- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
válasz
tpmportal #36935 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy angliai készüléket.
16GB -os. Gyárilag kártyafüggetlen.Viper 4.0.5 van rajta. A bootloader unlocked S-ON
RADIO 5.1204.162.29TWRP 2.6.0.0 volt rajta, amit botor módon frissítettem a WinDroid Universal Android Toolkit v2.1-al ,ami TWRP 2.8.0.0 -ra. De ezzel semmilyen romot nem tudok feltenni, a telepítés 13-15% között rebootol, bármilyen romot próbálok feltenni, Windows 7 SP1 x64 nem ismeri fel a TWRP USB módját, csak ADB Sideload-al tudok rámásolni új romot.
Tudtok rá normálisan működő recoveryt? -
tpmportal
tag
válasz
tpmportal #36618 üzenetére
Szétszedtem mindent, összeraktam mindent az eredeti alkatrészeivel.
Saját alaplapom szenzorai továbbra is működnek (majd meglátjuk meddig), másik telefonon digitizer egy ideig jó, aztán már nem érzékel középen, ahol eddig. Szóval van egy rakás tartalék alkatrészem
Pár napig még tesztelem, aztán ha minden jól megy, akkor mehet az új tulajdonosához a telefon (családtag).
@ferob: Amíg jól működött, addig eszembe nem jutott volna szétszedni. Most meg már a kíváncsiság hajtott. Ha most jól fog működni, akkor megint nem fogok hozzá nyúlni.
-
ferob
őstag
válasz
tpmportal #36512 üzenetére
Maga az a dolog, hogy újraindítottad a telefont, nem okoz ilyet, de ha van rá garancia és nincs nyitva a telefon bootloadere, akkor be kell adni javításra.
Ha nincs rá, akkor is kár ilyen miatt szétszedni, mert attól nem fog megjavulni, csak talán még nagyobb hiba keletkezik, elég az is, ha 5 percig kikapcsolva hagyod a telefont.Ettől függetlenül itt nézz körül, hátha valakinek a beírása segít újra életre kelteni a szenzorokat, de persze feltéve, hogy nem kimondott hardveres problémáról van szó.
(#36511) bivalyos: Amit írtam, az megállja a helyét, mint alanyi jogsértés, amit viszont te említesz az teljesen más dolog, mert bűncselekmény bizonyítására való felhasználásnál nem beszélhetünk ilyenről, de ezt leszámítva bármilyen más esetben való felhasználása tiltott.
-
kirkri
addikt
válasz
tpmportal #36512 üzenetére
A hosszú power gomb nyomásnak nincs ehhez köze.
Érdekes a jelenség, ugyanis egyszerre nem szoktak elhalálozni ezek a szenzorok. Ráadásul nem is ugyanott találhatóak, a közelség és a fényerő szenzor azon a kis szalagkábelen vannak amin a bekapcsoló gomb, a G-Sensor pedig az alaplapon van.
Szerintem az akku kivétele nem fog segíteni, de kívánom, hogy ne legyen igazam.
-
ferob
őstag
válasz
tpmportal #36080 üzenetére
Ez nem a Sense 5 felületen múlik, mivel a telefonok gyári rendszere nem ilyesmire van kitalálva, és mint írtad is, ezt a funkciót CM ROM alatt használtad.
A gombokhoz különböző funkciókat beállítani csak root hozzáféréssel vagy egyszerűbben külön ROM felrakásával lehet, amihez nyitni kell a bootloadert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest