nem került fel új app sem, tehát az sem lehet a gond)
Utsó témám: a "védett appok" alá mit érdemes berakni? Számomra nem egyértelmű az a feature, mert csak annyit ír, hogy az adott appokat akkor sem zárja be, ha a kijelző lekapcsol. De ezt most úgy értsem, hogy szimplán bezárja, mint, ahogy én tenném és köv alkalommal újra be kell töltenie? Vagy teljesen "hibernálja" alvó telónál azokat, amik nincsenek bepipálva és pl az emailt, messenger üzenetet, satöbbit sem kapnám meg, ha azok nem lennének bejelölve? Mi az, amit mindenképp érdemes bepipálni?
-
szornyu1
tag
-
törölt tag
Az mindenképp szerviz. Ahogy elnézem a hozzászólásaidat nem csak ezért. Sanszos az általad leírtak alapján, hogy szoftveres probléma. A general verzió sem cserél le minden blokkot/partíciót, ilyenkor újra SW -zik. Persze majd kiderül, lehet más (vagy több) gond is.
Többször is csináltattam a TeleMax -szal. Régen valóban problémás volt, egyszer elő is fordult, hogy karcosan érkezett vissza az egyik cucc. Abban az időben ez nem volt ritka, de ennek már több éve, és azóta sem volt ilyen. Mellesleg van két fontos dolog, amit mindig javasolni szoktam másoknak:
- Meg kell nézni, hogy mit ír a szolgáltatós dolgozó (vagy a bolt, szerviz) a papírra, mert szokszor ráírják, hogy karcos, pedig nem az. Ráadásul pontosítani is szükséges, mert 1 karctól még nem lesz karcos.
- Csinálj fotót a telefonról több oldalról is. Úgy, hogy látszódjon a papír a dátummal.Ez egyébként nem TeleMax specifikus. HA ezeket a pontokat kihagyod, akkor egy telefonnál/szerviznél/márkánál sem bizonyítod be az igazad.
Rendszerint néhány nap, 1 hét alatt megfordultak a telefonok, de volt már 30 napos javításom is. Az utóbbi időben semmi problémám nem volt velük.
Legutóbb egy MiFi 2 hét (teljes csere lett a vége), egy telefon pedig 4 nap (főpanel cserével).
Beérkezéskor lehet követni a javítás állapotot fényképekkel. Nem kell megijedni, karcos a scanner lencséje.
-
Freezee
senior tag
Nem fanboykodunk. Egyszerűen fogadd el hogy ez csak nálad jött elő senki másnál. Nem kell azt mondani hogy minden mate 7 szar mert 30 másodpercig tölti a launchert. Sose mondtuk hogy tökéletes csak azt hogy ilyet senkinél sem csinál. Tipikus "minden hülye szembe jön" effekt vagy.....
Itthon jelenleg egy Sony Xperia Z3 compact, Samsung galaxy s5, és 3db lumia 650 van a családba. Ezeknél mind gyorsabb és egyforma gördülékeny a Sony-val együtt. Egy Lenovo K900-ról majd egy samsung note 3 és Note 4 ről jöttem át. Nem kell kábítanod el tudom helyezni hogy mit tud a Mate 7..... -
Kavinton75
senior tag
Rakd újra, mert ilyen nincs.
Ha az sem segít, akkor vidd szervizbe.
Ha ez sem segít, akkor add el.A G7-em, ami kissebb tudású sem csinál ilyet.
A Mate 7 sem csinálja, igaz csak pár napja használom.A Samsung telefonom is mindig a Telemax-ba vittem, nem volt vele semmi bajom.
Mindig aznap kész volt. -
-
ak76
senior tag
Nincs azzal baj hogy valaki rosszat mond rá,én is felróhatnám hogy a névjegyzék indítás után lagol,hogy a store-ban letöltés közben a többi alkalmazás böngészése beakad,hogy a google névjegyzék arcképeit hajlamos lassabban a képernyőre tenni,vagy hogy hívás közben random jeleníti meg ugyanezeket a képeket (vagy van kép,vagy nincs,miközben egy full karbantartott gmailes névjegyzékről van szó,ami pld Lenovo Z2 Pro-n perfektül működik),szóval vannak vele kisebb anomáliák,de amiről te beszélsz,hogy fél percig tölti a launchert,na olyan pont nincs,pár sec reális,de semmi több.
-
Freezee
senior tag
Nekem soha nem jön elő ilyen probléma, nem tudom te mit csinálsz a telefonnal , de valószínűleg a többi telefon is így járna a kezed alatt, tehát nem mérvadó hogy 1 embernél előjön 1000 -nél meg nem....
Sokunknál semmi ilyen probléma nincs. Ha 10 mp et töltene valami állandóan rég elhajítottam volna..... -
kcsa
veterán
A youtube feltöltésnél sok részlet elveszik, de a lényeg látható. Azaz nem látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest