- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz kitcar66 #36222 üzenetére
Gyárira vissza lehet állítani a készüléket, de attól még a bootloader nyitva marad, azzal nem tudsz mit kezdeni.
Jó lenne tudni, hogy mi az amin lebukott a telefon a T-nél. A nyitott bootloadert nézték meg, vagy olyan ROM volt a készüléken amiből rögtön rájöttek, hogy piszkálva volt a telefon. Én két T ponton is adtam már le telefont, egyik helyen sem nézték a bootloader-t, így gyanítom, hogy a telefonon olyan custom ROM lehet, amit könnyű kiszúrni, mert más a kinézete, mint a gyárinak. (pl. Venom ROM, ami elég népszerű)
A telefon hangszóró nem egy drága dolog, de ott sem tudjuk, hogy mi a konkrét probléma. Recseg, vagy nem működik? Illetve a hátlapi hangszóró, vagy a fülednél lévő?
Ha megvan a kérdésekre a válasz, akkor tudunk tovább lépni.
Azzal vigyázz, hogy sok pénzért ne engedd szervizeltetni a telefont. Én anno eladtam egy készüléket itt a Hardveraprón, amit az illető tovább is adott rögtön és a vevője panaszkodott, hogy recseg a fő hangszóró és állítólag bevitte egy telefonos szervizbe és sokba fog kerülni a cseréje. Mondtam az illetőnek, hogy hozza vissza és kicserélem neki garanciába, erre azt a választ kapta, hogy már megjavíttatta és fizesse ki az én vevőm neki a 10e forintos javítási költséget. Ez egy durva lehúzás volt, semmi más.
Egy hangszóró Kínából egy ezres, ha sokat számol fel a cserére a sufni GSM, akkor sem kerülhet többe összesen 3 ezer forintnál.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!