- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Gulyopapa #22251 üzenetére
"minek veszel felvágottat, a zsömlével is jól laksz" kategória ez
Én pár alap progit kidobálnék azért belőle és a reklámszűrés nem lenne rossz. Nemsokára jön a Sense 6, mert már foglalkoznak vele eléggé a fejllesztők. A hangot se ártana 4.3 szinten visszahozni, szóval akinek nincs rá gari annak teljesen mindegy onnantól, hogy nyitott vagy zárt.
Persze így is szép és jó, nekem a Desire óta nem volt ennyire imádott telóm.
.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Steve1207 #22252 üzenetére
Hagyjad, pár hetente beírja ezt, aztán boldog.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Kocsó
aktív tag
(#22251) Gulyopapa: nem vitatom, nagyon pöpec (de hülye szó, de mindegy ) a szerkezet és teljes mértékben meg aagyok vele elégedve, örömömre szolgál, hogy minden nap használhatom! Persze nem utolsó sorban megemlíteném a kíváncsi tekinteteket is, amikor meglátják és rácsodálkoznak, "Ez aztán igen"
(#22252) Steve1207: így van ahogy mondod, muszáj "fejlődni", nem kell leragadni egy bizonyos "állapotnál" hiszen a mai világban millió kis lehetőség kínálkozik, amit van aki kihasznál és van aki nem
(#22254) Edenyke:
Más: páromat Valentin napra megleptem egy ONE Mini-vel Hát komolyan mondom akkorát csalódtam benne, hogy csak na! De POZITÍVAN! Akárhány tesztet olvastam róla, mindenhol "lehúzták", hogy mert csak 1GB RAM, mert csak S400-as SoC, mert csak HD kijelző. Hát 1 napi nyomkodás után megfordult a fejemben, hogy a (barátnőm által csak tepsinek hívott) ONE-t lecseréljem Na de azért nem esszük olyan forrón a kását
[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
SeatLeon08
tag
válasz simon7012 #22207 üzenetére
Igen, nem normális. Az enyém is csinálja. Nálam néha még pin-kódot is kér.
Már volt szervizbe miatta, de nem találtak hibát a gsm vizsgálatok alapján (mint hálózatvesztés).
Szerviz után is megmaradt a hiba, pedig kapott friss szoftvert is és mindent formáztak.Én arra gyanakszom, hogy egy alkalmazás bolondítja meg a rendszert és emiatt indul újra. Most tesztelem, hogy melyik app-nál jön elő a hiba. Ha nem javul holnap szerviz lesz és addig küldözgetem, ameddig meg nem csinálják.
Múltkor 10 nap alatt ért vissza hétfői leadással. Most megpróbálkozok a keddel.
-
BenHans
addikt
Olvastam, hogy sokan használtok [ilyen Nillkin] tokot. Most 7$-ért tudnék venni free shippinggel. Megéri?
Így hosszas használat után sem karcolta meg a telefont? Nekem feketém van ezért tartok egy kicsit a műanyagtól nehogy lekoptassa stb, vagy ez a Nillkin inkább valami keménygumi?
Egy leejtésnél mennyire védi meg a telefont? Mert ugye alul-felül nyitott...Veszek mellé egy bebújtatósat is, csak ha rohanósabb nap van, nem akarom mindig előhúzogatni.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Avicularia
veterán
válasz BenHans #22258 üzenetére
Nekem ilyen van feketében, nem koptatja a telefont. Viszont egyszer sikerült ágyból kb. 40 centiről leejteni a linóleumra és pont úgy esett, hogy a bal felső sarkára ahol már nem takarja a tok a telefont. Kicsit ellapult az alumínium keret, de inkább csak körömmel érezhető, vagy ha nagyon megnézi az ember.
Azért jó tok, de ha sokat dobálod akkor ez nem a te tokod. -
Avicularia
veterán
válasz Avicularia #22259 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
A heroes 2-re visszatérve.
Kösz a linket, feltelepítettem, egész jónak tűnik.Ami viszont kicsit zavar:
Nálad is úgy van, hogy az egeret (vagyis az egérmutatót) kell húzgálni?
Nem pedig egyből csak oda tappantassz, amit akarsz.
Elég lassú, vontatott megoldásnak tűnik.Értem a csíziót.
-
BenHans
addikt
Köszi a válaszokat és a képet! Nem szoktam dobálni, igazából nagyon ritka hogy bármit is leejtek, csak elővigyázatosságból kérdeztem mert a gravitáció nem alszik.
Fóliát már rendeltem, de csak március 6-ra lesz itt, legalábbis azt írták. Ilyen: [link] csak persze One(m7)-re, és minden online hirdetés mellett egy csomó 4+ csillagos elégedett komment volt. Annyit fizettem érte mint amennyiért itthon 1 fóliát kapnák valami gsm-boltban. ~3000huf
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Steve1207
veterán
válasz Nuada herceg #22263 üzenetére
Alapon hagytam a "touchpad" kezelést úgy toltam. Ahova bökök oda megy az egér egyből és ha valamin tartom az ujjam és rátapintok a képernyőre akkor a jobb klikk megy. Így nagyon jól lehet vele nyomulni, persze többszor használom így a gomb funkciókt, hogy pl induljon el a hős.
De van sok "emulálási" lehetőség az egérre a keretrendszer beállításaiban..
-
-
simon7012
aktív tag
válasz SeatLeon08 #22256 üzenetére
Nekem is kér pin-kódot is.Már azt hittem, hogy egyedi probléma.
Én nem merem emiatt leadni mert más hibája nincsen és nem akarom, hogy csináljanak neki.
Egyébként nem olyan régóta csinálja ezt nekem. Nem sokkal a Kit-kat elött kedte.[ Szerkesztve ]
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
Juliuska
senior tag
válasz s3nsitivity #22208 üzenetére
Ezen a kérdésen még pár hete én is sokat filóztam. Próbáltam infót gyűjteni vajon, milyen lesz az M8, mennyi többlet tudással fog rendelkezni az M7-hez viszonyítva, stb. Aztán a látogatott műszaki oldalak infómorzsái szépen összeálltak: számos finomság mellett, a leglényegesebb újítása a Lytro lesz (no persze csak akkor, HA igazak a hírmorzsák a 2 kameráról), ami nem mondom, lenyűgöző, meg lélegzetelállító, de - szerintem - nem lesz összhangban az a plusz tudás azzal az árral, amivel majd az M8 kezd. M7 lett a nagy tanakodásom vége. Pár 7 múlva kiderül, jól döntöttem-e...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
SeatLeon08
tag
válasz simon7012 #22268 üzenetére
Szerintem érdemes elküldeni, nem cseszték szét az enyémet se. Nagyon korrekt csomagolásban érkezett, nem találtam karcot az átnézéskor sem. Illesztési hiba sincs. 10 nap pedig korrekt, ahhoz képest, hogy Csehországba vagy Szlovákiába szervizelték.
Nekem egy lövése van és ismét túrázik. Lehet érdemes nagyobb hibát bemondani, hogy komolyan vegyék, ne csak szoftvert frissítsenek.
Én 4-5 újraindulást fogok bemondani naponta.(Alacatel-es topicban olvastam, hogy alaplapcsere oldotta meg a problémát.)
-
Mano66
senior tag
válasz SeatLeon08 #22271 üzenetére
Ha jol emlékszek kamerát cseréltek nálad.Másnál a kameramodullal cserélték az alaplapot is.Neked nem?Nálam is lilul a kamera vacilálok a szervizen küldjem,vagy ne javításra.Hibák:kamera,bekapcsgomb elferdült és a hátlap kopás.Nálad cserélték az akkut?
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
szabo.norbi
tag
Sziasztok! KÉPEz a kamera lilulást mi eredményezhette? Ma cseréltem el a Galaxy S4-emet mikor hazajöttem akkor vettem észre, hogy ez van, de néha nem látszik ez a lilulás. Gariban cserélik? Ha igen, akkor mi a menete? (T-mobile)
[ Szerkesztve ]
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Zirowe
nagyúr
válasz szabo.norbi #22273 üzenetére
Ez a párkapcsolatok első időszakára jellemző lila köd.
Minden másra pedig ez.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Gulyopapa #22277 üzenetére
1. hozzád nem szólt senki, már rég írtam, hogy ignorállak, most is csak kivételesen válaszolok
2. párszor már mondtam, hogy írd rendesen a nickemet, többet nem mondom![ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Gulyopapa #22279 üzenetére
Nem is neked írtam és semmi személyeskedés nincs benne.
Tény, hogy pár hetente nagy okosan beírod ide ezt, amivel semmit nem teszel hozzá a topichoz, senkinek nem válaszol, érdemben feleslegesen ismételgeted magad.Ha továbbra is kontrázni akarsz, nyugodtan, választ már úgyse kapsz, részemről ennyi volt az offolás.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gulyopapa #22251 üzenetére
Neked volt már custom rom a one-odon?
Akkor tudod, hogy mennyivel simabb, röccenésmentesebb az egész működés!
Ugye így nyitottan szabadon tudod a lehetőségek tárát használni, ami mind a kinézetet, átlátszóságokat, mind a kernelek adta kezeléskönnyítési lehetőségeket jelenti.
Akkor miért írod, hogy felesleges?
Vagy rosszul gondolom, és azt sem tudod, hogy milyen lehetőségek rejlenek ebben az általad erőlködésnek titulált dologban?
Ha van összehasonlítási alapod, akkor kérlek vonj már párhuzamot a két használat között, hogy lássuk, hogy neked mi az, ami nem jó egy főzött rom+főzött kerneles kombóban, a gyári állapothoz képest.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gulyopapa #22283 üzenetére
Hát a windows-os rendszer mókolása már elég régi eset...
Ez a telefon is (bármennyire is állítod) itt-ott akadozik, laggol.
Igen laggol és vannak röccenések bőven.
Főképp az veszi észre, aki használt már custom rendszert, és tudja, hogy sok kis aprósággal sokkal jobbá (észrevehetően lagmentesebbé), szebbé tehető!
Én meg azt mondom, hogy ne bántsd azokat, akik jobbá szeretnék tenni a telefonukat!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ununqatrium
aktív tag
Sziasztok. A következőt szeretném kérdezni a One tulajdonosoktól:
Nálatok a közelségérzékelő normál használat közben is kikapcsolja a kijelzőt, ha elé rakjátok az ujjatok, vagy csak hívás közben funkcionál?
Elvileg az utóbbi lenne a normális, nem? Rettentő idegesítő, hogy kétkezes tapogatás, írás, fotózás közben akármikor elsötétül miatta a képernyő. 4.4-re frissülés után vettem ezt észre, a korábbi verzióval nem tűnt fel, hogy csinálná, pedig biztos volt olyan, hogy hadonásztam a szenzorok előtt. Beállítási lehetőséget sehol nem találok ezzel kapcsolatban. Remélem, nem valami szoftveres bug lesz rögtön az első hét folyamán, mert akkor falnak megyek.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
enginev3.0
félisten
Valaki nem tudja a One színkódját? Hogy milyen színű (CMYK)
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Ununqatrium #22286 üzenetére
Nem kapcsolja ki a kijelzőt, csak telefonáláskor
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz enginev3.0 #22288 üzenetére
Köszi. Közben újraindítottam a telefont (most először a frissítés óta) és abbahagyta. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
szabo.norbi
tag
Lenne két kérdésem:
1. Másnak is hiányzik a beats audio felirat a telefon hátuljáról?
2. A fülhallgató amit adtak hozzá benne van a "b" (beats audio) márka jelzés?Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
s3nsitivity
addikt
-
SeatLeon08
tag
válasz SeatLeon08 #22276 üzenetére
Itt a kép. Valaki felhomályosítana, hogy mi mit jelent?
http://i62.tinypic.com/14v00mq.jpg
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz szabo.norbi #22290 üzenetére
Lekopik a felirat a legtöbb készüléken
Nincs benne B betűA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
szabo.norbi
tag
válasz enginev3.0 #22293 üzenetére
Oké, köszi.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
I-S-T-I
tag
Üdv! Ma kaptam egy új One-t a HTC-től (HOX-ot cserélték garanciában) és szerencsére 4.3 volt rajta, ezért azonnal S-OFF-oltam is temproot/firewater kombóval
De most nem szeretnék vele több dolgot csinálni, szóval ha visszazárom a bootloadert, akkor ugye frissíthetem nyugodtan gyári 4.4-re, később S-OFF miatt nyitható lesz a bootloader htcdev nélkül is?
És ugye vissza is tudom majd állítani gyári állapotra (S-ON, locked) is 4.4 alatt is, ha esetleg gariztatni kellene?
[ Szerkesztve ]
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
csacsi67
addikt
-
mumk1
addikt
válasz I-S-T-I #22295 üzenetére
Szerintem se zárd vissza, legfeljebb a bootloadert, de az S-OFF maradjon.
Ha nagyon stock 4.4-re vágysz, akkor tedd fel custom recovery-vel. Itt megtalálod odexed és deodexed verzióban is.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
I-S-T-I
tag
válasz csacsi67 #22296 üzenetére
Szóval nem kell zárnom ahhoz a bootloadert, hogy OTA frissítsem a telót 4.4-re? Most csak ennyit szeretnék csinálni. Ma lett meg a teló, ki szeretném próbálni a gyári rendszert mielőtt tennék rá valami mást.
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest