- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
válasz
randras #6464 üzenetére
Így van, sajnos ott is vannak hibák...
Nehogy könnyű legyen már eldöntenem , h melyiket veszem meg...
Most épp azt mérlegelem, h melyik feltételezhető hibáival tudnék inkább együttélni...Még mindig az SGS2 és a Sensation között vacillálok...
Nemtom, az egyik újabb ROM után megszünt a népek szerint. Gondolom a kernelben változtattak vmit.
-
mivan80
aktív tag
válasz
randras #6461 üzenetére
Hát majdnem, a hátlap már elég régóta nem forró (egy frissítés javította), a fényképek rózsaszín foltosak (bizonyos fényviszonyok mellett) és a kijező volt sárgafoltos (ezt szintén javította egy frissítés)...
A beégés valóban valósnak tűnik.
De a tartalmat jól visszaadtad!
-
tgb
senior tag
válasz
randras #6420 üzenetére
hd2-nél is vannak hibák,nem működő gombok,érzéketlen kijelző,lepattogzott hátlap,na meg azért már csak el ját felette az idő!maga idejében nagyon jó készülék volt,volt szerencsém birtokolni,de sajna androidozni nem lehetett vele,rengeteg rom,tele hibával.egyedül a winmo 6.5 futott rajta szépen,de az hibátlanul!androidozni ne vedd meg!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #6439 üzenetére
Nem, nem arra gondolok, hanem az érintőpanelen vannak pontok, amik szabályosan helyezkednek el egymáshoz képest, egy hálót alakítva.
Egyes pontok között pár cm távolság van, szóval nem a kijelző képpontjáról beszélek, és szabad szemmel is láthatóak.De mondom, élőben kell látnod ahhoz, hogy értsd miről van szó.
mumk1: annyira idegesítő, nézek tokot sensation-höz ebay-en, és kb mindegyik képen vagy egy desire, vagy egy lg van a tokban.
Ez és ez a tok ugyanaz, de épp hogy csontra befér egy desire, pedig sensationnek van hirdetve.:S
-
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #6436 üzenetére
Nem tudom elmondani mi az, élőben kell látni.
Szerintem a digitalizáló egyszerűen csak ilyen.Na jó, de amikor abból áll kb az egész tudomány, hogy van egy hosszú csempesor, aztán kb át lehet váltani a beállításokra, vagy egy alkalmazásra, és kész, akkor hamar beleőrülsz.
Androidnál se kell sokat romolni, nekem desire-en volt hogy 4hónapon keresztül ugyanaz a rom volt.
Mondjuk főleg azért mert lusta vagyok. -
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #6434 üzenetére
Ja, és a legfontosabbról nem beszéltem, ami engem zavar személyesen, de nagyon: a hd2 kijelzőjén található egy pontrácsháló, ami ritka idegesítő tud lenni.
Wp7-et meg alapból felejtsd el android meg wm után: ingerszegény, fapados, nagyon rossz.
Hétvégén nyúztam egyet, de majd megőrültem tőle. -
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #6430 üzenetére
Hidd el, hogy nem ez volt a baja, és nem egyedi eset.
De ha a nand hiba ritkább is, az alaplap hiba miatti procimelegedés túl gyakori kezd lenni.Szóval legalább 1év garisat vegyél, ha veszel.
Ha minden igaz, holnap lesz meg a sensation-om.
És pénteken pedig a tegra 2-es tablet érkezik.
Sűrű hét. -
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #6420 üzenetére
Dehogynem voltak: több mint a felük alaplaphibás.
Ezért egy idő után túlmelegednek, ami fagyásokat és el nem indulásokat okoz normális használat után.Mostanában egyre többnek mondja fel a nand is a szolgálatot, stb.
Elég sok ilyen fordul meg nálam.
Garancia időn túli hd2-őt ezért nem is vennék.
-
szasz1
tag
válasz
randras #6422 üzenetére
Aha, csakmert ha nincs benyomva hogy wifi only legyen a sync. akkor is van egy beállítás arra hogy milyen sűrűn synceljen, ami default 60 min.
Hmm meg most nézem, hogy ez alapból valami "béta" verzió? vagy miez a days left in cycle? és 22 most nekem. vagy ez csak az lenne, hogy amikor feltetttem onnantól 30 napjával veszi a ciklusokat? és azt tekinti 1 hónapnak vagy mi? merthogy van egy olyan ugye, hogy currently monthly usage x/60mega, és gondolom ez lenne a normál verzió maximuma. -
szasz1
tag
válasz
randras #6420 üzenetére
Igen most átnyálaztam az optionsét, és beraktam hogy csak wifi kapcsolat esetén synceljen, bár érdekes, hogy ha nincs benyomva a mobilnet és csinálok egy noteot, akkor is syncel...és lehet hogy a háttérben folyton menne a mobilnet anélkül, hogy a checkbox be lenne pipálva a gyors beállításoknál? na mindenesetre most benyomtam hogy csak wifi esetén synceljen.
-
törölt tag
válasz
randras #6414 üzenetére
A porosodás engem annyiban nem zavar, hogy nem látszik. Viszont ettől függetlenül hetente szétszedem és megtisztítom.
Festékkopás sztem minden készüléknél benne van, bár ez tényleg bosszantó és nem minőségi dologra utal...
Másrészt viszont azt mondom, aki vigyáz a készülékére, annak nagy baja nem lehet. -
rizso
addikt
válasz
randras #6407 üzenetére
Én tök jól meglennék a gyári android felülettel (max ráraknék valami launchert), nincs szükségem a Sense-re. Én a híres "HTC minőség" miatt vettem a Sensation. Nem lenne gondom a minőséggel, de azért van pár apró, bosszantó hiba. Remélhetőleg a héten visszakapom én is. Az e-care oldalán ez van: "Javítási megjegyzések: LCD, akku, hangszóró, mikrofon, elõlap csere" - szóval 1-2 dolgot cseréltek/javítottak.
-
törölt tag
válasz
randras #6407 üzenetére
Köszi a linket, majd ha átrágtam magam rajta és biztos kézzel nyúlok a telóhoz, jelentkezem
Én anno biztosan nem vettem volna Androidos készüléket, csak azért vettem meg ezt a HTC-t is, mert Sense van rajta. Szerintem az alap Andorid egyszerűen ocsmányul néz ki némely készülékeken és nálam nagyon rontotta a felhasználói élményt és a használhatóságot is.
Én sem vagyok olyan nagyon készülékbuherálós, de ha Google nem enged, akkor tutira keresek vmi másik ROM-ot és a következő készülékem nem Andoridos lesz.
De remélem, hogy vagy a HTC lép vmit vagy a Google csinosít kicsit az Androidon.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #6409 üzenetére
Na de éppen az általad felhozott érvek a legnagyobb buktatók.
Out of the box élményt akarnak az emberek többsége, mintha iphone lenne.
Vagyis, megveszem, bekapcsolom, rögtön elérem minden buhera nélkül a marketet/app store-t, ahonnan bmit le tudok tölteni, néha napján pedig jelentkezik egy frissítés magától (ios vagy ota android).Átlagember hallani sem akar buherálásról meg xda-ról.
Htc már próbálkozott egy zárt vmivel, bár azt okostelefonnak nem mondanám, a smarttal, hát az sem lett egy világsiker.
A wm-es idők óta, amikor főleg a buherálók álma volt egy htc mobil, azért felnőtt nem keveset a htc, így már a "laikusok" is szívesen veszik.
Azok meg ezeket a főszavakat tudják: jó ha rögtön van market, és jó ha évente legalább egy fő frissítés van, ami egyezzen meg a plakátokról leolvasható legfrissebb verzióval. -
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #6407 üzenetére
A forkolás szerintem nagyon nem járható út, ha a htc továbbra is "néptelefon" akar maradni.
Ezzel a lépéssel még jobban kiszolgáltatottak lennének a felhasználók a gyártó frissítési kedélyének, és több embert idegenítenének el, mint amennyit nyernének vele.Szerintem mindenképpen csinálnak vmi egyedi felületet ics-re.
-
törölt tag
-
Balázs1621
senior tag
válasz
randras #6369 üzenetére
A garanciajegyre rá van írva, hogy csak számlával együtt érvényes, de megkérdeztem azért a speedshopot is és ott azt a választ kaptam, hogy anélkül is lehet.. remélem igazad van, mert ha nem akkor az szívás.
Már csak azt kell megoldanom, hogy hogy küldöm fel Budapestre a telót. (nem Sensationről van szó, hanem egy HD2-ről, csak azért írtam ide, mert itt talán előbb kapok választ.) És köszi a segítséget!
-
KLIOS
aktív tag
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
randras #6222 üzenetére
Simán lehet amúgy, h a sim kártya a rossz.
Egyik kollégám most kapta vissza a telefonját, hasonló hibák után, (nem Sensatonja van) és kiderült, hogy a SIM kártya a felelős az egész mizériáért.
Állítólag, régi, 2007-es kártyája volt, nem 3G-s, a szolgáltatónál (asszem Telenor) kicseréltette újabbra, és minden jó azóta. -
bbalika81
aktív tag
-
bbalika81
aktív tag
válasz
randras #6222 üzenetére
rootolt stock rom
milyen szolgáltatónál vagy? én telenoros vagyok, és simet cseréltettem, amit amúgy is kellett volna, mert kvartett csomagban vagyok,de online váltottam kb két éve.....nekem spec az volt a hiba hogy full térerő és mégsem tudtak hívni....
telenoros mondta, hogy a kvartett csomaghoz nem is jó az én réges régi kártyám, de mivel online váltottam csomagot ezért senki nem szólt emiatt....én meg hatakig sz*vtam, hogy mi lehet a baj, desire-em volt, persze csak a costum romok futottak.....
ja és az, hogy ne keljen cserélnem ezért elöbb 1220-at kellett hívnom, mondani, hogy másik készülékben is ugyanezt a hibát mutatja, majd csináltak egy sim frissítést, és ezután mehettem telenorba az ingyenes kártya cserére.... 13 éve vagyok előfizetőjük.............. -
Nakivagyok
tag
válasz
randras #6219 üzenetére
Mielőtt szervízen gondolkoznál állíts vissza mindent gyárira és úgy próbáld ki, egyáltalán nem biztos hogy telefonhiba (sőt, szerintem biztos hogy nem). Ha gyárin minden tökéletes akkor próbálkozz új radio/rom/kernellel.
Attól hogy ugyanazt a romot lefrissíted még nem fog működni. Én pl Pyramid3d-t használok már régóta, kb. mindig a legújabbat, de egy hiba mindig előjön (speciel amikor a képernyő automatikusan kikapcsolna x mp után, akkor újraindul a telefon), amit nem hallottam még hogy bárki másnál előjött volna. Gyárin viszont nincs ilyen. Minden készüléknek van egy lelke, és mindegyik más választást preferál
-
bbalika81
aktív tag
válasz
randras #6209 üzenetére
ha kéri a pin-t akkor reboot volt.
kód beírása után egyből felmegy mobilhálózatra vagy kell előtte egy repülőgép üzemmód és vissza, és csak ezután találja meg a mobilhálózatot??
nekem nexus s csinálta ezt miui rom-al, nem tudtam rájönni miért, több frissítés után és több full wipe és újra rom install után meg radio csere után is ez volt......még egy cwm cserét ajánlok, nemtom sensation-nál melyik a stabil,de downgradeld hátha az segít, nekem még ezt ajánlották, csak közben eladtam a nexus-t és vettem egy sansation-t
))
-
Nakivagyok
tag
-
-
CrAck69
senior tag
válasz
randras #6134 üzenetére
Huh köszi ezt majd tanulmányozni fogom pár napig
Egyenlőre csak olvasgatom, aztán az első linked lépéseit megpróbálom beleilleszteni a magyar linkbe, meg hát ott van a fordító... 1-2 szót azért sejtek mit jelent
az a lényeg h a lényeg megvan. ezer köszisegítségért majd ide
-
tgb
senior tag
válasz
randras #6080 üzenetére
a nandroid backuppal lemented a jelenlegi romot,ment mindent,hiváslista,sms,appok..,tehát a jelenlegi romot az utolsó betűig!ha valami nem sikerül akkor a recoveryből visszaflasheled és kezded előlről a romolgatást.sikertelenséghez vezethet nek az állapotjelző ikonok cseréi,bootanimácio csere ikoncsere kernel illetve rádio csere.ilyenkor ha nem bootol be a teló induláskor akkor akksi ki-vissza recovery indit és restore az előző lementett rom.Bootmanagert nem próbáltam,én a recoveryre esküszöm!
-
mumk1
addikt
válasz
randras #6051 üzenetére
Fel. Annyira nem voltam híve soha a CWMR-nek, Desirén is inkább az AmonRa-t használtam, sokkal logikusabban volt összeszedve a menüje. Az a "no no no yes no no no" rendszer ami benne van a CWMR-be, a világból kikerget.
A 4EXT viszont amellett hogy jó és tele van apró finomságokkal, még skinezhető is.
Lemondtam a backupjaimról.
-
mumk1
addikt
válasz
randras #6015 üzenetére
PG58IMG.zip néven kell lennie az sd gyökéren és bootloader módban automatikusan megtalálja, majd hangerő fel gombbal tudod indítani a flash-t. Ha újraindítottad a telefont, ne felejtsd el letörölni a zippet, mert legközelebb is meg fogja találni.
Most ezt használom: 10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2
-
tgb
senior tag
válasz
randras #6015 üzenetére
ha jó rádiót választasz,a térerő,bluetooth hangminőség,stb.sok mindent befolyásol,megéri lecserélni,ha ilyen gondok vannak frissebbre.vigyázz frissités közben ne nyúlj a telefonhoz,főleg ne a kijelzőhöz!
desirénél anno frissitettem,rádiot bootloaderből,Pxxxx.img néven,,illetve recoveryből is,wipe-olni nem kell,mehet fel mint a rom,install zip menüben! -
Something_
őstag
válasz
randras #5997 üzenetére
Hali!
Nem a telefon szar, hanem a telenor
Hipernet 21-el dolgozom napi 8-10 órát, hát vannak érdekes esetek
Kültéri antennára van kötve, szóval fixen van. Van hogy 15 mb, van hogy 11, 9, 8,7, 4, 3,1. Szóval kiszámíthatatlan, nagyon nem stabil. Állandóan mókolnak vele valamit és elég érdekes dolgokat lehet vele tapasztalni.
Szóval ne ess kétségbe, majd valami lesz
-
Something_
őstag
válasz
randras #5953 üzenetére
Halihó!
Idetévedtem, szeretem körbe járni a témát ha veszek valamit, főleg ha nem 2 ft-ért
Tudom, hogy jó lesz a teló és bízom benneFull átlag használatra lesz, nem fogok vele főzögetni, meg ilyesmi
Egy kérdés:
Sensation és DHD kijelzője ugyanaz, csak más a felbontás, nem? MM-be fogtam a két telót a kezembe és mintha a DHD-nak szebb, élesebb képe lett volna. Ez létezik vagy csak a Sensationnek a fényereje le lehetett szedve? -
-
MerLinh
senior tag
válasz
randras #5892 üzenetére
hogyha 3x végig pörög a menükön akkor letiltja dolgokat 3x kell megint végigmenni (beletartozik ebbe a 3ba, hogy a top/bottom föl-le és kész a tiltás/feloldás) ajánlom 4xt-recovery 2.2.7 rc3mat mert az tölt recoveryben is
(#5893) mumk1
jah insertcoin bevált nekem is, mondjuk régóta nem használtam mást, kerneleknél még nem tudom mi lehet a jó nekem... -
mumk1
addikt
válasz
randras #5892 üzenetére
Aki itt custom romot használ, úgy is mindenki másra esküszik.
Már jó néhány hete, napi használatra Insertcoin-tot használok. Szerintem nem bánod meg, igaz van még jó pár használható rom ezen kívül is.
A virtuous_sensation_xe_v.2.1.0-el se húzol rosszat kb. 3 hete tettem fel egy ismerősömnek, azóta gond nélkül használja.Működik, néha használom ha sokat próbálgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mazda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest