- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok!
Olvasgatom a hozzászólásokat és a következőkre jutottam:
1.: Ha már szemmel látható pixelhibát lát valaki, akkor az nem egy pixelhiba, hanem több pixel hibája ilyen ppi érték mellett. Ergo, ahogy írtam az már nem egy pixelprobléma, hanem több, így cserélni kéne szó nélkül.
2.: A sok illesztési hiba szerény véleményem szerint nem lehet annak az oka, hogy a HTC a mikrofonokat kicserélte mert a Nokia problémázott? Nagyon úgy nézem, hogy azok a hibák olyanok, mintha szétszedték volna a telókat az összeszerelés után? Nem akarok összeesküvéseket generálni, de me megnéztem egy ezüstöt a speedshopban és ott is illesztési probléma volt, ami nagyon úgy nézett ki, mintha szétkapták volna a telót.
3.: Az elmúlt napokban közzétett hibák miatt elbizonytalanodtam és elkezdtem filózni több más telón. Sajnos arra juottam, hogy marad a One. Xperia Z jöhetett volna szóba, mert Samut már nem veszek, mondom ezt annak ellenére, hogy S3 van nálam.
4.: Webshopon keresztül nem veszem meg a telót, csak a boltban ezek után. Helyszínen megnézem és ha nem oké, hozza a másikat az ember. Pont az említett hosszú visszavételi procedúra miatt nem akarok webshopban készüléket venni.Hát, röviden ennyi lettem volna.
Nem akarok okoskodni, csak leírtam a véleményem és meglátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Garmin topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Képregény topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen nyomtatót vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest