- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz I-S-T-I #22300 üzenetére
Csak gyári recovery kell, leszar az ota minden mást.
Viszont igaza van mumk1 fórumtársnak, egy deodexed verzióval jobban jársz, ugyan az a rendszer és nem kell semmivel se szórakozni.
egy costum recovery és mehet is fel mintha costum rom lenne [link]
szvsz legjobban így tudod kipróbálni a gyárit ha tervbe van a jövőbe, hogy mókolni fogsz" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Kocsó
aktív tag
válasz Nuada herceg #22122 üzenetére
4.3-on gyári fülessel ad a basszusnak: Tomorrowland 2012 | official aftermovie
Az egész elég húzós de 13:30-tól és 16:50-től is van egy-egy kemény rész Max. hangerőn "szakít"
106 millió "légy" nem tévedhet[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Tiger.
nagyúr
Én most nagyon szemezek ezzel a teloval.Gyári rommal szépen megy jól müködik a ledes jelzője.Erős a hangja jól viszi hw ba filmeket?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Juliuska
senior tag
válasz I-S-T-I #22295 üzenetére
Juj, mielőtt megteszed, várj egy percet!
Ha nem volna túl megterhelő Számodra, légyszíves írd már le pár lépésben, Te hogyan csináltad...? Én ugyan más módszerrel estem neki (a Rumrunnerrel toltam) már vagy 100-adjára, (itt egy újabb kudarc) de ugyanúgy gyári 4.3 és 1.55-ösöm van, mint ahogyan Neked. Segíts pls![ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
zragon18
tag
Sziasztok, Nekem LG G2-őm van és érdeklődnék hogy Szerintetek megéri-e 1:1-ben elcserélni One-ra? a one 32gb-os , gyári független,htc garis (15 hónap) hibátlan karcmentes.. Illetve Mire figyeljek oda? Milyen hibái lehetnek? Válaszotokat előre is köszi..
-
Tiger.
nagyúr
Ez gyári rendszerrel is normálisan működik?Nem kell mokolni?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
I-S-T-I
tag
válasz Juliuska #22309 üzenetére
Ezen a honlapon levő leírás segítségével sikerült megcsinálni. Nekem elsőre összejött, de lehet h többször kell próbálkozni vele.
Nekem a bootloader locked volt, ezért temprootal csináltam, ha már unlocked, akkor ahhoz is van ott leírás
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
szabo.norbi
tag
Ha T-mobile-nál akarom garanciában javíttatni a kamerát lilásodás miatt akkor elég csak a garancia papír vagy kell a számla is?
+ ha oda adom nekik hogy csinálják meg akkor kötelesek olyan telefont adni ami kezeli a micro sim-em vagy hozzám vágnak valamit, hogy érjem be azzal? (bár úgy nem igazán tudnám használni....)
+ az nem gáz, hogy a számlán nem az én nevem, címem stb. fog szerepelni?
[ Szerkesztve ]
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
legenda
válasz szabo.norbi #22315 üzenetére
- alapesetben elég a jótállási jegy
- nem kötelesek cserekészüléket biztosítani, de jellemzően szoktak, ha kéri az ügyfél, meg ha van is épp bent, de valamilyen régebbi/egyszerűbb típusú lesz, viszont az is használható átalakítóval
- sima garanciális ügyintézésnél nem, akkor lenne gond, ha az ügymenet érintené az előfizetői szerződést is, abban változást idézne elő...stb, amit alá kellene írni az eredeti előfizetőnek[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GALARDO
addikt
M8 Mini. Elég kerek, akkor a nagy tesó is ilyen lesz. Persze lehet fake.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Juliuska
senior tag
válasz zragon18 #22314 üzenetére
rendben, akkor kifejtem
-véletlenül se engedd, h a hTc tulaj kézbe vegye az LG-det, amíg a másikban a hTc-t tartja, mert hama' rájön, melyik teló a minőségibb darab,
-ha megfordítaná közben az LG-t, jöjjön rád egy köhögési roham, azért hogy ne hallja, mennyire recseg/huppog a hátlap,
-emeld ki, h Neked bőven 2GHz felett működő, Snapi 800-as van a kütyüdben, míg neki csak egy 600-sal kell beérnie. Itt állj meg, ne kezdj bele prezentációba, mert meglepő módon a hTc az egyik legoptimalizáltabb felülettel (Sense 5.5) van ellátva -> nem találsz rajta fogást
-dicsérd az 5" feletti kijelződ IPS-sét, ellenben fikázd az ő 4,7-sét,
-beszélj arról, h Neked 13MP-s kamerád van (az optikai képstabilizátorról is tégy említést, hátha nem tudja a hTc tulaj, h neki is van olyanja)
-fikázd a hTc-s aksiját, hiszen a Tiéd mégiscsak nagyobb kapacitású,
-bölcsen hallgass, amikor szóba kerül a zene témaköre. Nem szól rosszul az LG, de inkább ne indítsd el a média lejátszóját a hTc jelenlétébenHa mindezekre figyelsz, hamarosan, itt üdvözölhetünk Téged. Reméljük, nem olvassa ezt a fórumot
Szerencsés vételt!Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
mumk1
addikt
válasz migabi24 #22319 üzenetére
+1
Én jelenleg mindkettőt használom. A kijelzője nagyon rendben van a G2-nek, nem azt mondom hogy szebb, de a kicsit nagyobb méret nem rossz, pláne úgy, hogy a készülék maga szinte ugyan akkora. Akku időben szintén egyértelmű az LG előnye.
Viszont kézbe véve a ONE után, nagyon kiábrándító tud lenni, pedig alapvetően a hátlapra rakott gombok nem lennének rosszak, de az a műanyag hátlap.....[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
csacsi67
addikt
-
mumk1
addikt
válasz csacsi67 #22323 üzenetére
Sebességről nem vitatkozom, de a kamerán azért meglepődnék. Nekem nagyon bevált a L1020-as kamerája. Csak a teljesség igénye nélkül, nekem ezeket sikerült összehozni vele.
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
pg1966
aktív tag
válasz GALARDO #22317 üzenetére
Van ahol az M8-hoz, máshol meg az M8 minihez rakják be ezt a képet.
Remélem az M8 nem ilyen lesz, nekem ez tetszik a legjobban.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ezen van energia takarekos mod ami bizonyos %utan bekapcsol?
-
Badboys
őstag
válasz Tiger. #22328 üzenetére
Hát energia takarékos mód az van,dehogy % ra vagy folyamatos működésű abban nem tudok mit mondani én nem használom. Miért nem nézed meg.Meg néztem neked én úgy látom,hogy folyamatos .Esetleg javítsa valaki,ha rosszat írtam.
Akkor bocs nem akartalak félre vezetni. Fölöttem írtak szerint van.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Ha a telefont a hatuljanal a kamera körüli résznél picit megkocogtatjatok az ujjatokkal nektek is mintha egy kicsit zorogne? Alul nem.
-
Nightfall75
tag
válasz Tiger. #22332 üzenetére
Ha 14%-ra esik az akku töltöttsége, bekapcsol automatikusan az energiatakarékos mód. Ez alapesetben a következőket jelenti:
- leveszi a proci mind a 4 magjának órajelét 1728 MHz-ről 1134 MHz-re
- csökkenti a képernyő fényerejét (ha nem auto fényerőn van)
- kikapcsolja a vibramotort
- lekapcsolt kijelzőnél bontja a mobil adatkapcsolatot (a wifit nem, arra van külön beállítás)A beállításoknál van arra lehetőséged, hogy a fent említett négy opció közül megjelölöd bármelyiket (vagy akár az összeset), és ha energiatakarékos módba lép a telefon, az adott funkció továbbra is elérhető marad. Ha az összeset (mind a négyet) kijelölöd, értelemszerűen feleslegessé válik az energiatakarékos mód. Remélem elég világos.
Még annyit tennék hozzá, hogy az energiatakarékos módot természetesen bármikor be- és kikapcsolhatod (14% alatt is kikapcsolható manuálisan).
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Nightfall75 #22334 üzenetére
Koszonom a valaszt ez tetszik.Annyi meg ha egesz nap nyuzzuk pl wifi,film nezes mennyit bir ki az aksi?Automatikusan tudja frissiteni az idojaras magat,lg hiaba alitom be hogy adatbarangolas endedelyezve nem csinal semmit a go weathert hasznalom.
-
Bar1
aktív tag
Megvan az M8 bemutatásának időpontja, beraktam a hír topicjába: ld. itt
-
Mano66
senior tag
válasz SeatLeon08 #22292 üzenetére
Több minden is cseréltek.
Pl: több helyen is a tömitéseket,a kamera modult és ha jol értem az akkumlátor mind két csatlakozoját (de ez nem biztos).Akku és panelcsere szerintem nem volt.Úgy látszik kezdenek sporolni az alkatrészekkel.Régebben kamera modul cserénél az alaplap és az akku is ment a kukába.A hátlapot is autómatikusan cserélték.Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
[link] érdekes.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nuada herceg
őstag
Huhh...
Nekiálltam itthon egyedül pálinkázni!
Lehet Ti nem örültök ennek a hírnek,
de én annál inkább!Szép napot nektek!
(enyém már alakul! )[ Szerkesztve ]
Értem a csíziót.
-
enginev3.0
félisten
Megint felbosszant...
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kdennis
aktív tag
válasz enginev3.0 #22342 üzenetére
Hát végülis egy prémium kategória a HTC... Sasmung meg minden utolsó csövesnek van, az fontosabb biztos...
-
FeRRaR1
őstag
válasz s3nsitivity #22345 üzenetére
Biztos a borostád miatt gondolta
Megfogalmazhatta volna szalonképesebben is, de tény, hogy a legtöbben (nem mindenki) a reklámok és mert a haver aszonta' jó kategóriások vesznek samut. Én ezt tapasztaltam, és szomorú.
De a kedvencem egyik kolléga nőm vett S3 akkor vett 2 másik is, tönkre ment egyiknek, megvonták a garanciát, mondta hogy utálta, de vett még egy olyat Azt ha nem látom nem hiszem el
-
s3nsitivity
addikt
válasz FeRRaR1 #22347 üzenetére
haha
One X-ről váltottam Note 2-re mert anyagilag nem engedhettem volna meg a One-t.
Pedig világ életemben HTC fan voltam (elevate tag is vagyok), de pozitívan csalódtam a note 2-vel a samuban.
Bár most, hogy jön az M8 épp az M7 és az M8 között vacilálok mint utód." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Badboys
őstag
Itt a válasz a második kamera mire is lesz jó. Szerintem nem lesz érdemes váltani. Legalábbis nekem nem .
http://pcworld.hu/mobil/marcius-25-en-jon-az-uj-csucs-htc-telefon.html
[ Szerkesztve ]
-
Levente17
tag
A HTC Magyarország rakta ki ezt a képet.
Nekem ugy tűnik, mintha keskenyebb lenne a kávája, mint az M7-nek.
Szerintetek?Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.