- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Az a gáz, hogy, hogy az sgs-en készült mentéseket nem is látja a titanium. Be vannak másolva a tb mappába, de a batch-nél nullát ír a restore missing apps-ra....
Más téma : a sima sensationhoz milyen füles volt gyárilag, ill. milyen a hangzása ? Azon gondolkodok, hogy eladom a beats fülest, mivel én nem vagyok olyan vájtfülű, hogy halljam a különbséget a beats és mondjuk az sgs gyári fülese között (sőt, annak még jobban is tetszik a hangzása...
)
-
Something_
őstag
Hát de a hivatalos IC oldalról kaptam le:S
Ez az aroma installert, hogy kell feltelepíteni? zipként be kell tallózni és a 4ext helyett lesz?
Ez az aroma tölti le netről a választott romot, vagy a romot ugyan úgy le kell tölteni és az sd-re rakni?
Az a gáz, hogy asszony szüleinél vagyunk, 5 mbs net van. 500 mega is órák kérdése.. -
keIdor
titán
Ma nyomogattam egy HTC Radar-t, nagyon egybe van az a telefon, gyonyoru minosegi fem haz, keves gumis muanyaggal, mint ennel, csak ott sehol egy ropogas.
A WP7 is nagyon tetszett, veszedelem gyors, meg a bongeszo is iPhone szint.
Szoval vannak meg jo HTC-k azert. Inkabb tovabbra is az Android a baj sokszor. -
Zirowe
nagyúr
Amúgy nem hiszem, hogy a szolgáltató hibája lenne, mert itt van előttem édesanyám heroja, ugyanúgy gsm only, telenor, még a flotta is ugyanaz, amit használ, és soha semmilyen gondja nem volt.
Arról a több száz emberről nem is beszélve, aki sensation tulajként telenort használ.
Gondolom itt is vannak páran, mégis csak kettő embernek jött ez elő.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Nem szoktam soha auton hagyni, mindig gsm only volt, azzal jelentkezett, bár az alaplapcsere után másfél hétig minden rendben volt, próbáltam wcdma onlyn is, akkor is volt.
Most nézem az autot, de ez nem megoldás.
Holnap leadom, és ha utána továbbra is ezt fogja csinálni, akkor új készüléket kérek.
-
Something_
őstag
Most lekaptam xda-ról a 4.5.0-öt, a minus-on lévő moddolt 4.5.0-d valamiért nagyon lassan tölt. 4 órát ír
Megy fel. Plusz a gyorsbeállítások mod és találtam aosp ICS témát, ami eddig volt fent az csak félig volt aosp, de kipróbálom ezt a fullosat. Habár lehet, hogy nem fog tetszeni, mert itt már a telefonkönyv is ics. -
HIJ
őstag
De már a külön feltöltésre sincs gond. Haver sensijén importáláskor megkérdezte hogy hova tegye. Ott lehet a google is választani. Ekkor azonnal oda importálja/feltölti. Meglepődtem és is, de ez nagy segítség lehet új android tulajoknak... Én anno még szenvedtem, mire fel tudtam tölteni minden névjegyemet. Azóta is mindent oda mentek és nincs is gond soha...
-
szegto
senior tag
Ezt nem értem.
Ennyire xar a rendszer, hogy naponta kell foltozgatni?
Én egy ideje a legujabb Android Revolution HD-t használok és eddig nem találtam olyan funkciót ami ne menne.
Max egy héten egyszer ujraindul a sense, de kb ez minden romnál fennáll.Várom az official -t, rem nem húzzák el nagyon a megjelenést.
-
-
kokler
aktív tag
-
Something_
őstag
Ezeket ismertem, túl színesek, de megoldottam a gyári ICS battery-t beraktam, szép kék és azt a battery line appot beállítottam ugyan olyan kékre, 30%-nál pedig piros. Így tökéletes
Még azt sajnálom, hogy a gyors beállításokban nincs annyi minden, mint a senseay-ben.
Meg a lezárási képernyőn lévő ikonokat valamiért nem lehet megváltoztatni:S Így, hogy mappák vannak, nem sok értelme van. -
Beniben
tag
Az addig rendben is van, mivel a berhelő én voltam
Kipróbáltam módosított romokat ,de egyik sem tetszett és vissza downgradeltem gingerre...és utána lett ilyen...
Pedig superCIDeztem is meg minden...
Vagy az RUU-ra értetted, hogy berhelt?
Hogy tudok belőle HTC__032-t csinálni? -
Zirowe
nagyúr
-
gilfoyle
őstag
Köszi a válaszokat.
randras: T-nél vásárolt, gyárilag független - a tulaj is T-s volt
mumk1: az S-OFF-on nem változtatnék, most menne vissza a gyári 2.3.x (x=???) és ha lesz stock ICS rootolva akkor az is felmehet?
A gyári 2.3.x RUU megpiszkálja a recoveryt? Ez a része nem telejsen tiszta...
-
Something_
őstag
A kamerája az ICS romnak ugyan olyan, mint anno volt a gyári telefon? Vagy itt az ICS-nek van külön kameraszoftvere vagy esetleg a sense 3.6-nak? Habár ha jól emlékszem a 3.0 és a 3.5 között is volt már különbség kamera téren. Esetleg most a 4.0 és/vagy sense 3.6-al változtattak valamit?
Még egy kérdés mielőtt neki állok
Most ugye, hogy ez ICS rom, lehet, hogy a programok FC-zni fognak, mivel még nincsenek az ICS-hez "hangolva"?
Jó lenne lementeni TB-vel a jelenlegi programokat és visszarakni egybe, mivel ezt már teljesen belaktam. Habár még nem csináltam TB-vel ilyet, plusz gondolom a másik rendszer miatt lehetnek gubancok, főleg TB-vel visszapakolva. -
Zirowe
nagyúr
Mondjuk meglepő módon headsetes használat közben egyszer sem jött még elő.
Szerintem azért, mert olyankor mindig zenét hallgatok, így a telefon nem "alszik el", és a hiba a "felébredéssel" lehet kapcsolatos.
Mindenesetre most még egy hívás se ment félre, amióta pár órája stockon vagyok, bár az is igaz, hogy most csak három hívásom volt.
Viszont a tesztelésem csúszni fog, mert holnap este elutazom másfél hétre. :S
randras: nem mondanám 100%-ban térerő gondnak, mert általában maga a térerő normális volt, egyedül ma reggel vettem észre, hogy vki hívott korán, és nem akartam felvenni, lenémítottam, ránéztem a térerőre, és az lement -109-re, eltűnt az összes pálcika és a hívás megszűnt, de jelezte a nem fogadottat.
De mondom, ez most fordult elő először.
-
Zirowe
nagyúr
Mármint az enyémet vagy Tejberizsét?
Én a véglegesig már nem akarok kísérletezni 4.0-val, főleg mert szerdán elutazom másfél hétre, és stabil rom kell, Tejberizs telójánál meg nem akarok kockáztatni, hogy esetleg sikerül felfrissíteni 1.27re, viszont leragad a 4.0 béta romoknál, mert gondolom még kevesebb gb rom támogatja a friss hbootot.
A patt helyzetet az s-on adja neki, ami addig változatlan marad, amíg a revolutionary nem fogja támogatni az új hbootokat.
Ilyenkor kár, hogy az xtc clip nem támogatja a sensationt, azzal seperc alatt meg lehetne oldani ezt a problémát.
-
HIJ
őstag
Ezt akartam már kérdezni, hogy ha fent az OC kernel, akkor mivel a legjobb azt menedzselni? Mert én eddig SetCPU -val próbálkoztam, de állandóan fagyogatott, pedig csak egy screenoff profilt adtam hozzá... Most nincs fent semmilyen progi és szépen megy. Viszont így nembiztos hogy jó lesz az akkuidő...
-
Zirowe
nagyúr
Tudnék mondani pár dolgot, ami ritka idegesítő.
Ez még 1.23ról: fekvő helyzetből megnyomni a kereső gombot és keresni vmit (néha álló helyzetből is leállt).
Hibával leáll.
Képet küldeni fb sense-el.
Hibával leáll.Többihez már nem is volt kedvem.
Mondjuk az átpartícionálási igénybe is bele lehet kötni, hisz nem mindegyik új hbootnál jön ez elő, illetve non xe és xe között is van különbség, aminek nem kéne, hogy legyen.
Gondolom csak azért van ez, hogy a romolókat összezavarja/megtévessze, vagy csak a már megivott fél liter pálinka beszél belőlem. -
-
scapegt
őstag
Az, hogy sötétben foltos (amit egyébként csak vak sötétben lehet észrevenni, más körülmények között soha!) szerintem nem ér fel azzal, hogy a Sensation kijelzője alatt sivatagi homokvihar volt...nem szeretnék beállni a 2 telefon összehasonlító csatájába. Nekem az S2 jobban bejött mint a Sensation. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest