- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #21515 üzenetére
Ha sikerülne a dolog és a temproot és az s-off is sikerülne, akkor hogyan lehet custom recovery-t / custom romot feltenni?
Mert ugye ennek a lényege az lenne, hogy újraindításig marat a root állapot, de hogyan teszem fel újraindítás nélkül pl. a twrp-t, vagy a romot?
Vagy parancssorból kell végig a dolgokat flash-elni?Amúgy nekem nem sikerült az adb-be életet lehelni, állandó error device-t kapok.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #21497 üzenetére
ugyanez....vagyis error: device not found
C:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>
C:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk> adb devices
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attachedC:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>adb reboot
error: device not foundC:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #21447 üzenetére
Loboda masterrel most értekeztem, és azt mondta, hogy nem megy
-
HUTCHDB
nagyúr
Páran írták, hogy kitkat-re való frissítés után a kijelző színei jobbak, mélyebbek lettek.
Ezt mások is meg tudják erősíteni? -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FGyula30 #21386 üzenetére
Mondjuk az könnyen előfordulhat, hogy a korábbi gyakorlattal szakítva, javítanak a munka minőségén.
Nekem (pontosabban a lányom) HOX-ot javítottak hibátlanul.
Ez után a htc küldött elektromos kérdőívet, hogy hogy voltam megelégedve.
Véleményem szerint folyamatosan értékelik őket, aztán ha valami gond van, akkor lépnek, szerintem ez történhetett mostanság is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #21358 üzenetére
hurrikan és (#21359) hpnx7400 !
Nekem most 2013. november 17-én gyártottam van.
Ez, - mint ahogy írtam - nem lilul.
Én az itteni komment alapján írtam, hogy ha úgy van, hogy a frissítés után kezdett el lilulni, + a korábbi saját telefonom alapján (ami kb. 3 hónapig volt meg és nem lilult) gondolom azt, hogy ez nem hardveres gond.
Mondjuk az is elgondolkodtató, hogy a mostanában szervizben járt készülékeknél cserélték automatikusan kérés nélkül a kamera modult, és aki lilulási hibával küldte be javításra, annak is cserélték és ezáltal megszünt a hiba.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #21354 üzenetére
Nem az verzió " ugrásra " gondoltam, hanem a lilulásra.
Az első (nyáron vett) one-omban nem lilult a kamera ez tuti.
Több hónapon keresztül semmi jele nem volt ennek.
A mostani készülékem nem lilul, így szoftver frissítés előtt, de kérdés, hogy update után mi lesz.
Épp ma jelezte itt az egyik fórumtárs, hogy a frissítés után jött elő a lilulás. (Red Bull fan)
Ha ez így van, akkor ez NEM harveres gond. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #21352 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Red Bull fan #21348 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan kérdezném, tudja valaki, hogy a kamera szoft. száma kiolvasható valahonnan?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #21198 üzenetére
Ez csak részben igaz....
A készüléked nem gyári független, így buheráltnak is nevezhetnénk, de attól, hogy t-mobilos, még lehetett bontatlan és független.
Egyébként a német t-mobilos cidje: tmo_deMost néztem meg egy másik cid-et jelző programmal, abban pedig : T-Mob101 szerepel....
-
HUTCHDB
nagyúr
Én ezzel a gmail fel nem ismerési szindrómával már találkoztam.
Kb. a 4. factory reset segített.
A mentést is valószínűleg azért nem találja, mert a másik fiókodhoz tartozó helyre mentette.
Én csinálnék ismét factory resetet és újból próbálkoznék!
De ahogy egy új mentés végez a rendszer, az előző tőrlődik, így vigyázz, az automatikus mentési funkciót kapcsold ki minél hamarabb! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
InFRaReD #21176 üzenetére
Németország nem "kiesett a pixisből"?
A nokia kontra hTc per nem játszik közre a lemaradásban?
Mondjuk talátam két cikket:http://www.androidpit.de/htc-one-update-kitkat-deutschland
http://www.androidnext.de/news/htc-one-android-4-4-kitkat-deutschland/#comment-1219954754
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21087 üzenetére
Te milyen szolgáltatós vagy? (milyen cid-ed van?)
-
HUTCHDB
nagyúr
Zárképernyő háttérképe külön cserélhető?
-
HUTCHDB
nagyúr
Az alsó dock fekete maradt?
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20970 üzenetére
Szerintem sense ugrás nem lesz.
Azt az új modellnek "szánják" és később lesz egy frissítés, amikor a one is megkapja a sense 6-ot.Visszatérve az alap "eszmefuttatásomra" és az egész android hibájára, én a virtuális háttértár "újragondolását" szeretném már látni, érezni, vagyis a Dalvik futtatókörnyezetet leváltó ART -t.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20964 üzenetére
S3-an pl. volt olyan nadroid backup-om, ami kb. 2 gb volt.....
MÁS:
Megmondom őszintén ezt a kitkat -et várom már.
Emlékszem, nyáron, amikor az első one-om volt, akkor eléggé sokat dobott a 4.1-ről 4.2-re váltás az egész működésen.
Én spec. a 4.4-es hivatalos sense-re portolt (vagy sense-vel együttes) romtól még ettől is folyamatosabb működést várok, mint most 4.3-an.
Most a gyári 4.3-at használom, ami itt-ott meg-meg akad...
Nem tudom nexus 4-en érdemi változást hozott-e a frissítés?
Most, hogy napi szinten nézegetem az M8-al kapcsolatos híreket, (és szinte biztosra mondható a SoC az új modellben) egyre többször próbálgatok SD800-as processzorral szerelt telefonokat.
Ha azt a nyers erőt fogja hozni az új modell, szinte biztos, hogy váltok.
Míg mondjuk az S4-nél, G2-nél engem nagyon idegesítenek az akadozások, amelyek jóval szembetűnőbbek mint itt one-on, azért egy-egy dolog megnyitásakor, vagy futtatáskor már bizony az a processzor és grafikus megjelenítő jobb paraméterei érzetben, látványban is megjelennek.Szóval véleményem szerint a hTc optimalizálása és a mindenben jobb hardveres előrelépés, igen is brutális szerkezetet fog hozni...vagyis remélem!
-
HUTCHDB
nagyúr
Nagy csend van a kitkat frissítéssel kapcsolatban.
A francia szolgáltatós tévedésből megjelent hír óta semmi, pedig már csak 1 hét van a januárból. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #20758 üzenetére
Természetesen ez a gyári füles, lehet funkcionalitásban nem túl jó, de szerintem nagyon jól szól.
Azért linkeltem, mert ennyiért nagyon megéri, sokkal drágább fülesekkel felveszi a versenyt, magyarul, felesleges keresgetni mást.....szerintem.(#20768) Badboys!
A gyári 4.4 ezekből a szempontokból nem hoz változást.
A root, toolbox, kernelcserével viszont minden kérdésedre igen a válasz, már a 4.3-an is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20738 üzenetére
Én ezt ajánlom: [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20661 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #20654 üzenetére
Higgyétek el, hogy sokan vagyunk itt olyanok, akik szeretik cserélgetni, próbálgatni a telefonokat, köztük én is.
Én próbáltam szinte mindet.
Ami hosszabb használat után is tartaná a lépést a one-al, az szerintem a z1, a Mi3 és az i5. (win telefonok nem érdekelnek...)
A többi telefon sajnos az "android hibája" miatt akadozósabb, mint a mi telefonunk.
Nehéz dolog ez, mert pl. a sony nekem nem kellene, nem tudom miért, de spec olyan semmilyen az UI-ja, az i5-nek kicsi a kijelzője, a Mi3 is kicsit furcsa kivitelű, és igen nagy a "kihasználatlan" hely.
A hTc mellett az általam nagyon megszokott és megszeretett, letisztult, giccsmentes, funkcionálisan számomra legjobban kézre eső "launcher" a sense szól.
A G2-őt próbáltam, de idegesített az, hogy a nyers erő mellett (mert ezt nem kell elvitatni!) csúnyán akadozik pl. a névjegyek, híváslisták, sms-ek görgetése, a böngésző több oldalainak scrollozása, váltása között.
A G2 akkuja nagyobb teljesítményű, de a kijelző méretből adódóan ez az előny nem érdemi.
A zenei része a one-nak nagyon jó szerintem, mondjuk én disco zenét hallgatok, ezen a stíluson jól jön a mély kiemelés, kövezzenek meg ezért, de nekem ez tetszik, és más telefonok ebből a szempontból meg sem közelítik. Pl. a G2-nél is próbálkoznak hangerő növelő mókolásokat bevetni...
Tudom, hogy a one sem tökéletes, de hiába kerestem tőle jobbat, egyelőre nem találtam....ÉN! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20625 üzenetére
Hát igazából érdemi tippem nincs.
Valami olyan dolog történhetett még, hogy a processzor beragadás, túlmelegedés elkerülése végett egy drasztikus megoldáshoz nyúlt a rendszer, kikapcsolt.
Közel sem biztos, hogy nincs olyan védelem, ami erre van kitalálva.
Nincs olyan programod telepítve, ami esetleg a használatot monitorozza, és nem nullázta magát az újraindításkor?
A gsam baterry pl. hőmérsékletet is néz, vizsgál! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20623 üzenetére
Nekem nem teljesen ilyen jellegű roblémám volt a minap, hanem az, hogy az istennek nem szólt a hagszóró.
Sem jelzőhangok, sem youtube, semmi.
Csak az újraindítás segített.
Átgondoltam a napomat, mi lehetett az, ami ide vezetett.
A sigyc-et használtam több órán keresztül és én arra gyanakszom, hogy az tett keresztbe... (jelzem, hivatalos a navigációs programom).
Azóta is használtam, de csak kisebb, rövidebb időszakokra, de nem jelentkezett ez a hiba.
A telefonon stock 4.3 van egyébként.Nem a hibámat akartam ecsetelni, hanem azt gondoltam, hogy meg kellene nézned, (vagy vissza kellene gondolnod, ha nincs batterystat-od) hogy mi az a dolog, ami nálad bekavarhatott, vagyis, most használtad először, vagy túl sokat játszottál egy játékkal, vagy ilyesmi.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20618 üzenetére
Már használtam a kitkat-et, szerintem jobb minden szempontból, pedig az még csak a developer verzióból portolt volt.
A hTc szerintem igényes munkát végez, végzett eddig is, nem nagyon adott ki frissítést a one-ra összecsapva.
Az lenne a nagy szó, ha rögvest a sense 6 is jönne, de szerintem az az M8-al debütál.Steve1207!
jól értem, hogy a franciáknál már ma reggeltől megy OTA-n? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20608 üzenetére
Nem kell itt magyar tanárhoz menni, "összemostad" a dolgokat, ráadásul azt mondtad, hogy nem valós az 5 óra....
"Szerintem semmi baja, reggel óta podcast hallgatás folyik. Nem tiltottam le semmit, egyszerűen használom, ami mindenkinél mást jelent."
"Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal. "
A másik dolog az, hogy míg nálad 0:0:0 a beszélgetési idő, 0 mail, és 0 sms-ed volt, ezzel szemben nálam kb. fél időben közel 23 perc beszélgetés, gmail, youtube, üzenetek kezelése...szóval úgy ahogyan írtam.
Ez egy teljesen normális használat 5 óra kijelzőidővel.DE hagyjuk ezt.
A gyári böngésző kategóriákkal jobban működik NÁLAM, nem laggol, nem akad, szinkronizálható a pc-s könyvjelzőkkel, megy a flash, szóval SZERINTEM minden szempontból jobb választás.
(#20609) Steve1207 !
Most gyári rendszeren vagyok, de egy jó kitkat rendszer + egy jó kis kernel, még jobb élmény, mert amik a gyári rendszernél jelen vannak röccenések, azok határozottan eltűnnek, sőt tudod, a kernel extrák is nagyon jól jönnek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20604 üzenetére
Én meg folyamatosan azt mondom, hogy az én általam leírt használattal igen is hozható az 5 óra.
Te pedig azt, hogy ez nem.
Nem mondatokat ragadtam ki, hanem ezt írtad tartalmilag is.
Mindjárt csinálok képeket!Gyári rendszer, semmi nincs tiltva nálam sem.
Tudom, hogy itt sokaknak nem tetszik ez a téma (sem), de az ilyen készüléket vásárolni kívánok, itt is tájékozódnak, és szeretném, ha erről reális kép alakulna ki bennük.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20601 üzenetére
Tiszteletben tartva véleményedet, azért pontosan nem a zenehallgatás az, ami "okostelefonos" használat szerintem.
Nekem az 5 óra kijelzőidő mail-ek fogadásából, mellékleteinek letöltéséből, válaszolásokból, fotózásokból, gps használatából, netezésből, böngészésből, hívásokból és sms-ezésből tevődik össze.Ezen utóbbiak, igen is smartphone-os használatok, amelyek mindegyikéhez kijelző használat párosul.
-
HUTCHDB
nagyúr
ÉN:
"Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük."TE:
"Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész."ÉN:
"Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?"TE:
"Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene."Össze vissza beszélsz...
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?
Nekem tetszik a sense, közel sem olyan csimbumcirkusz kavalkád, mint más gyártók kezelőfelülete.
Vagy az androidtól elvárható legjobb optimalizálás?
Hiába a sok sok pont a szintetikus teszteken és a magas órajel, ha receg, akad a szerkezet, amit észlelek minden más márka androidos csúcskészülékénél...
Szóval ha belekeztél, jó lenne, ha konkrétan idedörgölnéd az orrunk alá a hibák listáját! -
HUTCHDB
nagyúr
Lehet, hogy nem vennél, de már van egy....."Barátnőmé a ONE" írtad egyik hozzászólásodban.
A kamerával kapcsolatban millió meg egy negatív jelzést kapott a one, de ebből a HASZNÁLATOT ÉRINTŐ hiba alig van.
Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük.A kamerával kapcsolatban én úgy fogalmaznék, hogy annak minősége elmarad attól, amit összességében a one tud!
Ettől függetlenül véleményem szerint jó képeket csinál.
Igaz nem jellemző rá a túlszaturáltság, de ha az adott tárgy mellé tesszük a képeket, igen megnézném melyik királynak kikiáltott ANDROIDOS telefon állna helyt. -
HUTCHDB
nagyúr
Lehet már volt róla szó, vagy tudjátok, de én spec. most vettem észre, hogy a "redőnyként" lehúzható ún. gyorsbeállításoknál, ha egy "kapcsoló" jobb alsó sarkán lévő három pontra kattintunk, akkor azonnal eljutunk a beállítások menü adott funkciójához, így nem kell végiglépkedni a menüben, ha pl. a bluetooth esetén láthatóvá is akarjuk tenni a telefonunkat, vagy pl. a fényerő csúszkás állithatóságához is azonnal "odaugordhatunk", stb....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #20473 üzenetére
A két legajánlhatóbb rom VÉLEMÉNYEM szerint a revolution hd és a maximus.
A viper jó, de egy idő után valamiért belassulgat, akadozós lesz.
Az insercoin is jó lenne, de mikor használtam néhány napig, valami furcsa érzetem volt.... nem tudom megmagyarázni, de itt ott az is picit lassabban reagált.
Én spec. az ARHD-hez tértem vissza.
Viszont a kernelcsere mindenképp ajánlott! -
HUTCHDB
nagyúr
Ma voltam egy helyi mobil boltban.
Ismerem a tulajt, aztán beszélgettünk - egyebek mellett - a különböző értékesítési arányokról.
Legtöbbet iphone-ból adott el, majd samsungból.
De nem is ez a hír lényege, hanem az, hogy tavaly egyetlen egy darab htc-t sem adott el.
Nagyon kevés érdeklődés ugyan volt szeretett márkánk iránt, de ezen érdeklődők közül mindenkit kis ráfordítással rá tudott beszélni más (és bevallása szerint, a számára jobban kifizetődő) márkára.
Szóval én ebből azt látom, hogy egyrészt kevesen ismerik magát a htc-t, de ha mégis ilyen telefonba gondolkodna, kis "útbaigazítással" a helyes társadalmi elvárások, trendek irányába lehet terelni!
Itt tartunk.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #20384 üzenetére
Épp nem erre gondoltam.
Másodkézből is ki lehet fogni egy jó készüléket!
Én biztos szétnéznék különböző hirdetések között.
DE sz@rt nem vennék!
Újszerű, garanciás, full tartozékos darabot is lehet találni.
Éppen a hétvégén segítettem egyik ismerősömnek egy ilyen projektben.
S4-et cseréltettem le vele, sikerült rábeszélnem....2013. december 28-án vásárolt, független, teljesen új, full dobozos, garanciás. Igaz gsm boltos, de európai modell, így htc garanciás.
Kaptunk hozzá 3 db jó minőségű fóliát, egy jó minőségű ultra vékony tokot, asztali dokkolót is.
Hibátlan összerakás, pixelhiba mentes darab.
100e. volt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20378 üzenetére
Nem igazán neked szólna Edenyke, de te hoztad fel:
A hTc egy igen korrekt cég!
Szerintem az itteni levelezésből is látszik, hogy korábban nem a levegőbe beszéltem...
(Igaz az alany nem az én telefonom, de az érdeklődést én eszközöltem.)Van garancia, csak ugye itt az lehet a gond, ha valami specifikus alkatrészre lenne szükség az ázsiai modell miatt, azzal kapcsolatban megtagadhatná a javítást a cseh partner.
(#20377) Steve1207!
Üdv! -
HUTCHDB
nagyúr
Magyarországon garancia nélkül nem lehet forgalomba hozni terméket. (újat!)
Plusz ha ez európai modell, akkor arra itt a htc vállal garanciát, hiszen ezt hivatalosan hozták forgalomba, ami ebből a szempontból tök mindegy, hogy Németországban, Lengyelországban, vagy itthon történt. És ez alól a szolgáltatós készülékek sem kivételek!
Ráadásul itt is lehet az internetes rendelés lehetőségével élni, és azt is jogszabály írja elő, hogy ha valami nem stimmel a készülékkel, akkor vissza lehet küldeni. (igaz 30 nap van az ellenérték visszafizetésére)Szóval ha én keresnék most ilyen telefont, akkor valószínűleg egy hívást elengednék, hogy pontosan mit is takar az ajánlat, mert azt sem látom sehol, hogy ez nem teljes tartozékos, német nyelvű, stb, stb...Bocs, most látom, hogy ez OEM készülék. Elnézést!
Ne vitatkozzunk szerintem ezen, mert én csak segíteni szerettem volna! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #20359 üzenetére
Picit túlzás a hasonlat, de én értem...
Amit még el lehet mondani, hogy a kűlső hibák a korábbi gyártásoknál voltak "jellemzőek", az újabb kiafásoknál én nem is hallottam sem sorjás, sem pixel hibás darabokról.
A bolti garanciás is ugyanolyan jó lehet, ha a cid-je európai, mert ilyenkor imei alapján a htc szerviz javítja. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #20347 üzenetére
Vannak, előfordulnak hibás darabok.
A hibajavítás nyílván a szervizes precízségén múlik.
Itt a fórumon is hallani, olvasni elrettentő példákat, viszont épp tegnap volt róla szó, hogy hibátlan munkát is tudnak végezni.
Nekem ez a negyedik one-om.
Az első illesztési hibás volt, az visszaküldtem.
A többi mind hibátlan volt kűlsőre, és meghibásodás sem jelentkezett....kopp, kopp, kopp.
Maga a készülék (konstrukció) hibátlan, hasonló inaktivitást kell tanusítani, mint az iphone-nál, nem kell fagyástól, újraindulgatásoktól tartani.
A gyári rendszer (nevezzük összességében sense-nek) nagyon jo, kiforrott, szép.
Egyedüli negatívum lehet a kamera, ami tájképeknél (távolabbi fotózásoknál) könnyen rossz képeket tud csinálni, de pici odafigyeléssel ez orvosolható.
A "töksötétes" vaku nélküli fotók lilulása is jelen van, de ki fotózik feketeséget este?
Maga a fényképek viszont színhűek, összességében bőven a jó kategóriába sorolhatók.
A videó viszont szuper, optikai stabilizátor van a telefonban, és a kép és hangminőség is hibátlan.
Szóval a telefon összességében szuper, garanciával kell megvenni, és nem lesz vele gond!
De vannak itt olyanok, akik iphone-ról jöttek és van érdemi, elfogulatlan véleményük. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #20278 üzenetére
Sajnos azt lehet olvasni, hogy az új csúcskészülék (M8) is 4 MP-s kamerával fog kijönni.
Nyilván ezek még nem 1000%-os hírek, de valószínűsíthető! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
viktor82 #20245 üzenetére
kikapcsolod a power (magyarul ki/be) menuben a fasboot-ot (gyorsinditast).
a telefont kikapcsolod.
hangero le gombot megnyomod es nyomva tartas mellett nyomod a bekapcsolo gombot kb. 2-3 mp-ig.
ha nyitva volt a bootloader, akkor unlocked felirat van a bejovo "menuben".szerk:
meg annyi lehet, hogy relocked, ami kb. ujrazartat jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged