- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz Majkee84 #37195 üzenetére
Ha elhozod hozzám, én megnézem neked.
A napokban néztem meg az egyik fórumtárs telefonját, az is ugyanezt produkálta, sajnos az menthetetlen volt.
Viszont jó szándékkal halálozott el, mert utolsó leheletével még engedte, hogy a fórumtárs lementse róla az adatokat, majd ezután se kép, se hang. (Ahhoz képest, hogy egy busz ment át rajta, nem tört darabokra. A kijelző szilánkosra tört, de például az alaplap teljesen egyben maradt, azonban sajnos nem működik)[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
Majkee84
aktív tag
Valaki foglalkozik ezeknek a javításával (itt ph-n)? Gari már nincs rajta...
Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
ferob
őstag
válasz Majkee84 #37192 üzenetére
Dugja be a töltőfejet a konnektorba és csatlakoztassa a telefont, majd hagyja tölteni legalább egy 5 percet, ha nem kezd el legalább villogni pirosan a LED, akkor utána tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot egy percen túl, ha így sem kapcsol be, akkor hardveres probléma áll fenn.
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek vagy egy One X, tegnap este rám írt hogy az alábbi jelenséget produkálta:
,, van egy olyan gond vele hogy Nézegettem rajta a hireket .. egyszer csak lefagyott és kikapcsolt .. már ez volt a 2.dik eset. először sikerült ujraindítani a hanglevétel és a feloldó gombal..most már az sem működik.. van rajta az a Clean Master..naponta kb 15x-r frisitem.. tegnap este meg lefagyott és kikapcsolt..felraktam töltőre de semmi reakció.."Mi lehet a problémája? Én első körben alaplap cserére gondolok.
Szerk.: bocsi a helyesírásért, még elég fiatal én meg csak bemásoltam.[ Szerkesztve ]
Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
ferob
őstag
válasz takacsbotond #37185 üzenetére
LPDDR2-1066, tehát 1066 MHz a memória órajele.
-
la_cc
addikt
Maxi respekt kirkri kollégának. Korrekt forma.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Hány Mhzen futnak a ddr2-es ramok a gépben?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
kirkri
addikt
Maga a csere megoldható, de sajnos tegnap szembesültem vele, hogy a múlt héten érkezett 3 akkuból kettő használt.
Direkt nem Kínából vettem, gondoltam a németek megbízhatóbbak, erre tévednem kellett.Sajnos HOX+ akkut pedig vagy drágán adják, vagy Kínából lehet beszerezni. (Korábban egy holland üzletnek volt jó nagy készlete, de kifogytak)
22 éve a Prohardveren! ™
-
la_cc
addikt
Rendelt valaki HOX+ aksit mostanában?
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Én a HOX-ot már legszívesebben a kukába vágnám... Most is kiírta hogy a töltés sikertelen, mert többet eszik a teló, mint amennyit tölt. 2%-nál kikapcsolt, most meg már be se tudom kapcsolni. A kis piros led meg villog.
(ViperX rom)
[ Szerkesztve ]
-
Bembee12
aktív tag
Egy hülye kérdés:
One x plus-on működnek a "sima" one x romok?
Tudtommal a plus csak órajelbe más (meg nagyobb az akksi).
Csak mert sima one x-re találtam pár jó romot, de plus-ra nemigazánSzemélyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
TMarci92
újonc
Sziasztok! Nekem 2 éve van meg a HTC One X+-m eddig szinte gond nélkül futott a készülék, de durván 2 hete elkezdett lefagyni telefonálás közben és bontja a hálózati kapcsolatot be áll repülőgép üzemmódba.
A repülőgép üzemmód fülnél pedig halvány szürkén írja a bekapcsolást mintha éppen kapcsolna be, de nem teszi... hiába kapcsolom be/ki nem történik semmi többszöri újra indításnál kéri csak a pin kódot és lép be a hálózatba.Mivel lehet a gond?
Mi lehet a megoldás?
Válaszokat előre is köszönöm! -
jeni
félisten
Üdv
One X esetében egy új főpanel mibe kerül? -
Lionking01
tag
válasz cracky86 #37163 üzenetére
Cyanogen 10.2.1 van fent, es ez azt jelenti, hogy nincs gyari tesztem. *#*#3424#*#*
Van valami jo teszt program. Esetleg a gyari rom-bol valahogy vissza tudnam tolteni? Ha mukodne igy persze. Egyebkent most eleg jo arban vannak ezek a keszulekek, igy ha valakit nek zavar, hogy az akku csak egy fel napot bir ki , normal hasznalat melletz akkor szerintem erdemes probalkozni vele. Nekem ez a 3. One X-em. Igaz most csak kenyszerbol hasznalom ezt a model-t, de meg mindig ez a legjobb 30 ezer forintert, mint barmi mas. Belefutottam egy Lenovo A536- ba, de ket nap mulva eladtam. Borzalmas volt. Csal a nagy kijelzo tetszett meg, meg, hogy az is 30 ezer korul volt.[ Szerkesztve ]
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok, érdemes még használtban ilyent venni? Mit kell megnézni rajta?
Ez a kijelzőtípus nem olyan 'problémás', mint az Amoled, értve ez alatt a beégést? Nincs neki ilyen gyengéje?
Lehet-e rá WP 10-et várni?[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
pakfong
tag
HTC akksi teszt
Első körben 100%-ra kell tölteni az akkut, majd a tárcsázóba ezt kell beírni.
*#*#3424#*#*
Majd, "More>Battery Test"
Repülőgép módba teszed a telót, és nem lehet töltőn ekkor már a telefon. Futtasd a tesztet és egy óra múlva megtudod, hogy mi lett az eredmény.Korábban beírta már vki ezt a topicba, tőle van. Én januárban futtattam le, 91%-os lett, akkor volt 2 éves a telo.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
la_cc
addikt
ViperX romon nincs valami aksi teszt?
Szerintem kezd meghalni az aksim 2 év után...
Tegnap másodszorra játsza el a teló, hogy egyszerűen nem akarja tölteni magát és mindig kikapcsol.
Arról nem is beszélve, hogy kurva szar az aksi idő és lassan töltődik. Kétszer töltöm egy nap, pedig annyit azért nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
sigidi
tag
-
cracky86
aktív tag
Gyári rendszert hogyan lehet vissza rakni? Alaplap csere volt, és ez rootolt, de így nem engedi vissza rakni alapra a telefont.
-
Feherfy
tag
válasz sigidi #37143 üzenetére
Custom ROM: nekem 4.4.4 (Kitkat) CarbonRom van rajta. Létezik már lollipop verziója is, nem próbáltam, de ahogy olvasgattam még elég bugos, kiforratlan.
A jelenlegi elég stabil. Jól működnek benne a kitkat fícsörök. Egyetlen nagy hátránya az az akku idő (mint minden custom romnak)... De elvileg orvosolható kernel cserével. -
-
kirkri
addikt
Gyanítom már nem igazán foglalkoznak a One X-ekkel.
Alkatrészük már tuti kifogyóban lehet, mert pár hete járt nálam egy frissen szervizelt One X, amiben akkut cseréltek, ami után a tulajdonos melegedésre panaszkodott. Lekapva a hátlapját a készüléknek, nem volt benne a hővezető rézfólia, illetve egy két filléres ragasztó is hiányzott belőle. Hivatalos szervizben volt, munkalap is volt róla.22 éve a Prohardveren! ™
-
sigidi
tag
válasz kirkri #37144 üzenetére
Köszi!
Független, most próbáltam, úgyhogy az egyik szabadnapon neki is esek a wifinek. A kijelző pedig most derült ki...elállították az alvó módot.dvdbackuper: Sejtem, hogy megoldanak bármit, de én akarom megoldani. Elvileg lehetséges. Ha elcseszem/vagy mégsem ez a hiba, jönnek ők..
Expect the unexpected.
-
kirkri
addikt
válasz sigidi #37143 üzenetére
Csak a SIM próba mondja meg, hogy független-e, és sajnos ha nem független, akkor a ROM csere sem segít.
A gyenge wifi jel az érintkező behajlása miatt van, a folyamatosan világító kijelzőt pedig valószínűleg a közelítés szenzor hibája okozza. (2k körül van egy új)
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
sigidi
tag
Sziasztok!
Kis segítség kéne, 2.2 froyo óta nem nyúltam androidhoz komolyabban .
Nagyjából beleolvasgattam a fórumba, látom, hogy alapból függetlenül érkeztek a telenor, t-mobilehoz is a telefonok. Hol tudom ezt ellenőrizni, vagy csak sima SIM csere próba?
Custom ROM: 4.2.2 felett melyik ROM ajánlott?
Láma kérdés: a ROM-tól függ a telefon SIM függetlensége, igaz? Fontos lenne hogy az legyen, mivel elvileg telenoros, viszont most fél évig nem tudom használni külföldön..
Akksit sikerült kicserélnem benne, hogy működjön, erre a wifi elszáll/gyenge, meg random bekapcsolva marad a kijelző.Köszi a válaszokat előre is
Expect the unexpected.
-
-HTC-
tag
Én Sony Z3C-re váltottam, nagyon jó döntés volt!
-
jose999
senior tag
Nekem LG G2 (ami aztán az asszonyé lett, csak ezert nincs már nálam) , majd LG G3 lett az utód. Cseppet sem bántam meg, jó választás volt. Ajánlott mindkettő. G4-re egyáltalán nem vágyom Amúgy a HOX is megvan, a fiam (11) használja, annyira szeretem, hogy ha elromlik sem dobom ki Sonyval Samsunggal kapcsolatban negatív irányba elfogult vagyok. ( Egyet láttál, mindet láttad, stbstb )
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mire éri meg lecserélni idén a HOX-t, ami kifogástalanul tudna szolgálni a következő 2-3 évben?
Én most az LG G4-el szemezek nagyon, de az meg csak hó végén jelenik meg ugye, tehát semmi konkrétum.
HTC-ben egyelőre nem igen gondolkozok, rossz tapasztalat a szervízzel, sajnos.
(A túlárazott Szifon és Samu nem játszik valszeg. )
Maradt valami egyátalán?
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz donw3ga #37132 üzenetére
Ha a géphez csatlakoztatva az ADB látja a készüléket, amihez viszont kellenek a szükséges driverek, akkor az alábbi paranccsal elindítható a készülék bootloader módban.
adb reboot-bootloader
Szerk.: Nem akarom kétségbe vonni a hozzáértését annak, aki megnézte, de ez elég jellemző hiba, hogy a hangerő gomb lefelé nem érzékel már rendesen és ezeknek a megoldása többnyire az előbbiekben említett csere és ilyesmi a legkevésbé sem fordul elő szoftveres hibaként, mert gondolhatod, akkor már rég javították volna ROM-tól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz donw3ga #37132 üzenetére
Sajnos nincs másik módszer.
A hangerő gomb nem klikkel, vagy van klikk hang, de nem működik?Előbbi esetben lehet cserélni a szalagkábelt amin a mikrofon is van, ezután működni fog.
Utóbbi esetben, ha volt korábban szétszedve a készülék, akkor az említett szalagkábel csatlakozója mellett letörtek egy SMD alkatrészt, ami ráadásul szinte minden esetben együtt jár a nyomtatott áramköri fólia sérülésével is, amit nem igazán lehet javítani.22 éve a Prohardveren! ™
-
donw3ga
őstag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni a következőben:
már korábban észrevettem, hogy a telefonomon a hangerőszabályozó lefelé gombja nem mindig funkcionál. Tegnap felraktam a telefonomra CM12-t de a GAPPS-ot elfelejtettem, így első indításkor a telefon hibaüzenettel megáll (nem érhető el semmilyen funkció a telefonon). Mivel a hangerőszabályozó nem működik így nem tudok belépni a bootloaderbe. Van valami módszer amivel elérhetném recoveryt vagy a bootloadert? -
adam0010
csendes tag
hello valaki tudna segíteni htc one x függetlenítésében?
Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
kirkri
addikt
válasz Lilipocok #37125 üzenetére
Nincs kép, vagy nagyon halványan látszik?
Sajnos egyik sem segít rajtad, ha egyáltalán nincs kép, akkor a GPU a hunyó. (Nagy hő hatására előfordul, hogy elválik a paneltől) Ha van kép, de halvány, akkor a háttérvilágítás pusztul el.
Sajnos egyik problémát sem tudják neked orvosolni.
Az alsó gombok világítása független a kijelzőtől, az nem támpont, hogy működik.
22 éve a Prohardveren! ™
-
Lilipocok
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.
Akadt egy kis problémám a HTC One X telefonommal. A töltést veszi, az alsó ledek világítanak, de nincs kép. Rezegni rezeg, bekapcs gomb megnyomásánál világítanak az alsó gombok. Próbálkoztam hard resettel, de a kijelző sötét maradt.
Lcd hiba nem lehet, mert azt már cseréltünk rajta.
Mivel tudnám újra visszahozni a képet?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Lili -
Arpee88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
HTC One X Házilag estem neki a kijelzőcserének, minden hibátlanul zajlott, mígnem én hülye csavarhúzóval estem neki az aksinak,hogy a ragasztás elengedjen,de sajnos a csavarhúzó erősebb volt és kiszúrta az aksit. Vettem bele újat(szerintem bontott volt) Kicseréltem, utána a kijelzőt is, de sem a régi, sem az új kijelzővel nem ad képet. Annyi változott,hogy az új kijelzővel érzékel a digitalizer,ami miatt az egésznek neki estem.
Valószínűleg valamit kisüthetett a zárlatos aksi?
Mennyibe fájhat jelenleg egy ilyen szerviz?
Előre is köszi a segítséget! -
kirkri
addikt
Most látom, hogy ide is írtál, akkor a privátban küldött válaszom bemásolom, hátha másnak is hasznos.
"Jól gondolom, hogy utángyártott kijelzőről van szó?
Ebben az esetben csak a megszokás segít.Az esetek 99%-ban arról van szó, hogy a kijelzőben lévő fényterelő pöckök nem a megfelelő helyen vannak, ezeket csak úgy lehet megfelelően megigazítani, ha szétmelegítem a kijelzőt, de utána normálisan nem lehet visszaragasztani, így több kárt okoznék, mint a nem megfelelően világító gombvilágítás. Ha eddig megfelelően világított, aztán egyik napról a másikra nem, akkor az a jobbik eset javíthatóság szempontból, mert akkor "csak" azt a szalagkábelt kell cserélni, amin a LED-ek vannak."
22 éve a Prohardveren! ™
-
-HTC-
tag
Sziasztok!
One X+ vissza nyíl világítás nem működik, van erre valami egyszerű költségkímélő javítási mód?
-
kirkri
addikt
Ma hozott hozzám egy fórumtárs egy One X telefont.
Egy hete vette, az eladó elmondása szerint csak a kijelzője van betörve.Szétszedés után ez fogadott.
A készülék belső része tele volt nyomva ragasztóval. (a pisztolyos meleg ragasztó)
Ráadásul az idióta aki ezt elkövette, a felső sarkokat is telenyomta, így az előlapi kamerát is sikeresen beragasztotta.
Az első döbbenet után egy donor készülék felhasználásával végül sikerült belőle hibátlan készüléket varázsolni.
22 éve a Prohardveren! ™
-
attrax
aktív tag
Asszem az enyém is megadta magát.Képernyő elment offba percekre gombokra nem reagált majd visszajött.Amig lehet addig backupolok de már nincs bizodalmam benne.
Unterschreiben
-
Gabi1288
csendes tag
Sziasztok!
Leírom tapasztalataimat, nehogy valaki úgy járjon mint én!
Probléma akadt a készülékemmel, mégpedig, nem töltötte a töltő.Bevittem nbookpda szervízbe ( http://nbookpdaszerviz.hu/ ), ahol eléggé lekezelően bántak velem és emellett nagyon drágán vállalták, de beletörődtem és beadtam, hogy csinálják meg.Beszéltem előtte pár szervizzel és ők is megerősítek , hogy a HOX szerelése kifejezettem nehéz feladat köszönhető a unidoby kialakításnak, és ők sem szívesen javítják ( aki nem akarja szétbarmolni az MEG SE PRÓBÁLJA otthon megcsinálni,mivel sokkal nagyobb kárt fog okozni mint hasznot) bízzátok olyanra aki ért hozzá(ne az nbookpdara).Miután visszakaptam a telefonom a drágalátos szerviztől kb 1 hétre rá megint tönkrement, de most már olyan hibával ami javíthatatlan, és az annak köszönhető, hogy nem szakszerűen cserélték ki az aksit. Senkinek nem ajánlom a céget messze kerüljétek és házilag otthon se nagyon próbálkozzatok kicserélni aksit. Itt a fórumban vannak olyan kedves fórumtársak akik szívesen segítenek , csak kérni kell őket. -
Emilchen
tag
Hello, ma délután megadta magát a HOX-om 2 év és 8 hónap után. (Egy éve teljes garis szerviz volt, minden cserélve) Nem tudtam bekapcsolni, töltöre téve nem világított a piros fény. Vettem gyorsan egy Nokia 530-at, amíg megjön az M9. Este csak úgy dühömbem megint nyomtam a HOX bekapcsológombját és a hangerőgombot. Erre vagy 15-20 mp után bekapcsolt és működik, mintha mi sem történt volna. Vajon bízhatok egy aránylag hosszabb üzemképességben vagy hamarosan végleg megadja magát?
-
Heroldg18
tag
Üdv
Olyat szeretnék kérdezni mi a teendő ha a One x all in one toolkit nem tudja felrakni a boot.img-t a telefonra?Tallózás után bejön a parancssor és a végén kiírja azt is, hogy done de a telefon nem indul el csak a boot képernyő és tölt a cyanogenmod de ezt csinálja 10-20 percig és nem lép tovább. Olvastam olyat is hogy parancssorból is lehet valahogy felvarázsolni a boot.img-t de nem tudom hogy hogyan lehet ezt megcsinálni.
ez fut le amikor felakarom rakni a boot.img-tValaki tud segíteni?
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz #41180928 #37106 üzenetére
A legtöbben a hővezető fólia visszahelyezésekor nyírják ki a telefont, konkrétan így. [link]
Van még egy másik pont az U alakú szárán a panelnek, arról is írtam a topikban, de most sajnos nem tudom visszakeresni neked.
Természetesen nem kell túlmisztifikálni egy akku cserét, azonban rutin nélkül könnyen kinyírható bármelyik telefon, a One X készülékekre a háttérvilágítás tekercsek sérülékenysége miatt ez különösen igaz. Ha szétnézel az OLX-en, mindig találsz olyan készüléket, amelynél nincs háttérfény. Aztán többször kiderül a hirdetésből, hogy kijelző/akku csere következménye.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
törölt tag
válasz kirkri #37105 üzenetére
Sok konkrétum nincs leírva (keresés: akku csere, akkucsere, aksi csere, aksicsere).
Amit eddig láttam szétbarmolni azok a keret pöckei, berepesztett üveg, letört szalagkábel rögzít.
Illetve egynél leszakították az akksi csatiját az alaplapról.
De ezek odafigyeléssel/rákészüléssel elkerülhetők. -
törölt tag
válasz #97543424 #37101 üzenetére
Az nem sokat nem mond sajnos.
LINK
A fenti tutorialból kellenek a következő lépések:Necessary Prerequisites
Download and install HTC Sync software on your computer.
Your device battery should be at-least 70% charged.
Download and extract Fastboot files to a folder on your computer. For the sake of simplicity, make a new folder at a drive’s root level and give the folder a simple name without spaces.4
5
6
7
8, de itt a parancs "fastboot getvar all"
Ez kiad egy listát, és ebben van benne minden fontos tudnivaló arról, hogy mihez kell keresni cuccokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott