Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Macrodroid
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Na mind1, azért szeretem ezeket a fórumokat, mert mindenkinek igaza van...
S2-m van brutálisan túlszaturált kijelzővel, gyönyörű feketével és élénk színekkel. Egyszerűen imádom!
Sose raktam tokba, mert szerintem jól néz ki, vékony és szép darab. A 4,3 colos kijelző pont jó nálam, ennél igazából nem is akarok nagyobbat (tudom, hogy majd muszáj lesz, de még nincs itt az ideje). Nem lakkozott műanyag a hátlapja, bár nem is a gyári, mivel nagyobb aksi van benne. Amúgy meg bármilyen fém hátlapot lehet rá rakni, annyi utángyártott van, hogy csak na!Imádom, hogy nem látom, hogy meddig tart a kijelző

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
S2-m van brutálisan túlszaturált kijelzővel, gyönyörű feketével és élénk színekkel. Egyszerűen imádom!