Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szellem.

nagyúr

LOGOUT blog (1)

Srácok!

Olvasgatom a hozzászólásokat és a következőkre jutottam:
    1.: Ha már szemmel látható pixelhibát lát valaki, akkor az nem egy pixelhiba, hanem több pixel hibája ilyen ppi érték mellett. Ergo, ahogy írtam az már nem egy pixelprobléma, hanem több, így cserélni kéne szó nélkül.
    2.: A sok illesztési hiba szerény véleményem szerint nem lehet annak az oka, hogy a HTC a mikrofonokat kicserélte mert a Nokia problémázott? Nagyon úgy nézem, hogy azok a hibák olyanok, mintha szétszedték volna a telókat az összeszerelés után? Nem akarok összeesküvéseket generálni, de me megnéztem egy ezüstöt a speedshopban és ott is illesztési probléma volt, ami nagyon úgy nézett ki, mintha szétkapták volna a telót.
    3.: Az elmúlt napokban közzétett hibák miatt elbizonytalanodtam és elkezdtem filózni több más telón. Sajnos arra juottam, hogy marad a One. Xperia Z jöhetett volna szóba, mert Samut már nem veszek, mondom ezt annak ellenére, hogy S3 van nálam.
    4.: Webshopon keresztül nem veszem meg a telót, csak a boltban ezek után. Helyszínen megnézem és ha nem oké, hozza a másikat az ember. Pont az említett hosszú visszavételi procedúra miatt nem akarok webshopban készüléket venni.

Hát, röviden ennyi lettem volna.

Nem akarok okoskodni, csak leírtam a véleményem és meglátásom. :R

Új hozzászólás Aktív témák