Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
A mai nap délelőtt kb 10 óta nem tudok hívni vagyis de, de nem hallok semmit és engem sem hallanak ( se tárcsázási hang se semmi , 1430 -t is próbáltam hívni de csak csend volt) , ha engem hívnak ugyanez. Lefuttattam a HTC-féle tesztet a két hangszóró és a két mikrofon is működik.Először Témobilra gondoltam de mobilnet volt így elvettem az ötletet , gyorsan ki is próbáltam másik telefonban a sim kártyát (biztonság kedvéért) de ott működött.Újra kellene rakni ? Nem hiszem hardveres hiba lenne mert akkor teszten sem kellett volna működniük. Valakinek valami tipp?
És ha újra kell rakni akkor melyik romot ajánlatok? Most Maximus HD van fent. Köszönöm a válaszokat/tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest