Új hozzászólás Aktív témák

• kirkri

addikt

válasz kitcar66 #36222 üzenetére

Gyárira vissza lehet állítani a készüléket, de attól még a bootloader nyitva marad, azzal nem tudsz mit kezdeni.

Jó lenne tudni, hogy mi az amin lebukott a telefon a T-nél. A nyitott bootloadert nézték meg, vagy olyan ROM volt a készüléken amiből rögtön rájöttek, hogy piszkálva volt a telefon. Én két T ponton is adtam már le telefont, egyik helyen sem nézték a bootloader-t, így gyanítom, hogy a telefonon olyan custom ROM lehet, amit könnyű kiszúrni, mert más a kinézete, mint a gyárinak. (pl. Venom ROM, ami elég népszerű)

A telefon hangszóró nem egy drága dolog, de ott sem tudjuk, hogy mi a konkrét probléma. Recseg, vagy nem működik? Illetve a hátlapi hangszóró, vagy a fülednél lévő?

Ha megvan a kérdésekre a válasz, akkor tudunk tovább lépni.

Azzal vigyázz, hogy sok pénzért ne engedd szervizeltetni a telefont. Én anno eladtam egy készüléket itt a Hardveraprón, amit az illető tovább is adott rögtön és a vevője panaszkodott, hogy recseg a fő hangszóró és állítólag bevitte egy telefonos szervizbe és sokba fog kerülni a cseréje. Mondtam az illetőnek, hogy hozza vissza és kicserélem neki garanciába, erre azt a választ kapta, hogy már megjavíttatta és fizesse ki az én vevőm neki a 10e forintos javítási költséget. Ez egy durva lehúzás volt, semmi más.

Egy hangszóró Kínából egy ezres, ha sokat számol fel a cserére a sufni GSM, akkor sem kerülhet többe összesen 3 ezer forintnál.

[ Szerkesztve ]

22 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák