- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi86
csendes tag
válasz
szunyi777 #32686 üzenetére
Szia!
Én tegnap próbálkoztam nem pont ezzel, hanem azzal, hogy alu-fóliát tenni a lemezre, ami házban van a wifi antennánál. (ilyen videók is vannak fönn youtube-on) viszont azzal még rosszabb lett a vétele. Egy másik megoldás a kis tűk feljebb hajtása, ami az alaplapon van, a jobb érintkezés miatt, viszont itt nagyon kell vigyázni, hogy le ne törd őket!!! Ezzel a kis felhajtással jobb lett a vétel minősége, azaz picit nagyobb a vétel hatósugara. A wifi kapcsolat állandó megszakadása viszont még mindig megvan, és ez az ami jobban zavar!
-
kovi86
csendes tag
válasz
Steve1207 #32646 üzenetére
Szia!
Nekem is 1.72.0000-s H-BOOT van rajta. A frissítés óta szerintem ez nem változott, de pontosan nem tudom, hogy eddig milyen volt rajta.
A másik kérdésed, hogy másik routerrel is problémázik-e? Nos a válasz igen, a probléma állandó, sajnos.
Tudsz valami megoldást a dologra?
Üdv. -
kovi86
csendes tag
válasz
Pachenkoooo #32643 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló a problémám. A 4.2.2-es frissítés óta, kb 2 hete volt (T-MOB101-es CID-es a készülék, jelenleg egy 4.17.111.3-as szofver ketyeg rajta, sosem volt rootolva, mindig csak a gyári frissítések települtek rá) a wi-fi nagyon rosszul működik. Nálam annyival "jobb" a helyzet, hogy még van jel, de nagyon sokszor megszakad a kapcsolat, és a hatósugara is nagyon lecsökkent a vételnek. Biztos vagyok benne, hogy valami szoftveres probléma van, mert a 4.1.1-es androiddal ez nem fordult elő, csak azóta van, mióta frissítettem.
A resetelés én is megcsináltam, ettől viszont a helyzet egyáltalán nem változott.
A probléma engem is nagyon bosszant, mert egy ilyen drága készüléken ne legyen már ilyen gond!
Remélem valaki tud segíteni a megoldásban!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest