- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Elindult a One UI 7 béta program
- Felminősítettek több Pixel telefont
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Mintha az eddigiek nem lennének eléggé kecsesek...
-
roli543
őstag
Nocsak…. IPhone 17 Air után…. Csak a szoki
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
hdavid1
tag
Gondolom lesz benne egy 4500-as akksi...
-
-
Segal
veterán
Mit nem értesz?
Minél vékonyabb, annál kevesebb "anyag" kell bele, plusz annál "trendibb".
Magyarul olcsóbban előállítható és drágábban adható el...
Ja hogy a végén majd a felhasználó szív ezzel? Az a kutyát nem érdekli, csak a bemutatón jól mutasson a képekeen és videókon..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
milkabrams
őstag
És ezzel a csúcskamerával lehet már beltérben lámpafényben éles képet lőni?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz milkabrams #8 üzenetére
Jarjar Binks szavaival élve :Elég nemügyesnek kell lenni hogy ne tudj éles képet csinálni az általad említett feltételekkel.
-
klaya86
senior tag
Inkább hagyják meg a méretet, bőven elég vékony így is. Inkább pattintsanak bele egy 6500as szilícium-karbon aksit 80w töltéssel. Slim verzió helyett lehetne inkább egy ilyen változat. Több értelme lenne.
-
milkabrams
őstag
A személyeskedésed ellenére pedig ez így van. Mondjuk ha megbeszéled a kutyával, hogy addig ne lélegezzen, nem fog elmosódni a szőre. Fáradj át az s24 ultra topikba és találsz erre rengeteg példát. Gondolom mindenki balf@sz.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
dnelb
veterán
az a 200mps szenzor ami az ultrákban van minden, csak nem csúcskamera. Az egyetlen "csúcs" telefon, amivel nem tudsz gyereket/kutyát, vagy bármi mozgó dolgot fotozni, lmao.
Pedig reménykedtem hogy a 25ös szériával végre a kukába dobják és raknak bele vmi értelmes szenzort, dehát samsung, mit vár az ember.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Érdekes ez az anorexiás-szklerózis multiplexes társadalom. A 2 centi vastag (200 tizedmilliméter!!!) SonyEricsson k850, Nokia N8-808 senkit sem zavart.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ALBY
senior tag
Remek hogy nem lehet olyan telefont kapni ami befér a kezembe és nem hullik ki a kiskezűek kezéből sem.
Most lesz egy drága telefon ami még könnyebben törhet el, és kisebb lesz a akku is.
tényleg ez a fontos irány?
mint a szétlapított, hűthetetlen laptopokA lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Nem törik könnyebben, kisebb súly kisebb gravitációs hatás. Az akku vernyákolást sem értem, már vannak nagyobb energia sűrűségű akkuk nem kell h vastag legyen.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Badboys
őstag
Nem igazán vagyok egy egy fotós alkat felőlem akár, ha nem lenne benne sem érdekelne. Kb. 1 hónapja volt egy égi jelenség direkt megáltam kerékpározás közben, hogy tegyek egy kísérletet megörökíteni. Sajnos sehogy sem jött össze, hogy legalább hasonló legyen a valósághoz. Ennyit a samu trillió árazású és pixeles csodáiról. Azóta inkább elő sem veszem hasonló képalkotáshoz. Értelmetlen. Ja S23 U. Soha sem értettem meg a fanjait, hogy akár vérre menően megvédik a védhetetlent.
-
helixP
nagyúr
válasz pusszycat #18 üzenetére
Még azért azok elég korlátozottan piacképesek, szóval full jogos a vernyákolás. Üzemidő az, amiből a több mindig jobb, nem mintha a mostani mobilok tarolnának ezen a téren.
Én azt nem értem, hogy mért megy a vernyákolás a vékonyabb mobilok terén, amikor lassan egy USB C-port nem fér el rajtuk tisztességesen. Hova legyen még vékonyabb? -
toronyhaz
aktív tag
válasz milkabrams #12 üzenetére
Hűha. Ennyire szenzitív vagy? Pedig szuper gyengén fogalmaztam
Viszont ezt nem említetted hogy kutyáról csinálnál képet. Ebben igazad is van amúgy!
Van nálunk is két kutya. a világos még okés de a fekete szőrű az tényleg problémás. Vaku tud segíteni de úgy sem jó sajnos. -
.Szaki.
addikt
Minekután a két gyártó konkurense egymásnak, így érthető, hogy ha az egyik elindít valamit, akkor arra a másik oldal valamilyen szinten reagálni fog. Ráadásul egyelőre mindkettő típus csak szóbeszéd. Az Apple talán annyiban van előrébb, hogy az op.rendszer miatt kicsit többet engedhet meg magának, mert aki ezt szeretné, az így is-úgy is ezt fogja választani. Erre példa, hogy ők még mindig nem készítettek hajlítható készüléket, míg a Dél-Koreaiaknak ebben is ott kell lenni a toppon, mert Androidos platformon vannak akik felvették a kesztyűt velük szemben ezen a területen.
Egyébként én egyáltalán nem látom a létjogosultságát a "slim" készülékeknek. A mai telefonok egyik legnagyobb hátulütője mondjuk a régi ősidőkhöz képest továbbra is a nem túl acélos üzemidő. Szerintem egy vékonyabb ház esetén semmi máson nem lehet faragni csak az akkumulátor méretén, tehát egy ilyen méretű készülék még szerényebb üzemidővel fog rendelkezni. Viszont gyanítom, hogy a kamerán nem fognak spórolni, vagyis az még jobban ki fog dudorodni a készülékházból, ergo még jobban fog billegni a telefon. Én inkább annak örülnék ha végre sikerülne olyan készülékeket tervezni, aminek nem lóg ki a kamerája, cserébe nagyobb kapacitású akkumulátor is beleférne a házba.
-
milkabrams
őstag
Síkban lévő kamerákat nem nagyon fognak csinálni, gyanítom a helikopterleszállóval (itt most több kínai gyártóra gondolok) is utalnak a telefon jó kamerás képességeire akkor is ha ott egy közepszerű főkamera, 8 mp ultraszéles és 2 mp makro van.
-
doooo
veterán
Ez nem így működik. Pletykák alapján senki nem kezd fejlesztésekbe. Sokkal nagyobb tényező, hogy a kínai márkák próbálnak újra rámenni erre (anno a Samsung volt az, aki véget vetett ennek a vékonyítási mániának, aztán meg mindenki elhagyta a dolgot), szóval emiatt kell reagálniuk, az Applenek is, a Samsungnak is.
-
Badboys
őstag
Szerintem nincs nagyon mit fényezni a samu képalkotó szoftveréről. Nem értem mit nem írtam eléggé értelmezhetően? Sokan szídják, de nem ez a lényeg én nem ezért tettem, hogy beszálljak a buliba. Csupán megemlítettem, hogy sokan elégedetlenek akkor minek fényezni ami egyértelműen siralmas. Had ne kelljen egy fél millás telefonhoz + szoftvert hegeszteni, hogy elfogadhatót alkosson. Tegye már meg a gyártó, hogy normálisan fejleszt. Akkor a PH se fényezze, hogy mit ad elő a varázsló a kalapjából.
-
UFO?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Boszorkány seprűvel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest