Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi86
csendes tag
válasz szunyi777 #32686 üzenetére
Szia!
Én tegnap próbálkoztam nem pont ezzel, hanem azzal, hogy alu-fóliát tenni a lemezre, ami házban van a wifi antennánál. (ilyen videók is vannak fönn youtube-on) viszont azzal még rosszabb lett a vétele. Egy másik megoldás a kis tűk feljebb hajtása, ami az alaplapon van, a jobb érintkezés miatt, viszont itt nagyon kell vigyázni, hogy le ne törd őket!!! Ezzel a kis felhajtással jobb lett a vétel minősége, azaz picit nagyobb a vétel hatósugara. A wifi kapcsolat állandó megszakadása viszont még mindig megvan, és ez az ami jobban zavar!
-
kovi86
csendes tag
válasz Steve1207 #32646 üzenetére
Szia!
Nekem is 1.72.0000-s H-BOOT van rajta. A frissítés óta szerintem ez nem változott, de pontosan nem tudom, hogy eddig milyen volt rajta.
A másik kérdésed, hogy másik routerrel is problémázik-e? Nos a válasz igen, a probléma állandó, sajnos.
Tudsz valami megoldást a dologra?
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
kovi86
csendes tag
válasz Pachenkoooo #32643 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló a problémám. A 4.2.2-es frissítés óta, kb 2 hete volt (T-MOB101-es CID-es a készülék, jelenleg egy 4.17.111.3-as szofver ketyeg rajta, sosem volt rootolva, mindig csak a gyári frissítések települtek rá) a wi-fi nagyon rosszul működik. Nálam annyival "jobb" a helyzet, hogy még van jel, de nagyon sokszor megszakad a kapcsolat, és a hatósugara is nagyon lecsökkent a vételnek. Biztos vagyok benne, hogy valami szoftveres probléma van, mert a 4.1.1-es androiddal ez nem fordult elő, csak azóta van, mióta frissítettem.
A resetelés én is megcsináltam, ettől viszont a helyzet egyáltalán nem változott.
A probléma engem is nagyon bosszant, mert egy ilyen drága készüléken ne legyen már ilyen gond!
Remélem valaki tud segíteni a megoldásban!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók