- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rycy
tag
Üdv! Kijelző sárgulással lehet valamit kezdeni vagy ha elkezdődött akkor tovább terjed vagy sem, mennyibe fáj egy kijelző kb? Köszönöm
Huawei 8, Ipad 3
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ismét szervizbe került a telefonom. Újra a sim foglalat makacskodik, nem tudom mit tudnak vele kezdeni, ha az első javítás után ismét előjött a hiba? Itt többen is írták, hogy alaplapot kell cserélni benne, de esőre ezt nem tették meg, mivel az IMEI száma az maradt a régi, meg nem is írták a szerviz lapon. Cserekészüléket kérdezték, hogy igénylem-e, de én a jól bevált DEFY-met vettem újra elő. Remélem gyorsak lesznek, mert már most hiányzik"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
fravik
tag
Sziasztok,
van esetleg valamelyikőtöknek ötlete, hogy mitől lehet az, hogy pl. a Google Maps-ben a kis nyíl körbe-körbe forog? Ugyan ezt produkálja a GPS Test nevű alkalmazásban is, körbe forog az iránytű...
Próbáltam már forgatni a telefont a 3 tengely irányába (forumon olvastam), törölni az agps-t, update-elni, de semmi. Félek, hogy már megint nem sikerült tökéletes telefont kapnom vissza szervízből... ezért mondjuk nem fogom leadni, de elég gáz, hogy a GPS így kb. használhatatlan lesz. Megérne egy FR-t ez? Vagy hardveres baja lehet?Köszi a válasz(oka)t!
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
lsebestyen
addikt
válasz MonkeyMoon #36295 üzenetére
Lehet azt is, múltkor én is úgy csináltam, mert véletlen formáztam mindent
-
MonkeyMoon
csendes tag
válasz lsebestyen #36294 üzenetére
köszi, gondolom akkor romot is telepíthetek róla nem? vagy az már megint más tészta?
-
lsebestyen
addikt
válasz MonkeyMoon #36293 üzenetére
igen.
-
MonkeyMoon
csendes tag
sziasztok
e két eszköz használatával lehet micro sd kártyát olvasni a telefonnal?
-
kirkri
addikt
válasz sapi91 #36291 üzenetére
A LED-ek egy ilyen szalagkábelen vannak, cserével orvosolható.
Viszont a működtetése a kapacitív gomboknak nem ezen a kábelen keresztül történik, az vagy alaplap, vagy kijelző hiba lesz.[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
sapi91
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy a Home gomb környékén lévő led ből nem ég az összes erre esetleg van e valami megoldás? illetve nem reagál egyik kapacitiiv gomb sem miért??? -
Dexter-2000
őstag
rendben köszi, átgondolom az írtakat
Szép napot!
-
ferob
őstag
válasz Dexter-2000 #36287 üzenetére
Bármi baja van, azt megpróbálhatod, hogy fastboot módban csatlakoztatod a készüléket a géphez, majd kinyitod a bootloadert, ha még nem volt, ezt követően pedig a CID-nek megfelelő Nandroid mentést teszel fel.
Ezen dolgokkal kapcsolatban pár hozzászólással ezelőtt volt szó, így ott minden szükséges információt el tudsz olvasni.
Ha összetettebb problémával állsz szemben, mert ez nem segít, akkor maximum S-OFF után lehet próbálkozni, viszont ehhez leginkább külföldre kell eljuttatni a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz Dexter-2000 #36287 üzenetére
Úgy látom körbejár az a telefon a Hardveraprón.
Abból már nem lesz telefon...(Nem az enyém, és soha nem is volt, mielőtt még félreértené valaki)
Szerk.: Ha nem arról a készülékről van szó amit a Hardveraprón láttam még tegnap is, akkor elnézést a belepofázásért.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
Dexter-2000
őstag
volna egy ilyen készülék viszont az a problémája, hogy: szoftverfrissítés után a htc logonál megáll, a gép felismeri, hboot elindu.
gari nincsen rá van rá mód, hogy felélesszem a telefon?Szép napot!
-
ferob
őstag
válasz sublett #36284 üzenetére
Bár én magam már egy ideje nem használom a programot a folyamatos problémái miatt, de ha valami konkrét hiba van vele, akkor érdemes megpróbálni egy régebbi verziót felrakni, mert az többnyire megoldja a gondot.
Viszont, ha van lehetőséged és az ismerőseid is hajlanak rá, akkor én inkább javaslom a LINE használatát, mert én azzal még soha nem tapasztaltam semmilyen problémát és a hívások minőségével sincs egyáltalán baj.
-
sublett
tag
Sziasztok!
Most vettem rá magam, hogy a vibert aktivizáljam a telón (eddig jól elvoltam a gtalkkal)
Azt tapasztaltam, hogy bárhogy is állítom be a notificationt a viber beállításaiban nem jelenik meg beérkező üzenet esetében az új üzenet ikon a notification bar-ban, A max amit ki tudok hozni belőle az a pop up, ami nem túl diszkrét, plusz sokáig nem is látszik, ezután pedig sem ikon, sem led, így csak akkor látom, hogy valaki keresett-e ha megnézem a viberben. Fapados picit.Néztem Samsung és Jiayu telefonokban, ugyanazen beállításokkal ott az ikon, plusz a led is világít.
Van ötletetek?
Előre is köszi!
sublett
-
sapi91
csendes tag
Sziasztok SÜRGŐSEN keresek one x hez fekete kioldó gombot előre is köszönöm!
-
magus217
tag
válasz thermisz44 #36279 üzenetére
Tel.: +36 (30) 630-9978, +36 (20) 243-0618
E-mail: info@nbook.huÜzlet: 1067 Budapest, Teréz körút. 7.
Nyitva tartás: 10.00-18.00 (munkanapokon)kikapcsolt állapotban nyomd a bekapcs gombot meg a hangerő le gombot és a fehér képernyőn ami megjeleneik mond el mit látsz felül locked unlocked relocked
ha nem bootol be lehet csak egy szimpla bootloopod van azt meg recoveryből uj rom telepitésével és kernel flasheléssel meglehet oldani[ Szerkesztve ]
-
thermisz44
újonc
Hello!Tudna nekem valaki abban segíteni hogy Budapesten hol van htc szerviz?Olyan gondom van hogy kaptam egy készüléket azzal a problémával nem bootol be a htc feliratnál és ráadásul hiába teszem töltőre nem tölt fel pedig jelzi!Mi lehet a probléma és kb mennyi lehetne a javítás?
-
kirkri
addikt
Ha nem megy a Nandroid backup, akkor írj privátot, a napokban segítettem végig Peti198506 fórumtársat a visszaállítás rögös lépcsőin, így megvan a privát levelezésben minden lépés.
A bootloader nyitást azt csináld meg kérlek a ferob által linkelt útmutató alapján.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
ferob
őstag
A leírás alapján a custom recoveryből fel tudod rakni innen a Nandroid mentést, de ugyanitt megtalálod külön a gyári boot.img fájlt és a gyári recoveryt is.
Ha visszaállítottad a Nandroid mentést a recoveryből, akkor fel kell tenni a boot.img fájlt és a gyári recoveryt, majd újraindítani a telefont, hogy utána megtalálja az utolsó 4.18.401.4 verziójú OTA frissítést, amit a jóváhagyás után magától fel fog rakni, így készen is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Először nézd meg, hogy milyen CID-del rendelkezik a telefonod, amit ennek a programnak a felrakásával tudsz megtenni, majd az elindításkor a legelső sorban pirossal fogja jelezni, mert amíg tovább haladsz addig előre leírom ennek alapján, hogy hogyan tudsz eljutni a gyári rendszerig.
Ezt követően, először is újra ki kell nyitni a bootloadert, amit ennek a leírásnak a követésével tudsz elérni.
Ha ezzel végeztél, akkor lehet csak továbbhaladni.[ Szerkesztve ]
-
dbala
tag
Ahogy rámentem a recovery-re újra fekete képernyő és a piros felkiáltójel ami szoftverfrissítéskor is bejön. Újra bekapcsolva a telefont nem is a nova launcher indult hanem a gyári. A telefon most érezhetően lassabb lett és a kijelző felső 1/3 meg olyan mintha vibrálna.
Mit tudok csinálni? -
ferob
őstag
válasz kirkri #36270 üzenetére
Nekem nagyon tetszik ez a teljesen fekete kialakítás, de sajnos még nekem sem sikerült ezt a verziót szétszedve még csak képen se látni.
(#36271) dbala: Azon a képernyőn, ahol az előbb ezt megnézted, válasszad a recovery menüpontot és nézd meg, hogy milyen recovery van a telefonodon (pl. CWM, TeamWin), ha a gyári, akkor semmi különösebb feliratot nem fogsz látni, ami erre utalna, viszont akkor egy rosszul visszaállított gyári állapotban van a telefon, így először újra ki kell nyitni a készülék bootloaderét, majd fel kell tenni egy custom recoveryt, ahonnan fel kell rakni egy gyári Nandroid mentést, majd a gyári recoveryt.
[ Szerkesztve ]
-
-
ferob
őstag
Valószínűleg a telefonod rootolva van vagy bármilyen egyéb módosítás lett rajta eszközölve a múltban, ezért nem fogod tudni frissíteni, így először azt kéne megtudni, hogy valóban így van-e, esetleg azt, hogy nyitva van-e a bootloader.
koksz (#36263): Utólag látom, hogy pont fordítva kérdezted, de nem baj, mert később másnak esetleg hasznos lehet az információ.
(#36264) kirkri: Arról esetleg nem tudsz, hogy a HOX teljes belsejét át lehet-e rakni az AT&T változat karbon fekete HOX+ készülékházába?
Engem már régebb óta foglalkoztat ez a kérdés, persze az megint egy másik dolog, hogy kétlem, hogy könnyen hozzá lehetne jutni pont egy ilyen fekete házhoz.[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
-
dbala
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám frissíteni a telefonom szoftverét ha telefon beállításoknál a szoftverfirissítésnél nem sikerül? Jelenleg 4.1.1 van rajta. Ha rámegyek az automatikus frissítésre akkor elkezdi telepíteni majd 1/3-nál abbahagyja és csak egy piros felkiáltójel lesz a kijelzőn majd ez eltűnik és újra bekapcsol a telefon mintha mi sem történt volna és újra jelez, hogy nincs elérhető szoftverfrissítés, ha angol nyelvre van állítva akkor azt írja, hogy szoftverfrissítés elérhető, kicsit össze van zavarodva az egész.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy USB-vel összekötve gépről lehet-e frissíteni vagy a frissítést letölteni és rámásolni?[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Ugyan priviben már megválaszoltam, itt is megteszem, hátha másnak is hasznos az infó.
A HOX+ kijelző keret kialakítása eltér a sima HOX-tól, (mindössze egy ponton) így nem lehet vele összeszerelni a telefont. Funkcionálisan működik, csak szétszerelt készüléket meglehetősen nehéz használni.
22 éve a Prohardveren! ™
-
koksz
csendes tag
Sziasztok, erdeklodnek hogy valaki tudja-e, hogy a htc one x+ kijelzoje kompatibilis-e a one x-el? Az akksija ha jol tudom belemegy, de a kijelzoben nem vagyok biztos. Valaszotokat elore is koszonom
-
ferob
őstag
válasz magus217 #36261 üzenetére
Nem nagyobb, méretben megegyeznek, csak súlyban van minimális eltérés, meg persze fizikailag is.
És mielőtt felvetődne a kérdés, hogy akkor miért ne lehetne 2430mAh kapacitású akksi ekkora, elmondom, hogy azért, mert az már drasztikusan növelné a méretet, de én semmiképp nem próbálkoznék utángyártott akkumulátorokkal, mert nem te lennél az első, akinek többet nem kapcsolna be a telefonja a látszólagos lemerülés után.
Feltételezem, hogy a kék vagy az arany akksit vásároltad meg, ezek rengeteg telefonhoz elérhetőek és még soha nem hozták azt, ami rájuk volt írva.
Ha netán a HOX+ akkumulátoron gondolkoznál, akkor ne kétes forrásból próbáld meg beszerezni, mert azok a legjobb esetben is csak átmatricázott HOX akksik. -
magus217
tag
válasz kirkri #36260 üzenetére
Igazatok van tehat aki nem jartas a temaban az tenyleg csakugy ne szedje szet plane ha van meg garanciaja. Bar egy youtube oktato video alapjan meg lehet csinalni.
Egy kerdes amugy a HOX+ nak nagyobb kiterjedesu az akksija? Nem ugyanolyan meretu csak epp nem 1800 mah - s?
-
ferob
őstag
válasz magus217 #36258 üzenetére
Pontosan erről van szó, hogy ő a sajátját hasonlítja, ami abból adódóan is sokat merül, hogy minden program folyamatosan ébren tartja a telefonját.
A régebbi megosztott statisztikái alapján 12 óra alatt legalább 6 órát ébren marad a telefonja, így a rengeteg felesleges alkalmazás folyamatosan meríti a telefont, még akkor is, ha csak a zsebében van és semmit nem csinál vele.
De csak, hogy lásd egy részét annak, hogy miről beszélek, tessék itt egy régebbi képernyőképe.Az a baj ezzel az egésszel, hogy majd jönnek az emberek a topikba és meglátják, hogy na kapható nagyobb akkumulátor és egyből ki akarják cserélni, aminek értelme nem sok, valamint a fele tönkre is fogja tenni ez miatt a telefonját, így én azt javaslom, hogy erős fenntartásokkal kezelje mindenki a témát, mert nagyobb nem kapható, mert az fizikailag is nagyobb lenne, ami már nem férne bele a telefonba, valamint másoknak kár beruházni utángyártottba, mert a gyári is kapható rengeteg helyen és nem is drága, ha már valaki mindenképp cserélné a kezdetek óta használt akkumulátorát.
-
magus217
tag
Nemtudom h gyarin vagy e meg vagy nem de azis dob rajta sokat ha masik kernel van a telon. Pl a lyapota #17 esben is vannak ezek a hulyesegek h double tap to wake, sweep to wake ezek eleg akkugyilkos dolgok de kilehet oket kapcsolni meg pl kilehet kapcsolni az also gombok vilagitasat ez mind ilyen pici dolog de ezek is kozrejatszanak.Meg van eleg sok cpu beallitas fast charge tamogatas szal ha lejar a garanciad sztem mindenkepp bootloader nyitas..
-
ferob
őstag
Őszintén szólva, azzal a rengeteg felesleges alkalmazással, amiket te folyamatosan futtatsz a telefonodon, nem meglepő, ha 2 óra kijelzőhasználatot is alig tudsz összehozni, a mellékelt képen pedig van másfél perc telefonálás és ezt leszámítva semmi komoly, főleg úgy, hogy alig 6 órát volt bekapcsolva a WiFi, mindezt fél nap használattal, szóval ebben semmi meglepő nincs.
-
magus217
tag
Holnatp csinalok egy napot full power saverrel
Amugy most lyapota nak a #17 es kernelen fut es nagyon stabilan fut a szinten lyapota rom a telon.
Nyilvan enis ugyvagyok ha garancia nem jart meg le akk nem erdemes az akkunulatort meg a keszulekhazat csesztetni. De nekem igy 2 ev alatt nagyon elhasznalodott az akksi es nekem is kb ahogy teis irtad 2orakat birt.
Remelem annak ellenere h ez utangyartott birninfogja. Amugy egesz konnyu szetszedni es osszerakni a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
A készülék rootolása esetén minden esetben gyári visszaállítás történik?
Vagy meg lehet oldani enélkül is? -
kirkri
addikt
Van akinek sikerült megfejtenie a besárgult kijelző titkát.
22 éve a Prohardveren! ™
-
magus217
tag
Meglatjuk. Amugy a gyari akksi nekem nem hozta ezt a szintet lehet mar tonkre volt szegeny nemtom majd kiderul egyelore megerte
-
magus217
tag
Egy pár hete posztoltam ki, hogy vettem egy új utángyártott akkumulátort a HOXba. Tehat utángyártott 2430 mah legalabb is az van ráirva. Kicseréltem és azt tapasztalom, hogy tovább bírja illetve megszűntek ezek a hirtelen nagy merülések.
Tegnap mértem egy akkuidot egesz napra levetitve fenyero neha volt maxon is mivel utcan kellett a feny miatt. Szerintem jo eredmény. a fényerőt leszámolva szerintem 4 és fél 4 és háromnegyed óra simán menne neki.
[ Szerkesztve ]
-
kitcar66
csendes tag
válasz kirkri #36240 üzenetére
Először nem vitték be a T Mobilhoz, ezt csak én gondoltam a hozzám több lépcsőben, több emberen keresztül (vevő/fiam/feleségem/én), sms-ben eljuttatott infók alapján, és ezért írtam ide még aznap este egy helyesbítést, mikor személyesen tudtam fiammal beszélni. Tehát, első körben csak egy "Hozzáértő" nézte át a telót, és ő feltételezte valami alapján a rootolás tényét.
A többi meg - hálistennek - már történelem.........
-
ferob
őstag
válasz icepeti #36223 üzenetére
Én így elsőre megtippelem, hogy az elmúlt napokban történt nagy esőzések kapcsán valamikor megázott a telefonod, mert ez a töltés közbeni folyamatos újraindulás nekem eléggé beázás gyanús, viszont ha tényleg erről van szó, akkor ha nagy szerencséd van, még megmenthető a készülék, ha a korrodált részt megtisztítja valaki.
-
kitcar66
csendes tag
válasz kirkri #36234 üzenetére
Most jött vevőtől sms, hogy minden rendben !!! Kérdeztük, hogy mi volt a baj, de még nem válaszoltak, pedig baromira érdekelne.
Update: "lyukakat kellett kitisztítani, a T-Mobilnál meg átnézték a telefont, és nincs rootolva"
Na, ennyit a hozzáértő ismerősről, aki függetlenít, javít, stb. !!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
erre vki?
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
kirkri
addikt
válasz kitcar66 #36231 üzenetére
A szoftveres dologra nem reflektálnék, mert még a végén hülyeséget írok mint a múltkor egy másik felvetésre.
A hangszóró azért halk, mert a kis furatok a burkolaton el vannak tömődve a mindennapi használattól. Fogkefével szépen ki lehet tisztítani és újra jól fog szólni.
22 éve a Prohardveren! ™
-
kitcar66
csendes tag
válasz kirkri #36224 üzenetére
Mélységes elnézést kérek , az alap probléma kivételével mindent helyesbítenem, pontosítanom kell (én napközben külföldön tartózkodtam, feleségemtől több lépcsőben jöttek a pontatlan infók, fiammal csak most este tudtam beszélni):
Vevő szerint hívás közben az előlapi, fülnél lévő hangszóró halk, a rootolásra meg állítólag úgy jöttek rá, hogy valamilyen alkalmazást töltöttek le az áruházból, ami szerint a telefon rootolt. Ezt követően egy hozzáértő ismerős (függetlenít, javít, stb.) is átnézte a telót, és szerinte is rootolt. Amúgy a telefont fiam nem "bántotta" pont az esetleges garanciavesztés miatt, és a készüléken az eredeti, gyári ROM volt. -
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
válasz Winchester95 #36226 üzenetére
Én hardveres témában vagyok igazából képben, de mivel nem kaptál segítséget, így igyekszem neked segíteni.
Töltsd le a megadott linkről a CID-nek megfelelő Nandroid mentést és folytassuk privátban.Azt nem tudom megmondani, hogy melyik ROM-al járnál jobban, az én telefonomon kezdetektől a gyári van, így nincs igazán ebben tapasztalatom.
22 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz kitcar66 #36222 üzenetére
Gyárira vissza lehet állítani a készüléket, de attól még a bootloader nyitva marad, azzal nem tudsz mit kezdeni.
Jó lenne tudni, hogy mi az amin lebukott a telefon a T-nél. A nyitott bootloadert nézték meg, vagy olyan ROM volt a készüléken amiből rögtön rájöttek, hogy piszkálva volt a telefon. Én két T ponton is adtam már le telefont, egyik helyen sem nézték a bootloader-t, így gyanítom, hogy a telefonon olyan custom ROM lehet, amit könnyű kiszúrni, mert más a kinézete, mint a gyárinak. (pl. Venom ROM, ami elég népszerű)
A telefon hangszóró nem egy drága dolog, de ott sem tudjuk, hogy mi a konkrét probléma. Recseg, vagy nem működik? Illetve a hátlapi hangszóró, vagy a fülednél lévő?
Ha megvan a kérdésekre a válasz, akkor tudunk tovább lépni.
Azzal vigyázz, hogy sok pénzért ne engedd szervizeltetni a telefont. Én anno eladtam egy készüléket itt a Hardveraprón, amit az illető tovább is adott rögtön és a vevője panaszkodott, hogy recseg a fő hangszóró és állítólag bevitte egy telefonos szervizbe és sokba fog kerülni a cseréje. Mondtam az illetőnek, hogy hozza vissza és kicserélem neki garanciába, erre azt a választ kapta, hogy már megjavíttatta és fizesse ki az én vevőm neki a 10e forintos javítási költséget. Ez egy durva lehúzás volt, semmi más.
Egy hangszóró Kínából egy ezres, ha sokat számol fel a cserére a sufni GSM, akkor sem kerülhet többe összesen 3 ezer forintnál.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
icepeti
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, hátha már volt valakinek ilyen problémája.
A story a következő. CM volt a telefonomon simán lemerült azt hittem nem lesz gond feltöltöm.
Este még töltőre raktam, azóta nem csinál mást a telefon, csak bejön a HTC logo vagy 3-4mp és újraindul, mindezt úgy hogy a powergombot meg sem nyomom.
Eléggé meg vagyok lőve mert így fastboot-ba sem tudok belépni, így semmit nem tudok csinálni.
Ha bemegyek a bootloaderbe azis 3-4mp után újraindul.
Ha nincs csatlakoztatva töltő akkor nem csinálja, de amint rádugom töltőre kezdődik a bootloopos dolog.Két dologra gondoltam eddig:
- beragadt power gomb, bár fizikailag nincs beragadva, mégis a tünetei elég hasonlóak.
- megadta magát az akksi és nem tölt, vagy csak annyira hogy pár másodpercre elegendő, és azért rebootol.Találkozott már itt valaki hasonló hibával?
Valami ötlet?Igazából így el sem tudok indulni...
Esetleg ha ötlet nem is lenne, tudtok pesten ajánlani valami megbízható boltot, ahol nem akarnak rögtön alaplapot cserélni ha nincs is rá szükség.
Köszi előre is ha valakinek van valami ötlete.
Üdv, P.
-
kitcar66
csendes tag
Sziasztok! Fiam közel 2 éves, de még garanciális, T-mobilos One X-ével lett hirtelen gondunk: tegnap eladta tőlünk 75 km-re, ma jelentkezett az új tulaj, hogy hangszóróhibás a készülék. Bevitték a helyi T-be garis javításra, ahol közölték velük, hogy a telefon rootolva van, így megszűnt a garija (a telefont kb 1 éve használtan vettük, eladó nem említette, hogy rootolta volna, őt sajnos nem érjük el). Két kérdésem lenne: egyrészt vissza lehet-e rootolni, és hogyan, illetve, ha nem, mennyibe kerül egy hangszóró csere? Segítsetek, mert elég kényes a helyzet! Köszi előre is!
-
Winchester95
őstag
Esetleg valaki gyári visszaállításban tudna segíteni?
Vagy szerintetek a Venom 4.2.2 romot hagyjam inkább? -
kirkri
addikt
válasz fravik #36218 üzenetére
Logisztikai problémára hivatkoztak. Szerintem valaki elfelejtette betenni a megfelelő csomagba a telefonomat, és egészen a harmadik hétig ott dekkolt valahol, amikor is telefonáltam, hogy szeretném már visszakapni, ugyanis a leadáskor kapott papíron két hét szerepelt határidőnek. A VsData által adott papírokból nekem nagyon ez jött le.
Azt eddig is tudtuk, hogy a szolgáltatós út a leglassabb, a Smartshop-ban leadott telefonok eddig két hét alatt mindig visszajöttek.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
fravik
tag
válasz kirkri #36211 üzenetére
Szia kirkri,
mi történt, hogy 30 napig bent volt a teló? Megindokolták, hogy miért volt ennyi idő? Ez nagyon durva... Kicsit kezdek aggódni, mert május 5-én adtam le T-nél és azóta semmi hír róla...
Máskor pont 2 hét alatt simán visszajött..."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
Winchester95
őstag
válasz kirkri #36216 üzenetére
PPSSPP (psp emu) normális beállításokkal néztem S2, Xperia SP, HTC One X
és a htc one x teljesített a legrosszabbul.(dragonball shin budokai, tenkaichi tag team, tekken 5)
És GTA San Andreasnál is.(18-25fps) (xperia sp nél maximum volt)
Vagy lehet hogy csak 2 magot használnak és 2 magon a hox gyengébb...
Ezért szeretném visszaállítani gyárira hátha... -
kirkri
addikt
válasz Winchester95 #36214 üzenetére
Valami probléma lehet nálad, mert a Galaxy S2 telefonok a fasorban sincsenek a HOX-hoz képest hardveresen.
Ha estig nem kapsz segítséget, akkor este leírom, hogy miként tudod visszaállítani a gyári rendszert.
A nyitott bootloader miatt nem 100%, hogy megjavítják a telefonod garanciában, de több fórumtársnak sem volt emiatt probléma a szervizben.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Winchester95 #36214 üzenetére
Idő hiányában sajnos most nem tudom leírni a Nandroid visszaállítás menetét, biztosan jön valaki aki megteszi.
A garancia érvényességét a HTC ügyfélszolgálat megmondja neked IMEI alapján.
Ha érvényes, akkor be tudod vinni a Telemax valamelyik átvevő pontjába (Pesten Smartshop, vagy Budaörsön a Telemax központ) papírok nélkül is megjavítják. (Persze első körben állítani szokták, hogy papír nélkül nem biztos, hogy lejavítják, de mondd meg, hogy a HTC-vel leegyeztetted és akkor átveszik).22 éve a Prohardveren! ™
-
Winchester95
őstag
válasz kirkri #36213 üzenetére
kicsit pontosabban?:$
Garanciálisan, vagy lehet hogy van rá garancia csak nincs papírom, esetleg egy kis füzet de abba nincs beleírva semmi.Mert végül is a sárgásodásnak így is úgy is garanciálisnak kellene lennie nem?Hardveres részről tényleg ilyen gyenge lenne a HOX?
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz Winchester95 #36212 üzenetére
Nandroid mentésből vissza tudod állítani.
A CID-nek megfelelőt kell választani.Az ingyen megoldás alatt mit értesz?
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Adott egy gyári független htc one X.
Venom rom van rajta.
Hogyan lehetne gyári androidra visszaállítani?
Létezik hogy sokkal gyengébben teljesít mint egy xperia sp?
játékoknál pl: gta san, ppsspp stb...
kb egy galaxy s2 szintjén van. (max processzor órajelen járatva is.)
Hardveresen nagy csalódás volt.
Kijelző sárgásodásról mit tudtok?Garancia nincs rá, viszont ha el kezd sárgásodni a kijelzője akkor
már ezt nem lehet megoldani "ingyen"? -
kirkri
addikt
válasz kelekyle #36210 üzenetére
Beviszed egy olyan T üzletbe ami szervizpont és ők elküldik a csehekhez a HTC szervizbe.
Elvileg két héten belül visszakapod, én sajnos a múltkor belefutottam egy 30 napos ügyintézésbe, amiből a szervizben mindössze két napot töltött a készülék.
Vagy kiviszed a Telemaxhoz Budaörsre és akkor megjárja a szervizt egy hét alatt.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
kelekyle
őstag
Sziasztok!
Most vásároltam egy One X-et. De a kijelző besárgult bal felül és az érintés is egy nagy rakás szar... (néha érzékel néha nem, néha össze vissza, és középső sávban egy csíkban a bal feléig nem is megy)
2013.februári vétel tehát az egy év korlátozott garancia él még... T függő, tehát T gari...
Hogy megy a csere és mennyi idő ? Tudtok erről tapasztalatokat mondani ?
Előre is köszi!Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
magus217
tag
Keresgéltem már elég sokat de nem találtam olyan camera fixet hogy ott a rendszer ne tegye fel a fenyerot maxra
Playen vannak alkalmazások csak reklamosok esetleg valami mod van erre h azon a fenyeron legyen amin alapbol mondjuk beallitom? -
Lacy6
senior tag
Ha Win XP van a gépen akkor van esélyem csatlakoztatni a telót? Mert sehogy nem látja....
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
ferob
őstag
válasz Emilchen #36206 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy egy mp3 hangfájl tartalma milyen nyelven van, valamint az is, hogy azt milyen verziójú operációs rendszerről másolnád a telefonra, mert ezektől nem függ az, hogy a telefon milyen adott formátumokat támogat.
De ezek mellett nem értem, hogy számodra miben kéne alkalmassá tenni a telefont, hogy fájlt tudjon fogadni, mert a fájl kiterjesztésétől függetlenül is, ugyanúgy kell a készülékre másolni az adott tartalmat, ahogyan bármi mást, viszont ezek után nem tudom, hogy te mire gondolsz és mivel próbálkozol, mert az mp3 az nem egy szöveges formátum, még akkor sem, ha az adott hangfájlban éppen beszélnek.
-
Emilchen
tag
Angolnyelvi anyagot töltöttem le "MP 3 formátumban" a windows 8.1 op.rendszerű laptopomra, szeretném áttenni a HOX-ra, de nem akarja fogadni. Van arra lehetőség, hogy a HOX alkalmas legyen MP 3 formátumú szöveg fogadására?
-
Lacopapi
addikt
válasz Heroldg18 #36204 üzenetére
Szegény az eklézsia,nem ment a dolog,bár csakugyan szemeztem vele - vessetek meg,de bizony egy Iphone4 lett az utód.... Egyelőre ismerkedünk...mellesleg az új oprendszer nem illik a régi hardverhez,úgyhogy,amit sosem hittem volna,bizony megdöccen a cucc,bizony.
Legalább végigérek a soron,Symbian-Android-IOS...[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Búcsúzom (ami nem jelenti azt,hogy sosem térek vissza), de elegem lett a mókolásból,meg egy kicsit nagyocska is volt a HOX.
Eddigi legjobb telefonom volt,minden tekintetben....sok sikert Nektek a továbbiakban is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával