- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FGyula30
aktív tag
válasz
HUTCHDB #21388 üzenetére
Na erről beszélek: ha vkinek az ismerősének jól csinálták meg, akkor már általánosít az ember, én is hajlamos vagyok rá. Beírod a keresőbe h szervíz és oldalakon keresztül lehet olvasni a negatív véleményeket, kritikákat. Elvétve van pozitív vélemény.
Mióta átkerült a csehekhez a javítás, azóta lentebb ment a színvonal. Cikk is volt erről a Ph-n ha jól emlékszem.
Amúgy én örülök annak h többeknek van pozitív tapasztalata, ez lenne a normális. Én csak arra világítottam rá, h ez nem mindig van így és kis dolog miatt nem éri meg a több hetes huzavona, kockáztatva az egyébként kifogástalan állapotot.Ezt kitárgyaltuk. :-)
-
csacsi67
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Ryzen 7 5800X Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest