- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makrar
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom nem mindenkinél jelentkezik a merül a telefonom a sense frissítés óta hiba!
Mióta a 6.0 sense frissítést megkaptam nekem kb.: felére esett vissza az üzemidő tartós használat mellett, alvó módban harmadára. Korábban nem volt olyan, hogy alvómódban 4 óra alatt 100%-ról 60 %-ra esett volna le az akkumulátor kapacitása. Valami iszonyatosan eszi
Ezután megnézve a használatot: Google-szolgáltatások 65%
Android rendszer 30%
Android OS 5%
A többi meg elhanyagolható. Természetesen az összes takarékos funkció bekapcsolva, alvó mód stb. Kérem azokat a fórum társakat akik angolból és androidból perfektek, segítsenek nekünk gyári romot használóknak utánanézni angol nyelvű oldalakon, hogy mit lehet tenni azért, hogy visszakapjuk az eddigi jó akku időt.
Tényleg zavaróan nagy a különbség.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Asztalos klub
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Notebook hibák
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest