Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 fél év után
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit74
tag
válasz Red Bull fan #30050 üzenetére
A T-nél már nem javítanak semmit. A szerviz kimerül a készülék átvételével majd küldik tovább.
-
Badboys
őstag
válasz Red Bull fan #30050 üzenetére
Az enyém is behalt szintén T bevittem garipapírral együtt és cserélték pár napon belül mivel a központi raktárból kellett lekérni. Hétfőn vidd be és cserélik pár napon belül.
-
válasz Red Bull fan #30056 üzenetére
Tartozékokra 1év.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TechData
tag
válasz s3nsitivity #30055 üzenetére
A 3 nap alatt arra használtam amit egy telefont általában használnál. Hétvégén viszont egy napot bír de akkor egész napos használatban van.A telefonról szól a rádió: Music Fm 89,5 Wifi az non-stop megy,játszok is rajta ,facebook,instagram, böngészek stb....szóval nincs a szekrény alján
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Erdeklodom, hogy masnal jelentkezett-e a kovetkezo jelenseg?
Amikor a fulhallgatot csatlakoztatom a telohoz /igen a gyarit/, es csinalok valamit akkor a telefon mozgatasaval neha a kep elmegy, egy pillanatra fekete lesz majd ujra vissza. Ezt tobbszor is csinalja, de ha a fulhallgato nincs bedugva akkor minden okes.
Valaki erre magyarazat?Elore is koszonom!!!
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
TechData
tag
válasz kdennis #30061 üzenetére
A 89.5 Music FM-et a hozzá írt alkalmazásról halgatom,mivel külföldön tartózkodom. Lekopogom,eddig nem tapasztaltam még fagyást. A TuneIn Radio nem használom,de gyárilag telepítve van.
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Írtam már korábban is, hogy leadtam a telefonomat szervizbe.
Nyomon követtem Imei szám alapján, 7.30-án végezték el a javítást.
Azóta nem tudom mi van vele...A jegyzőkönyvben határidőt adtak a javításra a T-mobilnál.
8.09-ére. Vagyis szombati napra, de akkor nincs szerviz.Azt ígérték, küldik az smst ha kész. Még nem jött meg. Hívtam az ügyfélszolgálatot,
azt mondták, hogy előfordult már, hogy nem ment ki az sms, nem kapta meg az ügyfél.
Be kellene mennem érdeklődni. Csak potyára nem akarok bemenni, 40km-re van innen tőlem
az az üzlet! Szerintetek mennyi az esély rá, hogy visszaérkezett már a T-Mobilhoz?Értem a csíziót.
-
Skilly
aktív tag
válasz Nuada herceg #30065 üzenetére
Szia!
Miert nem probalod felhivni azt az uzletet ahol leattad a telot?
HyperX
-
-
szekra
addikt
válasz Nuada herceg #30068 üzenetére
Nincs olyan, hogy kiküldték de "nem kapta meg" az ügyfél az smst... Én is már jártam így be a boltba ahová anno másik telómat leadtam T-szervízbe, de amíg nem jött sms addig nem volt kész a mobil.
-
trémobil
tag
Sziasztok!
Megjött Hong-Kongból a htc one-om!
Viszont túlságosan műanyagos kopogása van a hátlapnak! Tudnátok pár fotót küldeni eredeti oneról, illetve pár tippet honnan tudhatom, hogy eredeti-e?Köszi!
1 sör 1 szög a koporsóba, engem sündisznónak fognak nézni... :-D
-
Szpisti
addikt
válasz Nuada herceg #30065 üzenetére
Anno nekem sem jött sms, bementem, felkészülve, hogy asztalt borítok, ám ott volt már a telóm, adták is oda...
-
i400
senior tag
Biztonsági mentésnél az utóbbi időben se Dropboxba se Driveba nem hajlandó menteni a telefon mindig hibát dob valaki találkozott már ezzel a hibajelenséggel?!
-
Nuada herceg
őstag
Na, jelentem nálam a teló!
Huhh, de örülök, ideje volt már...
Szóval sms nem volt, de bementem, mondtam miért jöttem, kérte a telefonszámom, nyomkodott a gépben és mondta hogy hozom. Úgy megörültem.Ami beárnyékolja kicsit az örömöt, az a kijelző elszíneződése.
Én nem tudom miért nem látták. Bal oldalon egy elég hosszú, majdnem 2 centiméteres sárga csík,
ami ha melegszik a telefon, 1 nagy pacává alakul át.De inkább hazahoztam a telefont, majd visszaküldöm pár hónap múlva.
Kamerát kicserélték, az is valami. Nincs többé lila kép...Egyébként külsőre semmilyen hibát nem találtam a telefonon. Sehol 1 karc, egy illesztési hiba.
Bal felül volt az üveg megemelkedve picit, szerintem fél-1 milit. Most már az sincs ott.Értem a csíziót.
-
dns86
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy maláj régiós Htc One. Így természetesen magyar nyelv nincs benne. A szoftveradatok a következőek:
Android version: 4.4.2
Htc Sense version: 6.0
Software version: 5.12.707.3
Szeretném átírni a CID-et magyar régiósra. Ehhez tudom kell Htc-Dev nyitás, utána S-OFF.
Az lenne a kérésem, hogy aki nagyon benne van, az leírná a pontos lépéseket, akár PÜ-ben?
Onnan kezdve, hogy nyitok a HTC Deven... Nem kell szájbarágósan, csak annyit, hogy nyitás a HTC Deven, majd S-OFF, stb... Feltalálom magam, csak szeretnék tutira menni...
Illetve, hogy ha megvan a CID átírás, akkor melyik ruu filet szedjem le.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
Loboda
senior tag
Bootloader unlock-htcdev.com módszer!
S-OFF
Super CID!
Magyar nyelv!
És még nagyon sok minden![ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
Öregem, ez mekkora..
Épp nézem az Amerika kapitány 2-t.
Vajon milyen telefonja van Fury-nak?
Htc One! És nem is az M8, hanem az M7!
A legszebb telefon! Ez mekkora reklám a Htc-nek.Mondjuk hiába 2014-es a film kiadása, gondolom még 2013-ban forgatták le, akkor meg csak M7 volt... De akkor is az a legszebb!
[ Szerkesztve ]
Értem a csíziót.
-
-
Loboda
senior tag
Akkor bootloader nyitás, S-OFF!
Majd ezt kell megcsinálnod:
A MID (Model Identifier, Model ID) átírása!
Ha ezt megcsinálod, lesz egy gyári eus készüléked! -
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Ujra beirom a problemat.
Erdeklodom, hogy masnal jelentkezett-e a kovetkezo jelenseg?
Amikor a fulhallgatot csatlakoztatom a telohoz /igen a gyarit/, es csinalok valamit akkor a telefon mozgatasaval neha a kep elmegy, egy pillanatra fekete lesz majd ujra vissza. Ezt tobbszor is csinalja, de ha a fulhallgato nincs bedugva akkor minden okes.
Valaki erre magyarazat?Elore is koszonom!!!
HyperX
-
MaddeNNNN
őstag
válasz Nuada herceg #30082 üzenetére
Én is a napokban néztem, fel is kaptam a fejem a One-ra
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
FeRRaR1
őstag
válasz Nuada herceg #30082 üzenetére
Alexandernek meg One X, azzal gyilkol kitűzővel a vége felé
-
ndavey
tag
Sziasztok! Nemrég elkezdett recsegni kicsit a felső hangszóróm, szóval szerintem nemsokára szervíz lesz belőle. Szerintetek mit érdemes még mondani hibának amit kicserélhetnek? Pl.: térerő eldobálása, ilyesmikre gondolok. Nem vagyok jártas ezekben, csak 1x gariztattam a kamera miatt.
-
Nuada herceg
őstag
válasz ndavey #30092 üzenetére
Nekem most jött vissza a szervizből.
Én kameralilulással (ami nagyon durva volt már), térerő eldobálással
meg kijelző hibával (elszíneződés, sárga folt) adtam le.Hát a kamerát cserélték, mást nem. Meg persze az ilyen apró akármiket, szigetelés meg bla bla.
Szóval írhatsz még mellé dolgokat, nem biztos hogy cserélik.
Én a kijelző miatt majd egyszer még visszaküldöm...Értem a csíziót.
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Más is tapasztalta, hogy a Vodafone hálózaton nem megy a Viber? Wifi-n minden ok, tegnap még simán ment. Adatforgalmam sem fogyott el.__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
nagyamte
tag
Sziasztok.
Kérdéssel fordulok hozzátok.
Tesóm M7-es telója megadta magát. Persze nem csak hipp-hopp. Kellett hozzá egy kis víz is.
Következő történt:
Telefon vízbe esett, de hamar ki is lett kapva belőle. Hangos kiabálás "ez víz álló". Majd vissza a zsebbe. Nem sokkal később kikapcsolt. Gondolta lemerült, vagy a víz kezdett el garázdálkodni benne. Irány haza majd két nap szárítás. Enyhe napfényben. A lencsénél is eltűnt a pára. Fel a töltőre, és várakozás. Bekapcsol, hTC logónál újraindul. Többször is. Megint kikapcs, gyerünk a napra. Majd ismét egy nappal később töltőre, és most már pici fényjelzője villog (pirosan), kijelző bekapcsol és az aksi jelenik meg rajta. Hiába van sokáig a töltőn, akkor is csak ennyi történik.Mit lehet ezzel csinálni?
-Szervizelni (aksi halt meg, vagy az alaplap)? Elvileg még T-s garis. De kicsi az esély, hogy nem derül ki a víz dolog.
-Síró szemmel kitenni a vitrinbe?Járt esetleg már valaki így?
Köszi, ha tudtok valami infót adni.
Üdv -
Szpisti
addikt
válasz nagyamte #30096 üzenetére
Egy rizzsel teli zacskóba helyezés és abban hagyás egy-két napra lehet, hogy jobb lett volna, de ki tudja...
Sajna vannak a telókban belül bizonyos víz érzékeny kis lapkák (vagy mik) amik elszíneződnek amikor víz éri őket. Amikor a szervizben szétszedik, ezt látják, ebből következtetnek, hogy beázott...De egy kis rizses kezelés után én megpróbálnám a garit a T-nél, mondván "egyszer csak nem kapcsolt be" és próba cseresznye...
-
-
jozso1989
őstag
Valaki el tudja magyarázni, hogyan működik a "takarékos processzorhasználat" opció? Ha bekapcsolom az energiatakarékos módot és ezt az opciót benne, akkor hogyan fog működni a proci? Gondolom le lesz véve egy minimális szintre az órajel, de pl. ha megnyitok egy appot -esetleg- játékot, akkor képes lesz 1,7 GHz-en futni? Vagy ugyanúgy minimalizálva lesz az órajel és akadni-szaggatni fognak az appok?
Az a helyzet, hogy nálam szörnyen bírja az akksi... Reggel hat körül vettem le töltőről, most 5 óra van és 30%... ha pl. lenne még valami dolgom meló után, nem hazajönni, akkor szerintem lemerülne teljesen. Pedig olyan nagyon nem is nyomkodtam.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest