- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Délelőtt visszavittem. Persze előtte webshopos hölggyel beszéltem, azt mondta, hogy állapodjunk meg abban, miután mondtam neki, nem akarok heteket várni másik készülékre, és ha a 8 napos visszaküldéssel adom le, akkor lehet megveszem máshol, hogy beszéljem meg a szervizessel, ki fogják nekem cserélni helyben, de ha nincs raktáron, akkor 1-2 nap és küldenek másikat.
A zalaegerszegi két szervizesnek mutatva egyik se látta a pixelhibát, tény, hogy fényben kevésbé látszik, meg nem nagy a pixel, de ha az ember a szeme elé teszi a készüléket, simán észrevehető. Na mindegy, ők nem látták. Felhívtak valami htc-s kollégát, az meg azt mondta nekik, hogy nincs csere ennyi miatt. Megírtuk a papírt a 8 naposra, közölték, 1-2 hét amíg visszaáll az előfizetésem. Vicc komolyan.
T-ből kijőve még egyszer felhívtam a webshopot, elmondtam nekik, hogy mégsem úgy történt, ahogy mondtál, hiába hivatkoztam rájuk. Azt ígérte, annyit tud nekem segíteni, hogy figyelgetni fogja a számom alapján, mikor érkezik be a leadott készülékem, de az ünnepek miatt csak jövőhét közepe fele várható, és próbál rajta kicsit gyorsítani, hogy kaphassak egy másikat. Sokat elnézést kért, meg a türelmemet. Meglátjuk. Az biztos, valaki írta, hogy második körben 1000 db-ot kaptak, na abból is már csak 100 körüli darabszám van. Kérdés, ha ez is elfogy, mikor meg mennyit kapnak megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest